Ya sen ne minnoşsun. Bence konuşması konusunda iyi olur tabii ki okumak. Benim var evde biraz masal kitabım kendim severim de. Ama onlar daha anaokulu civarı bu tarz iki üç yaşa hitap eden şeyler daha iyi olur gibi
İyi olur bence de uzun değilse masallar olur ki niye olmasın. Bunlar da 10 tl gibi bişeyi iş bankasının Bi de güvenirim. Çocuğa okuyacağın ve çocuğun okuyacağı şeyler de önemli yaa artıkın

168 çıktı akşam, olmazsa ara öğünlerde ki meyvelerle vedalaşayım 2 gün kaçamak yapmıştım şimdi de vicdan yapıyorum mükemmel kaçamak da meyve yani
Çok yüksek değil. Kaç ünite vuruyorsun. Senin akşam olduğu için bilmiyorum kuzum ama sabah yani açlıkta gayet dengede iken ilaç artı kahvaltı ile fırlıyordu 150 lere. Düşün açlık 75-85 arası çıkıyor ki kahvaltı basit bir öğün ekmeği de kendim kısıyorum ona rağmen. Birkaç gün süre tanı ilaç kaynaklı olabilir bence

İyi olur bence de uzun değilse masallar olur ki niye olmasın. Bunlar da 10 tl gibi bişeyi iş bankasının Bi de güvenirim. Çocuğa okuyacağın ve çocuğun okuyacağı şeyler de önemli yaa artıkın
Öyle önemli olmaz mı hiç çok saçma kitaplar var maalesef

4 ünite o da diğeri de, bilmiyorum moralim bozuldu sadece neyse yarın. Toparlarım

4 ünite o da diğeri de, bilmiyorum moralim bozuldu sadece neyse yarın. Toparlarım
Anlıyorum kuzum bende öyle çok üzülmüştüm hala kötü çıktığı oluyor moral bozuyor hele diyete rağmen olması benimde dört idi altı yaptı. O da ilk iki gün iyi çıkmadı ama sonra düzeldi. Seninde düzelir diye düşünüyorum. Sanki bana altı da yetersiz gelmeye başladı ne yapar bilmiyorum hiç en çok kafaya taktığım konu şeker oldu şu süreçte

Bana böyle açık renklilerle çekilmiş fotilerle gelin yalnız çok güzel olmuş iyi günlerde kullan nerden aldın linkle bizi bir de kaç beden
Çok sağol yavrum. Trendyoldan vermiştim. L beden aldım sonradan da giyerim xl ın hırka kolları düşük olurdu. Oturuyor elbise vücuda ama gayet rahat esnek aklında olsun canım
https://ty.gl/t9om9ot4wo

Kuzuuummm çookk sevindimm Maşallah herşey su gibi berrak ilerlesin hayırlısıyla İnşallah

Aynen öyle... Ne yapacağını şaşırıyor insan neyse 7 8 hafta kaldı sıkıyoruz dişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…