güzel günlere kullan cnm.çok seviyorum böyle takımları sana da çok yakışmışVe Bi tanesi daha gelmiş. iyi ki almışım dedim valla hep tayt sweat mi giycem ayol az da süslü bişeyim olsun
ya çok güzel annesi...güzel günlerde kullansın inşallahKuzularım benim bebişimin ana kucagı da geldi montajını yaptım ama yarım çünkü eksik vida yollamışlarben çok beğendim
Çok sağol canım daha güzelleri sizlerin olsun. En son kesintili maaşımı görmeden son alışverişimdigüzel günlere kullan cnm.çok seviyorum böyle takımları sana da çok yakışmış
ayyy olur mu öyle şey..o kadar çok şey öğreniyoruz ki burada birbirimizden.senin bir işi daha halledip geriye atmana çok sevinndimİnşallah canımGerçekten takılmıştı. Çok söyleyip sıkıyorum bazen sizi dimi
Ya insan vakit de yaklaşınca telaş yapıyor işte
aynen cnm mis gibi kokulu kıyafetlere sinmesinHaberleşiriz arada sıkıştırmalar yaparım zaten durumun önceliği va e tamam farkındayım dedi gülerek. Doğru haklısın havalandırmak da gerekli Bi iki gün sirkeli suyla siler havalandırırım inşallah. Malzemeler varmış elinde adamın zaten biliyomusun malzeme sipariş bekleme olmcak Allahın izniyle Bi yapım aşaması
Bak malzemenin olması cok iyi olmus en buyuk sorun o aslında 1 haftaya gelir.benceHaberleşiriz arada sıkıştırmalar yaparım zaten durumun önceliği va e tamam farkındayım dedi gülerek. Doğru haklısın havalandırmak da gerekli Bi iki gün sirkeli suyla siler havalandırırım inşallah. Malzemeler varmış elinde adamın zaten biliyomusun malzeme sipariş bekleme olmcak Allahın izniyle Bi yapım aşaması
ayyy olur mu öyle şey..o kadar çok şey öğreniyoruz ki burada birbirimizden.senin bir işi daha halledip geriye atmana çok sevinndim
İnşallah bakalımaynen cnm mis gibi kokulu kıyafetlere sinmesin
çok iyi malzemenin elinde olması bekleme süresi azalmış olur
1 hafta mıı yok artıkBak malzemenin olması cok iyi olmus en buyuk sorun o aslında 1 haftaya gelir.bence
Anca kız adamın siparisleride vardir1 hafta mıı yok artık
Hayır yaa ben erken dedim öbür adamlar 1 ay veriyordu bu da her hızıyla yapmaz yaAnca kız adamın siparisleride vardir
Heee bende gec sandm malzeme elindeyse yapar bence yaa bilemedm bizim burası kücük sehir malzeme disardan gelince 1 ayda yaptı elinde olunca erkenden verir heraldeHayır yaa ben erken dedim öbür adamlar 1 ay veriyordu bu da her hızıyla yapmaz ya
Aa önden yol yapıyolar canım şuan elimizde de çok iş var diye. Uyanık bunlar uyanıkHeee bende gec sandm malzeme elindeyse yapar bence yaa bilemedm bizim burası kücük sehir malzeme disardan gelince 1 ayda yaptı elinde olunca erkenden verir heralde
Nar yiyin
Canım genelde acıkmıyorum bu saatlerde ben en çok öğlen acıkıyorum, ama üç kaşık yoğurt bir kaşık yulaf var aslında öğün olarak ben yemiyorum yoğurt ağzımda acılık yapıyor diye bir de çok acıkmıyorum diye. Ayrıca 2 ceviz+10 badem ya da fındık var öğün olarak bana en geç dokuz gibi ye bunları dedi ama geçtiği oluyor kuzum öyle yulaf yoğurt özetle en iyisi
Nar yeme kuzum yani daha doğrusu en azından bir bütün yeme. Gebelere hele son aylara gelenlere önermiyor doktorlar.Nar yiyin
Atştırdım da dün öyle bişe bulamadım. Doktor dinlemedim tabiNar yeme kuzum yani daha doğrusu en azından bir bütün yeme. Gebelere hele son aylara gelenlere önermiyor doktorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?