Öyle kuzum ne yapayım önemli olan rahat hissetmem. Kadınlarda hep likra erkeklerin efil efil

Olmaz insallah napim ay ben korkarim zaten öyle islem felan yaptiramam krem vs azaltmaya calisirim oldgu kadar artik napalim
Aynen bende korkarım Allah muhtaç etmesin bio oil alacağım bak alacaklar listesine bir şey daha doğumdan hemen sonra kullanmaya başlayacağım inşallah nasip olur kafamız yerinde olursa. Biraz toparlanmasına yardımcı olur belki. Lazeri denerim belki duruma göre. Yalnız hala enine çatlıyorum hiç kimsede görmedim cidden

Canım benim ölçülerde senin gibi 75 c ya da 80 a giyiyorum. 85 c almayı düşünüyorum

Kilya ya kuzum sen sabah insülini kahvaltıdan ne kadar önce vuruyorsun
Canım insülin kahvaltı arası beş on dakikayı geçmesin dedi genelde sabah kalkıyorum açlık şekerini ölçüyor sonra Demir ilacını alıyorum. Beş on dakika da kahvaltıyı hazırlıyorum insülini vurup kahvaltıya oturuyorum. Hep öyle yaptım. Sana ne dedi ki doktor

Aynen ya bu kadar istekli çıkalım çıkalım dedim çıktık yağmur şiddetlendi cesaret edemedim hastalıktan korktum. Yok yavrum ya atmıştın geçenlerde fotoğraf böyle görünmüyordu
Ben öyle diyorum ama inanmıyorsun iyi hadi sen öyle diyorsan öyle olsun

Valla benim gögüsler yeni dallanan bir agac gibi her taraftan catlis dal dalenine boyuna be farkediyor bosver

Ya 5 dk önce vurup akşam ye dedi ama benim akşam da fırlamış çıktı acaba hata mı yapıyorum diye sana sorayım dedim. İki gündür çok kötü şekerlerim

Ya 5 dk önce vurup akşam ye dedi ama benim akşam da fırlamış çıktı acaba hata mı yapıyorum diye sana sorayım dedim. İki gündür çok kötü şekerlerim
Canım sana ne diycem benimde ilk başlarda öyle oldu inan daha önce çıkmayan değerler çıktı şok oldum üzüldüm ilaçtan heralde dedim. Buraya da yazdım hatta. Doktor artırdı dozu bir iki gün yine sınırlarda dolaştı sonra düşük çıkmaya başladı. Bence bu ilacın böyle bir şeyi var nedense bilmiyorum. Mantıksal bir yanı yok ama benide önce artırdı bir. Zaman olarak ben belki beş dakika bile beklemiyorumdur. Akşamdan sonra öğün yok iyi ki de sonrasında öğlen fırlattı şekerimi şimdi şimdi biraz düzeldi. Alışma şeyi heralde bilmiyorum kaç çıkıyor?

168 çıktı akşam, olmazsa ara öğünlerde ki meyvelerle vedalaşayım 2 gün kaçamak yapmıştım şimdi de vicdan yapıyorum mükemmel kaçamak da meyve yani

Ay ben anlamasa da okurum yaa Çok güzel prova bile yaptım ses değiştirerek okudum
Ya sen ne minnoşsun. Bence konuşması konusunda iyi olur tabii ki okumak. Benim var evde biraz masal kitabım kendim severim de. Ama onlar daha anaokulu civarı bu tarz iki üç yaşa hitap eden şeyler daha iyi olur gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…