Kuzularım benim bebişimin ana kucagı da geldi montajını yaptım ama yarım çünkü eksik vida yollamışlar ben çok beğendim

Eklentiler

• 666DE2EA-303C-4163-BC7C-655398AC2F29.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 38
  • 055464E8-4061-4CE6-A9B1-AE7E83BF231C.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 42
  • 1A6CBAA3-3B67-49CB-8311-2A3851EF6CF9.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 38
Gözünaydın canım darısı kalp atışına da inşallah

Ya benim vucudumda isin ilginc yanı gergin ve kuru degil ki yanlarim mesela o kadar berbbat catladi ki anlatamam ama kuruluk bile yok ben tuhafim biraz bnc3
Kuruluk değil bence etkileyen kuzum yağlardan sivilcelendi hep ama çatladı da. Bilmiyorum ki hiç

Kuzuuummm çookk sevindimm Maşallah herşey su gibi berrak ilerlesin hayırlısıyla İnşallah
Amiiiiiin, inşallah canım.
Çok teşekkür ederim.
Ana kucağına bayıldımmmmm.
Güzel günlerde kullanın inşallah.

Gözünaydın canım darısı kalp atışına da inşallah
Amiiiiiin canım, inşallah.
Bu arada senin de gözün aydın olsun.
Kontrolün varmış bugün.
Bebiş de büyümüş, maşşallah.

Kuzularım benim bebişimin ana kucagı da geldi montajını yaptım ama yarım çünkü eksik vida yollamışlar ben çok beğendim
Aa aldınmı sen bundan. İşin çok kolaylaşıcak hep öyle diyorlar güle güle kullan bebişin sevsin altında paralansın
Eksik parça mı bildirceksin şimdi ne gıcık bişey o yaa

Sağol kuzum en büyük gözaydını senin

cnm inşallah ırsidir ama dediğin gibi baktırmanın da faydası var..inşallah şefer çıkmaz..
yaa maşallah göstermiş yüzünü

Ay çok sağol yavrum ya biz de çok sevindik
İnşallah bir an evvel getirirler gerçi gene sürer baya da. İkiz abi ne zamn geleceği belli olmaz sen acele et de Yerleştireceğiö dedim
cnm geldiğinde de bir kaç gün havalandırman gerekebilir..bazı mobilyaların kokusu olabiliyor ilk günlerde.sen ısrar et acelecilik konusunda

cnm geldiğinde de bir kaç gün havalandırman gerekebilir..bazı mobilyaların kokusu olabiliyor ilk günlerde.sen ısrar et acelecilik konusunda
Haberleşiriz arada sıkıştırmalar yaparım zaten durumun önceliği va e tamam farkındayım dedi gülerek. Doğru haklısın havalandırmak da gerekli Bi iki gün sirkeli suyla siler havalandırırım inşallah. Malzemeler varmış elinde adamın zaten biliyomusun malzeme sipariş bekleme olmcak Allahın izniyle Bi yapım aşaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…