Almadı mı daha4’teydi randevum.
Geldik bekliyoruz yarım saattir.
Offfffff, bugünden beri hiç geçmedi zaman.
Şimdi hiiiiiiiç geçmiyo.
İnşallah bebeğim benimledir.
Ben kullanmıyorum kuzumİnsallah baslıycam bakalım yumusatici kullanacak misinizz
Yok hiç kullanmadım canım birde bir kaç yerde yumuşatıcı kullanmayın diye yazıyor ben hepsini yıkadım bir kısmı şimdi makinede hastane çıkışlarını falan ütülendi dünde bir kısmını yapalım dedik ütüm bozuldu hurçların içine yerleştirdim artık servisten ne zaman gelirseİnsallah baslıycam bakalım yumusatici kullanacak misinizz
Cookk sevindim Allah ım tamamına erdirsin insallah hep beraber minnoslarımızı konusacagımız günler gelsinÇok şükür, şimdi çıktım kızlar.
Resmen 4’teki randevu 5.15’e sarktı.
Keseyi gördük, içim çok rahatladı.
5+3, gayet normal şimdilik dedi.
Kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı.
Çooooooook teşekkür ederim hepinize.
Dualarınız için Allah razı olsun.
Çok sevindim kuzum hayırlı bebişleriniz olsun inşallahÇok şükür, şimdi çıktım kızlar.
Bnde aldm ama arada kaldm kullansam mı kullanmasam mı die kullanmayim bari bendeYok hiç kullanmadım canım birde bir kaç yerde yumuşatıcı kullanmayın diye yazıyor ben hepsini yıkadım bir kısmı şimdi makinede hastane çıkışlarını falan ütülendi dünde bir kısmını yapalım dedik ütüm bozuldu hurçların içine yerleştirdim artık servisten ne zaman gelirse
Bende cok arada kaldm da kullanmiycam galibaBen kullanmıyorum kuzum
Oh ya çok sevindim çok şükür kuzumÇok şükür, şimdi çıktım kızlar.
Hiç yumuşatıcı ihtiyacı da hissetmedim açıkçası canım. Triko battaniye yıkadım onda bile idare eder çıktı yani. Zıbınlarını attım bugün hastane çıkışlarını attım hala makine de bekliyor gerçi yarın sabah nasipse açacağım onu da askıda yer yok dışarısı yağmurlu geç kuruyor içeride işte bakalım ilk iş hastaneye gidecekleri ayırıp ütülemek. Hedefim çanta hazır olsun. Diğer şeyler ütü olmasa da olur.Bende cok arada kaldm da kullanmiycam galiba
Kullanmayın yazıyor deterjanı üzerinde kuzum minoris almıştımİnsallah baslıycam bakalım yumusatici kullanacak misinizz
Ohh gözün aydın kuzucum Allah sağ salim kucağına aldığın günleri de nasip etsinÇok şükür, şimdi çıktım kızlar.
Bnde atim bi deneyim bakalım nasıl çıkacak heyecanlandm simdiHiç yumuşatıcı ihtiyacı da hissetmedim açıkçası canım. Triko battaniye yıkadım onda bile idare eder çıktı yani. Zıbınlarını attım bugün hastane çıkışlarını attım hala makine de bekliyor gerçi yarın sabah nasipse açacağım onu da askıda yer yok dışarısı yağmurlu geç kuruyor içeride işte bakalım ilk iş hastaneye gidecekleri ayırıp ütülemek. Hedefim çanta hazır olsun. Diğer şeyler ütü olmasa da olur.
Yok ben kullanmıycam. Deterjanım da sıvı zaten gerek görmüyorum ya. Sen kullancanmı almış mıydınİnsallah baslıycam bakalım yumusatici kullanacak misinizz
Bin şükür allahım tamamına erdirsin inşallah kuzum çok sevindimÇok şükür, şimdi çıktım kızlar.
Almıstm ama kullanmıycam bende galiba pek kullanana denk gelmedim kullananlar cift durulama felan yapmış hic ugrasmayim onunlaYok ben kullanmıycam. Deterjanım da sıvı zaten gerek görmüyorum ya. Sen kullancanmı almış mıydın
Aynen boşver iş çıkmasın dursun kenarda ilerde kullanırsın artıkAlmıstm ama kullanmıycam bende galiba pek kullanana denk gelmedim kullananlar cift durulama felan yapmış hic ugrasmayim onunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?