Resim yok kiTesekkur ederm
Evett guzel haberrr anlat bakem foto isteriz
Fiyat cok iyi olmus ama valla sevindim 9 bin nere 5 bin nere güle güle kullanın insallahResim yok kiistediğimizi gösterdik yapacaklar kuzumn
Seninledir Allah ın izniyle insallah güzel düsün4’teydi randevum.
Geldik bekliyoruz yarım saattir.
Offfffff, bugünden beri hiç geçmedi zaman.
Şimdi hiiiiiiiç geçmiyo.
İnşallah bebeğim benimledir.
Merakla senden gelecek güzel haberi bekliyoruz4’teydi randevum.
Geldik bekliyoruz yarım saattir.
Offfffff, bugünden beri hiç geçmedi zaman.
Şimdi hiiiiiiiç geçmiyo.
İnşallah bebeğim benimledir.
Hadi hayırlı olsun fiyat çok iyi inşallah memnun kalırsınız kuzum. Sağlıkla kullansın bebişlerSağol kuzum sanayiye gittik Bi yer vardı gittik sorduk çizdirdik konuştuk pazarlık ettik aldıkresim hiç yok istediğimizi gösterdik 5bine anlaştık. O yüzden resim yok anca gelince
Her şeyin yolunda olmasına sevindim kuzum. Ne tahlili istedi kiBenim de kontrolüm vardı kızlar
Bizim minnoş 917 gr olmuş. Durum gayet iyi herşey normal dedi.
Rahim uzunluğu geçen ölçümle aynı şimdilik sıkıntı yok. Tahlil istedi yine 3 hafta sonra da kontrol. Benden haberler bu kadar
Ay çok sağol yavrum ya biz de çok sevindikFiyat cok iyi olmus ama valla sevindim 9 bin nere 5 bin nere güle güle kullanın insallah
Yaa valla biz de fiyatına çok sevdik umarım performans da iyi olur inşallah yabrumHadi hayırlı olsun fiyat çok iyi inşallah memnun kalırsınız kuzum. Sağlıkla kullansın bebişler
Herkesin sıkıntısı kendine göre Allah kolaylik versin serklaj dikiş oluyor sanırımperinatologlar her ihtimali söylüyorlar riski sevmiyorlar o yüzden sıkma canını. benim doktor özel klinikte anlaşmalı özel birkaç hastane var hangisinde yapıcak bilmiyorum umarım en uygunu olur benim birde serklaj yapıldığı için masraf inanılmaz oldu
Iyi demissin sürüyor biraz da olsun valla kurumsal markalar isi cok abartti hicbirseye el vurulmuyor böyle daha uyguna geliyorAy çok sağol yavrum ya biz de çok sevindik
İnşallah bir an evvel getirirler gerçi gene sürer baya da. İkiz abi ne zamn geleceği belli olmaz sen acele et de Yerleştireceğiö dedim
. Yok ne oluyo biliyomusun aradaki farkı görünce aklına ilgil bile düşüyo insanın. Sonuçta aynı model aynı malzeme mdf yse mdf yani mağazalar çok fark alıyor gerçekten çokIyi demissin sürüyor biraz da olsun valla kurumsal markalar isi cok abartti hicbirseye el vurulmuyor böyle daha uyguna geliyor
Valla öyle bende ilerde yatagi felan ayni dolapcıya yaptırmayı düsünüyorm her türlü daha kârlı bence bi taraftan baslarsn yıkamalara artık. Yok ne oluyo biliyomusun aradaki farkı görünce aklına ilgil bile düşüyo insanın. Sonuçta aynı model aynı malzeme mdf yse mdf yani mağazalar çok fark alıyor gerçekten çok
Sanırım ben de öyle yaparım fiyata göre. Bi de iiçiliklerinden memnun kalayım da. Ben kulları falan ahşap yaptırıyorum biliyomusun yatakları ilerde masif yaptırırım diyeValla öyle bende ilerde yatagi felan ayni dolapcıya yaptırmayı düsünüyorm her türlü daha kârlı bence bi taraftan baslarsn yıkamalara artıkhicbirseye karismyan esim tuttrdu hayir simdi yıkama en az 30 ol diye hey Allah ım dedim
Yaa evet bak ileriyi düsünüp yamak mantıklı gercektenSanırım ben de öyle yaparım fiyata göre. Bi de iiçiliklerinden memnun kalayım da. Ben kulları falan ahşap yaptırıyorum biliyomusun yatakları ilerde masif yaptırırım diye
Yaa eşin niye öyle diyor
Açlık kan şekeriHer şeyin yolunda olmasına sevindim kuzum. Ne tahlili istedi ki
Heehhh bana onu de adama yaptırcakmışın ondan demekki daha kendini hazır hissetmiyorYaa evet bak ileriyi düsünüp yamak mantıklı gercektenAy ne bilim deli etti beni ütünün cogunu ona yaptıracagımı bildigi icin üseniyor bence
İnsallah baslıycam bakalım yumusatici kullanacak misinizzHeehhh bana onu de adama yaptırcakmışın ondan demekki daha kendini hazır hissetmiyor
Valla sen yıkamaları ı yap yerleştir boşver kuşum dinleme onu
Anladım kuzum. Güzel sonuçlara inşallahAçlık kan şekeri
Açlık insülin
HbA1C
Tam Kan ,CRP
Ferritin
ALT,AST
Total protein
Albümin
Üre, Kreatinin
Geçen sefer karaciğer değerleri biraz bozuktu Tekrar istedi tahliller sağlık ocağında yapabilirsin sonra bildirirsin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?