Söylediğin gibi değilmiş kuzum çok fazla bir göbeğin yokki senin
Aman kuzum annem bile korktu görünce yarın doğum varmış gibi tövbe diyim şeytan kulağına kurşun. Önce yana açılıyordum dedim yayvan bir göbek olacak sonra öne doğru gitmeye başladı az hareket etsem müthiş aşağıya doğru çekim oluyor . Önce dedim suları mı fazla kilo alımlarımı endişe ediyordum şeker olunca. Ama hepsi normal çıkınca yapı meselesi demek ki Hayırlısı ile Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Canım hayırlı olsun çoook ama çook sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah

Ay çok şükür. Kalbim yerinden çıkıyordu az daha

Kızlarrrr iyi akşamlarrr bugün penti den 79tl günleri varmış emzirme sütyeni aldım 85 c verdi ya mağazadaki herkes çok iddialaştı daha çok büyür göğüsler falan diye ben de koyun gibi aldım da kocaman gelio gözüme normal bedenim 75b şimdi 80 b giyiyom anca oluyo da ayy büyük olursa da öyle gezerim napiyim

canım hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Çok şükür maşallah rabbim kalp atışını duymayı her anını güle oynaya yaşayıp kucağına almayı nasip etsin
Eki Görüntüle 2934746
Minik tazyler le ıslanmaya gidiyoruz haftaya bu sweat de olmaz altta sallanan erkek atleti en sevdiğim giyecek
Maşallah kuzularaa bende eşimin tshirt kazağını giymisligim var cnm boşver en rahatı onların kiler

Cnm göğüsler büyüyor gerçekten de yanlar da genişliyor aylar ilerledikçe çünkü bol gelmez merak etme doldurur her tarafı

Allahım kırk yılda Bi gezeceğin tuttuydu
Kilya bişey diyim mi, bizim göbekler aynı
Aynen ya bu kadar istekli çıkalım çıkalım dedim çıktık yağmur şiddetlendi cesaret edemedim hastalıktan korktum. Yok yavrum ya atmıştın geçenlerde fotoğraf böyle görünmüyordu

Sorma bende şok oldum iki gögsümde dairesel bir bicimde cok kötü çatlamış
Yavrum genetiksel işte ne yapsan da olacağı varsa oluyor. Üzüldüm filan ama elden bir şey gelmez. Biraz araştırdım lazerle sadece renklerini ten rengine yaklaştırıp görüntüyü kamufle ediyorlar cerrahi işlem olmadan düzelme imkanı yok cerrahi işlemde de bir deri birikintisi olması gerekiyormuş filan zaten çok ağrılı bir ameliyatmış. Neyse inşallah sarkma filan olmaz bebelerin dövmesi deriz artık çok hızlı çatlıyorum bende hergün yeni yeni beliriyor. İnşallah daha fazla olmaz

Olmaz insallah napim ay ben korkarim zaten öyle islem felan yaptiramam krem vs azaltmaya calisirim oldgu kadar artik napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…