İnşallah kuzum sonuçlar da iyi çıkar. Evet karaciğer enzimleri illa ki bozuluyor ya her dönemde benim.Anladım kuzum. Güzel sonuçlara inşallahAlt ve ast sanırım karaciğer enzimleri. Gebelik onlarıda etkiliyor ya
Gözünaydın canım darısı kalp atışına da inşallahÇok şükür, şimdi çıktım kızlar.
Resmen 4’teki randevu 5.15’e sarktı.
Keseyi gördük, içim çok rahatladı.
5+3, gayet normal şimdilik dedi.
Kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı.
Çooooooook teşekkür ederim hepinize.
Dualarınız için Allah razı olsun.
Bana verdikleri gibi işte ee iyi tek değilim bari yanlış olmasın değişim yapamam zaten dört ay sonra dahaCanım benim ölçülerde senin gibi 75 c ya da 80 a giyiyorum. 85 c almayı düşünüyorum
Hayırlı olsun. Mis uykulae çeksin bebişin içindeKuzularım benim bebişimin ana kucagı da geldi montajını yaptım ama yarım çünkü eksik vida yollamışlarben çok beğendim
Harikasın kuzucummVe Bi tanesi daha gelmiş. iyi ki almışım dedim valla hep tayt sweat mi giycem ayol az da süslü bişeyim olsun
Kuruluk değil bence etkileyen kuzum yağlardan sivilcelendi hep ama çatladı da. Bilmiyorum ki hiçYa benim vucudumda isin ilginc yanı gergin ve kuru degil ki yanlarim mesela o kadar berbbat catladi ki anlatamam ama kuruluk bile yok ben tuhafim biraz bnc3
Yok yavrum bir beden büyük ideal benceBana verdikleri gibi işte ee iyi tek değilim bari yanlış olmasın değişim yapamam zaten dört ay sonra daha
Sağol canım inşallahhHayırlı olsun. Mis uykulae çeksin bebişin içinde
Güzel günlerde kullannn kuzucum çoook güzel maşallah sağlıklı uykuları olsunKuzularım benim bebişimin ana kucagı da geldi montajını yaptım ama yarım çünkü eksik vida yollamışlarben çok beğendim
Amiiiiiin, inşallah canım.Kuzuuummm çookk sevindimm Maşallahherşey su gibi berrak ilerlesin hayırlısıyla İnşallah
Amiiiiiin canım, inşallah.Gözünaydın canım darısı kalp atışına da inşallah
Aa aldınmı sen bundan. İşin çok kolaylaşıcak hep öyle diyorlarKuzularım benim bebişimin ana kucagı da geldi montajını yaptım ama yarım çünkü eksik vida yollamışlarben çok beğendim
Sağol kuzum en büyük gözaydını seninAmiiiiiin, inşallah canım.
Çok teşekkür ederim.
Ana kucağına bayıldımmmmm.
Güzel günlerde kullanın inşallah.
Amiiiiiin canım, inşallah.
Bu arada senin de gözün aydın olsun.
Kontrolün varmış bugün.
Bebiş de büyümüş, maşşallah.
cnm inşallah ırsidirDoktor bilgilendirdi.
Bebek genel olarak iri yapılı ama buna en çok karın çevresi katkı sağlıyor. Bu, yapısalmda olabilirmiş yani ailede irilik varsa (ki var), gebelik şekerine bağlı da olabilirmiş. Açlık tokluk şekerine baktırmıştık ama şeker takviyesi almamıştım. Onu yaptırmamı söyledi. Yüksek çıkarsa diyet, o da yetmezse insülin dedi. Ben buna bağlı olacağını sanmıyorum ama baktıracağım her halükarda. Zaten yediğim halde kilo alamıyordum. Üstüne çok tatlı da yiyordum. Buna rağmen bebişte şeker çıkacağını sanmıyorum.
Ayrıca irilik böyle devam ederse sezeryan gerekebilir dedi. İlk defa normal doğum olmama ihtimalini duymuş olduk.
Testi yaptır, 2 hafta sonra da kontrole gel dedi. Yine aynı doktora kontrole gideceğiz.
Bebişimin yüzünü de göstereyim hadi.
Ben hep babasına benzeyecek diyordum ama (hamile kalmadan 1 sene önce kadar rüyamda görmüştüm çünkü) bu yüz aynı benim anne tarafıma benziyor. En çok da küçük erkek kardeşime. 12 yaşında kendisi ve onun doğumundan bugüne bütün yüz hatlarını bilirim.
Ne yalan söyleyeyim, küçük dayısına benzesin çok isterim. O kadar güzel yüzlüydü ki (hâlâ gideri vardır) reklamlarda oynatılacak çocuk diye çok beğenilirdi bizim tontiş.
yaa hadi cnm güle güle esktirsiniz inşallah.çok kafana takılmıştı halletmene sevindimBen mobilya siparişini verdim sanırım kızlar
gözün aydın cnm..herşeyin normal olmasına sevindimBenim de kontrolüm vardı kızlar
Bizim minnoş 917 gr olmuş. Durum gayet iyi herşey normal dedi.
Rahim uzunluğu geçen ölçümle aynı şimdilik sıkıntı yok. Tahlil istedi yine 3 hafta sonra da kontrol. Benden haberler bu kadar
İnşallah canımyaa hadi cnm güle güle esktirsiniz inşallah.çok kafana takılmıştı halletmene sevindim
cnm geldiğinde de bir kaç gün havalandırman gerekebilir..bazı mobilyaların kokusu olabiliyor ilk günlerde.sen ısrar et acelecilik konusundaAy çok sağol yavrum ya biz de çok sevindik
İnşallah bir an evvel getirirler gerçi gene sürer baya da. İkiz abi ne zamn geleceği belli olmaz sen acele et de Yerleştireceğiö dedim
Haberleşiriz arada sıkıştırmalar yaparım zaten durumun önceliği va e tamam farkındayım dedi gülerek. Doğru haklısın havalandırmak da gerekli Bi iki gün sirkeli suyla siler havalandırırım inşallah. Malzemeler varmış elinde adamın zaten biliyomusun malzeme sipariş bekleme olmcak Allahın izniyle Bi yapım aşamasıcnm geldiğinde de bir kaç gün havalandırman gerekebilir..bazı mobilyaların kokusu olabiliyor ilk günlerde.sen ısrar et acelecilik konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?