Sağ ol kuzum valla güzel gördüğün içindirYaaaa çok ama çook tatlısınerkek atletine takma kafayı benim en sevdiğim şey kocamın eşyalarını giymek hala öyle tshirt kazak hep ortağımdır bişey olmaZ
Öyle kuzum ne yapayım önemli olan rahat hissetmem. Kadınlarda hep likra erkeklerin efil efilÇok şükür maşallah rabbim kalp atışını duymayı her anını güle oynaya yaşayıp kucağına almayı nasip etsin
Maşallah kuzularaa bende eşimin tshirt kazağını giymisligim var cnm boşver en rahatı onların kiler
Aynen bende korkarım Allah muhtaç etmesinOlmaz insallah napim ay ben korkarim zaten öyle islem felan yaptiramam krem vs azaltmaya calisirim oldgu kadar artik napalim
Canım benim ölçülerde senin gibi 75 c ya da 80 a giyiyorum. 85 c almayı düşünüyorumKızlarrrr iyi akşamlarrrbugün penti den 79tl günleri varmış emzirme sütyeni aldım 85 c verdi ya mağazadaki herkes çok iddialaştı daha çok büyür göğüsler falan diye ben de koyun gibi aldım da kocaman gelio gözüme normal bedenim 75b şimdi 80 b giyiyom anca oluyo da ayy büyük olursa da öyle gezerim napiyim
Canım insülin kahvaltı arası beş on dakikayı geçmesin dedi genelde sabah kalkıyorum açlık şekerini ölçüyor sonra Demir ilacını alıyorum. Beş on dakika da kahvaltıyı hazırlıyorum insülini vurup kahvaltıya oturuyorum. Hep öyle yaptım. Sana ne dedi ki doktorKilya ya kuzum sen sabah insülini kahvaltıdan ne kadar önce vuruyorsun
Ben öyle diyorum ama inanmıyorsun iyi hadi sen öyle diyorsan öyle olsunAynen ya bu kadar istekli çıkalım çıkalım dedim çıktık yağmur şiddetlendicesaret edemedim hastalıktan korktum. Yok yavrum ya atmıştın geçenlerde fotoğraf böyle görünmüyordu
Valla benim gögüsler yeni dallanan bir agac gibi her taraftan catlis dal dalAynen bende korkarım Allah muhtaç etmesinbio oil alacağım bak alacaklar listesine bir şey daha doğumdan hemen sonra kullanmaya başlayacağım inşallah nasip olur kafamız yerinde olursa. Biraz toparlanmasına yardımcı olur belki. Lazeri denerim belki duruma göre. Yalnız hala enine çatlıyorum hiç kimsede görmedim cidden
Kız ne bileyim fotoğrafta öyle görünmüyorduBen öyle diyorum ama inanmıyorsun iyi hadi sen öyle diyorsan öyle olsun
Yok çatlak çatlaktırda ne bileyim anlamadımValla benim gögüsler yeni dallanan bir agac gibi her taraftan catlis dal dalenine boyuna be farkediyor bosver
Ooooo hızlı gidiyorsun kuzumBebeklerimin öykü kitapları çoğalıyor
Ya 5 dk önce vurup akşam ye dedi ama benim akşam da fırlamış çıktıCanım insülin kahvaltı arası beş on dakikayı geçmesin dedi genelde sabah kalkıyorum açlık şekerini ölçüyor sonra Demir ilacını alıyorum. Beş on dakika da kahvaltıyı hazırlıyorum insülini vurup kahvaltıya oturuyorum. Hep öyle yaptım. Sana ne dedi ki doktor
Ay ben anlamasa da okurum yaaOoooo hızlı gidiyorsun kuzumay Rabbim nasip etsin o günleri
Canım sana ne diycem benimde ilk başlarda öyle oldu inan daha önce çıkmayan değerler çıktı şok oldum üzüldüm ilaçtan heralde dedim. Buraya da yazdım hatta. Doktor artırdı dozu bir iki gün yine sınırlarda dolaştı sonra düşük çıkmaya başladı. Bence bu ilacın böyle bir şeyi var nedense bilmiyorum. Mantıksal bir yanı yok ama benide önce artırdı bir. Zaman olarak ben belki beş dakika bile beklemiyorumdur. Akşamdan sonra öğün yok iyi ki de sonrasında öğlen fırlattı şekerimi şimdi şimdi biraz düzeldi. Alışma şeyi heralde bilmiyorumYa 5 dk önce vurup akşam ye dedi ama benim akşam da fırlamış çıktıacaba hata mı yapıyorum diye sana sorayım dedim. İki gündür çok kötü şekerlerim
168 çıktı akşam, olmazsa ara öğünlerde ki meyvelerle vedalaşayım 2 gün kaçamak yapmıştım şimdi de vicdan yapıyorum mükemmelCanım sana ne diycem benimde ilk başlarda öyle oldu inan daha önce çıkmayan değerler çıktı şok oldum üzüldüm ilaçtan heralde dedim. Buraya da yazdım hatta. Doktor artırdı dozu bir iki gün yine sınırlarda dolaştı sonra düşük çıkmaya başladı. Bence bu ilacın böyle bir şeyi var nedense bilmiyorum. Mantıksal bir yanı yok ama benide önce artırdı bir. Zaman olarak ben belki beş dakika bile beklemiyorumdur. Akşamdan sonra öğün yok iyi ki de sonrasında öğlen fırlattı şekerimi şimdi şimdi biraz düzeldi. Alışma şeyi heralde bilmiyorumkaç çıkıyor?
Ya sen ne minnoşsun. Bence konuşması konusunda iyi olur tabii ki okumak. Benim var evde biraz masal kitabımAy ben anlamasa da okurum yaaÇok güzel prova bile yaptım ses değiştirerek okudum
Ya nasıl güzel olmuşVe Bi tanesi daha gelmiş. iyi ki almışım dedim valla hep tayt sweat mi giycem ayol az da süslü bişeyim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?