- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 83
Oyyyyyy oyyyyyyy oyyyyyy, maşallah.Eki Görüntüle 2934746
Minik tazyler le ıslanmaya gidiyoruzhaftaya bu sweat de olmaz altta sallanan erkek atleti en sevdiğim giyecek
Yaaa kilyaa bence ikiz ve iki oglana göre cok normal.bir göbegin var hani erkek daha dik olur mus ya e 2 tane anca nasıl olsun ya bence cok normalEki Görüntüle 2934746
Minik tazyler le ıslanmaya gidiyoruzhaftaya bu sweat de olmaz altta sallanan erkek atleti en sevdiğim giyecek
Söylediğin gibi değilmiş kuzum çok fazla bir göbeğin yokki seninEki Görüntüle 2934746
Olur olur daha payı var onun o kadarcık darlıktan da bişe olmazEki Görüntüle 2934746
Sağ ol kuzumOyyyyyy oyyyyyyy oyyyyyy, maşallah.
Süpersin kuzum.
Cidden baya sivriymiş karnın.
Sağ ol yavrum teselli bulmaya çalışıyorum her gün yeni oluşan çatlaklarla estetik dünyasını araştırıyorumYaaa kilyaa bence ikiz ve iki oglana göre cok normal.bir göbegin var hani erkek daha dik olur mus ya e 2 tane anca nasıl olsun ya bence cok normal
Aman kuzum annem bile korktu görünceSöylediğin gibi değilmiş kuzum çok fazla bir göbeğin yokki senin
Ay şansıma aşırı arttı yağmur yürüyemedim bugün çok hevesli idim eşim kalkmadı yerindenOlur olur daha payı var onun o kadarcık darlıktan da bişe olmazhadi eğlenin bakalım
Allahım kırk yılda Bi gezeceğin tuttuyduAy şansıma aşırı arttı yağmur yürüyemedim bugün çok hevesli idim eşim kalkmadı yerindenaraba ile bir tur attık dönüyoruz yemeğim geç kaldı
Sorma bende şok oldum iki gögsümde dairesel bir bicimde cok kötü çatlamışSağ ol yavrum teselli bulmaya çalışıyorum her gün yeni oluşan çatlaklarla estetik dünyasını araştırıyorum
Canım hayırlı olsun çoook ama çook sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahÇok şükür, şimdi çıktım kızlar.
Resmen 4’teki randevu 5.15’e sarktı.
Keseyi gördük, içim çok rahatladı.
5+3, gayet normal şimdilik dedi.
Kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı.Çooooooook teşekkür ederim hepinize.
Dualarınız için Allah razı olsun.
Yaaaa çok ama çook tatlısınEki Görüntüle 2934746
Ay çok şükür. Kalbim yerinden çıkıyordu az dahaÇok şükür, şimdi çıktım kızlar.
Kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı.
Çooooooook teşekkür ederim hepinize.
canım hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah sağlıkla kucağına alırsınÇok şükür, şimdi çıktım kızlar.
Çok şükür, şimdi çıktım kızlar.
Eki Görüntüle 2934746
Cnm göğüsler büyüyor gerçekten de yanlar da genişliyor aylar ilerledikçe çünkü bol gelmez merak etme doldurur her tarafıKızlarrrr iyi akşamlarrrbugün penti den 79tl günleri varmış emzirme sütyeni aldım 85 c verdi ya mağazadaki herkes çok iddialaştı daha çok büyür göğüsler falan diye ben de koyun gibi aldım da kocaman gelio gözüme normal bedenim 75b şimdi 80 b giyiyom anca oluyo da ayy büyük olursa da öyle gezerim napiyim
Aynen ya bu kadar istekli çıkalım çıkalım dedim çıktık yağmur şiddetlendiAllahım kırk yılda Bi gezeceğin tuttuydu
Kilya bişey diyim mi, bizim göbekler aynı
Yavrum genetiksel işte ne yapsan da olacağı varsa oluyor. Üzüldüm filan ama elden bir şey gelmez. Biraz araştırdım lazerle sadece renklerini ten rengine yaklaştırıp görüntüyü kamufle ediyorlar cerrahi işlem olmadan düzelme imkanı yok cerrahi işlemde de bir deri birikintisi olması gerekiyormuş filan zaten çok ağrılı bir ameliyatmış. Neyse inşallah sarkma filan olmaz bebelerin dövmesi deriz artıkSorma bende şok oldum iki gögsümde dairesel bir bicimde cok kötü çatlamış
Olmaz insallah napim ay ben korkarim zaten öyle islem felan yaptiramam krem vs azaltmaya calisirim oldgu kadar artik napalimYavrum genetiksel işte ne yapsan da olacağı varsa oluyor. Üzüldüm filan ama elden bir şey gelmez. Biraz araştırdım lazerle sadece renklerini ten rengine yaklaştırıp görüntüyü kamufle ediyorlar cerrahi işlem olmadan düzelme imkanı yok cerrahi işlemde de bir deri birikintisi olması gerekiyormuş filan zaten çok ağrılı bir ameliyatmış. Neyse inşallah sarkma filan olmaz bebelerin dövmesi deriz artıkçok hızlı çatlıyorum bende hergün yeni yeni beliriyor. İnşallah daha fazla olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?