İyi olur bence deYa sen ne minnoşsun. Bence konuşması konusunda iyi olur tabii ki okumak. Benim var evde biraz masal kitabımkendim severim de. Ama onlar daha anaokulu civarı bu tarz iki üç yaşa hitap eden şeyler daha iyi olur gibi
Çok yüksek değil. Kaç ünite vuruyorsun. Senin akşam olduğu için bilmiyorum kuzum ama sabah yani açlıkta gayet dengede iken ilaç artı kahvaltı ile fırlıyordu 150 lere. Düşün açlık 75-85 arası çıkıyor ki kahvaltı basit bir öğün ekmeği de kendim kısıyorum ona rağmen. Birkaç gün süre tanı ilaç kaynaklı olabilir bence168 çıktı akşam, olmazsa ara öğünlerde ki meyvelerle vedalaşayım 2 gün kaçamak yapmıştım şimdi de vicdan yapıyorum mükemmelkaçamak da meyve yani
Bana böyle açık renklilerle çekilmiş fotilerle gelinVe Bi tanesi daha gelmiş. iyi ki almışım dedim valla hep tayt sweat mi giycem ayol az da süslü bişeyim olsun
Ya nasıl güzel olmuşgüle güle giy kuzucum
Öyle önemli olmaz mı hiç çok saçma kitaplar var maalesefİyi olur bence deuzun değilse masallar olur ki niye olmasın. Bunlar da 10 tl gibi bişeyi iş bankasının Bi de güvenirim. Çocuğa okuyacağın ve çocuğun okuyacağı şeyler de önemli yaa artıkın
4 ünite o da diğeri de, bilmiyorum moralim bozuldu sadece neyse yarın. ToparlarımÇok yüksek değil. Kaç ünite vuruyorsun. Senin akşam olduğu için bilmiyorum kuzum ama sabah yani açlıkta gayet dengede iken ilaç artı kahvaltı ile fırlıyordu 150 lere. Düşün açlık 75-85 arası çıkıyor ki kahvaltı basit bir öğün ekmeği de kendim kısıyorum ona rağmen. Birkaç gün süre tanı ilaç kaynaklı olabilir bence
Anlıyorum kuzum bende öyle çok üzülmüştüm hala kötü çıktığı oluyor moral bozuyor hele diyete rağmen olması4 ünite o da diğeri de, bilmiyorum moralim bozuldu sadece neyse yarın. Toparlarım
Hayir aslında cok hafif dolgunlasti ama demekki baya kücükmüs diyorumYok çatlak çatlaktırda ne bileyim anlamadımgöğüslerin büyüdü mü senin çok
Yaa o zaman çatlak olduğuna emin misin ya gerginlik olmadan çatlamaz gibi benim karnım çok gerginHayir aslında cok hafif dolgunlasti ama demekki baya kücükmüs diyorumönceden 85 dolgulu kullanirdim simdi dolgusuz 85 takıyorum onu da tam dolmuyor
Çok sağol yavrum. Trendyoldan vermiştim. L beden aldım sonradan da giyerim xl ın hırka kolları düşük olurdu. Oturuyor elbise vücuda ama gayet rahat esnek aklında olsun canımBana böyle açık renklilerle çekilmiş fotilerle gelinyalnız çok güzel olmuş iyi günlerde kullan nerden aldın linkle bizi bir de kaç beden
Ya masallah sen ne güzel olmussun öyleVe Bi tanesi daha gelmiş. iyi ki almışım dedim valla hep tayt sweat mi giycem ayol az da süslü bişeyim olsun
Valla catlak gibi kılcal damar gibi dallanmıs ve kırmizı kendimi catlaga hazirlayimda gecerse ne alaYaa o zaman çatlak olduğuna emin misin ya gerginlik olmadan çatlamaz gibi benim karnım çok gergin
Çok teşekkür ederim zeynebim senin güzel gözün oYa masallah sen ne güzel olmussun öyle
Değildir bence ya cidden gergin cilt gerekiyor çatlak içinValla catlak gibi kılcal damar gibi dallanmıs ve kırmizı kendimi catlaga hazirlayimda gecerse ne ala
Kuzuuummm çookk sevindimm MaşallahÇok şükür, şimdi çıktım kızlar.
Resmen 4’teki randevu 5.15’e sarktı.
Keseyi gördük, içim çok rahatladı.
5+3, gayet normal şimdilik dedi.
Kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı.
Çooooooook teşekkür ederim hepinize.
Dualarınız için Allah razı olsun.
Harikasın yavrumVe Bi tanesi daha gelmiş. iyi ki almışım dedim valla hep tayt sweat mi giycem ayol az da süslü bişeyim olsun
Ya benim vucudumda isin ilginc yanı gergin ve kuru degil ki yanlarim mesela o kadar berbbat catladi ki anlatamam ama kuruluk bile yok ben tuhafim biraz bnc3Değildir bence ya cidden gergin cilt gerekiyor çatlak için
Aynen öyle... Ne yapacağını şaşırıyor insan neyse 7 8 hafta kaldı sıkıyoruz dişleriAnlıyorum kuzum bende öyle çok üzülmüştüm hala kötü çıktığı oluyor moral bozuyor hele diyete rağmen olmasıbenimde dört idi altı yaptı. O da ilk iki gün iyi çıkmadı ama sonra düzeldi. Seninde düzelir diye düşünüyorum. Sanki bana altı da yetersiz gelmeye başladı ne yapar bilmiyorum hiç en çok kafaya taktığım konu şeker oldu şu süreçte
7-8 miAynen öyle... Ne yapacağını şaşırıyor insan neyse 7 8 hafta kaldı sıkıyoruz dişleri
Sensin harika. Beğenen kendi tarzına uyan incelesin limkledim.Harikasın yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?