Nedenini bilmiyorum ama annem hep şey derdi ben hamilelikte kilo almam ama bebeler iri doğar diye. Oysa tiroid hastası olduğu içinmiş. Şeker hastaları olanlar içinde benzer şey oluyormuş. Bebekler iri anne zayıf. Aslında o aldığı için sen almıyor değilsin. Bebek kendi gelişim potansiyelinde her şekilde anneden alacağını alıyor. Bu hastalıkların tam olarak bebeği neden farklı etkilediğini bilmiyorum ama bebekler iri oluyor şeker durumunda. Eskiden erken çocuk sahibi olunduğu için çok sık rastlanan bir şey değilmiş o yüzden şimdiki gibi şeker yükleme filan olmuyormuş ama aslında çok iri doğan bebeklerde büyük oranda bu hastalıklardan etkilenme oluyor. Bunun ufaklı büyüklü yan etkileri var. Mesela arkadaşım beş kilo doğmuş o zaman tabii böyle doktor takibi filan yok anne bebeği iyi besleniyor diye düşünüyor ama yıllar sonra şeker kaynaklı olduğu ortaya çıkmış. Arkadaşımda şeker hastalığı potansiyeli vardı düzenli takip oluyordu. Hoş bu tarz şeylerde genelde genetik geçişliHmm bebek kilo aldığı için ben almıyor olabilir miyim yani? Doktora sordum halbuki, benim yiyip içmemle bir alakası olabilir mi bebişin karnının büyük olması diye, kilo da alamıyorum üstelik dedim. Normalde 10 kg isteriz biz bu haftaya gelindiğinde ama gebelik öncesi de zaten anne kilolu idiyse 6 kg alınması da normaldir dedi. Ben 4,5 kg ancak aldım ama ona bir şey demedi.
Bu arada boyum 173, gebeliğin başında hatta transferden hemen önce tartıldığımda 78 kg idim, şimdi 82, 5 kg olmuşum.
Ay canım çekti ya eşim yatmasa kalk gidelim diyeceğimKizlarrrr hava sabah kotuydu simdi cook guzel sokaga attik kayinvalidem ve annemle kendimizi
Yaaa cok sicak ama ogleden sonra cikin hava al biraz sendeAy canım çekti ya eşim yatmasa kalk gidelim diyeceğim
İyi günlerde kullansın kuzularBen mobilya siparişini verdim sanırım kızlar
Canım bende teşhis var dakilya Raat şeker yüksekliği sıkıntısı var sanirim demi..Bende de gebelik sekeri cikmisti hemde iğneyle düşmeyecek kadar..hem igne hem cok sıkı diyet uyguladım oyle boyle cok sukur hic bir sey olmadi..Ama insan cok endiseleniyor haklisiniz şimdi hamile kalırsam aklimq gelecek ilk şey kanama sonra da seker..ikisinden de cok cektim...Ama Rabbim iste yeter ki istesin sagliklica doguyorlar bin şükür
Oooo harikaBen mobilya siparişini verdim sanırım kızlar
Ay yattı totosunu kaldırmaz şimdiYaaa cok sicak ama ogleden sonra cikin hava al biraz sende
Izmir yaaa her havasi guzel olmaz mii en sevdigim sehirlerdenAy yattı totosunu kaldırmaz şimdihava kapattı burada ama ben bu havaları severim
Tesekkur edermTabi ki
Mecit Pijama Kadın Mürdüm Carpediem Emzirme Özellikli Lohusa Pijama Takımı 1558 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Mecit Pijama Kadın Mürdüm Carpediem Emzirme Özellikli Lohusa Pijama Takımı 1558 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evett guzel haberrr anlat bakem foto isterizBen mobilya siparişini verdim sanırım kızlar
İnsallah hersey cok güzel olur görürsn bebisleri canım benim bizide haberdar et
Şeker yüksekliği yok canım. Yani şimdilik yok. Açlık tokluk testlerim normal çıkmıştı. Üstelik tokluğa giderken kahvaltıda bolca bal yemiştim. Açlık için de önceki akşam künefe yemiştim. Neyse bugünkü kontrolde bebeğin karnı biraz iri diye şeker yükleme testi de yapalım dedi. Yoksa genetik de olabilirmiş irilik. Benim anne tarafımda çok var iri bebek. Kilo almak çok kolay, vermek çok zordur bizimkilerde. Bu da ondan iri olabilir yani. Ben bu ihtimali daha çok görüyorum. Hatta %80 diyebilirim. Yine de pazartesi testimi yaptıracağım, bakalım ne çıkacakkilya Raat şeker yüksekliği sıkıntısı var sanirim demi..Bende de gebelik sekeri cikmisti hemde iğneyle düşmeyecek kadar..hem igne hem cok sıkı diyet uyguladım oyle boyle cok sukur hic bir sey olmadi..Ama insan cok endiseleniyor haklisiniz şimdi hamile kalırsam aklimq gelecek ilk şey kanama sonra da seker..ikisinden de cok cektim...Ama Rabbim iste yeter ki istesin sagliklica doguyorlar bin şükür
5 bin kuzum gardrop ve şifonyerİyi günlerde kullansın kuzularne kadara verdin canım
Şu an ezan okunuyor kuzum. Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin
Sağol kuzum sanayiye gittik Bi yer vardı gittik sorduk çizdirdik konuştuk pazarlık ettik aldıkOooo harikahayırlı olsun ne yaptın ne karar verdin fotoğrafla bizi hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?