Canim ben günde 1 progestan fitil kullanıyorum başkada bisey vermedi valla ecoprin ve oksapar kullanıyorum bide kan değerinde progesteron düzeyine baktı fitil yeterli dedi o yüzden bence illa kullanılacak diye bisey yok

Oksapar için ilaç raporu çıkarılıyor doktorunuzun sekreteri çıkarır raporu bidaha yazdırma derdiniz olmaz canım isterseniz Bi konuşun
Canım SGK ile anlaşması yok o yüzden çıkaramıyorlar başka doktordan rica etmem gerekiyor nasıl karşılarlar bilmiyorum

Canım SGK ile anlaşması yok o yüzden çıkaramıyorlar başka doktordan rica etmem gerekiyor nasıl karşılarlar bilmiyorum
Herhangi Bi doktora söylesen çıkarabilirsin bence Bi dene derim şansını

cnm 7. gün hcg istemiş doktorun anladığım kadarıyla ama bazen 7. günde çıkmayabiliyor biraz erken bir tarih.pozitifse bile çıkar mı bilemedim
Kuzum benm idrar testimde de çıktı pozitif . Bhcg çıkar sanırm kanda ama seviyesi kaç olur bilemiyorum

Benimde transferden sonra 13.gun baslamisti sanirim canim ozaman hicbisey gorunmemisti. Sen kan ver ins degerin guzel çıkar. Su ic yat dinlen bol bol. Doktor ne diyosa yap bu esnada hersey guzel olur inşallah
Çok sagol canım benim tamam insallah

Canim cok ama coook sevindim simdi girdim anca okudumm masallah barikallah allahim tamamina erdirsin

Kizlar iyi aksamlarrr doktora gittim bugun ve estrofem e basladim gunde uc kere bir de folik asit al dedi solgar. haftaya saliya cagirdi , ama anlamadigim 11. 12. Gun transfer yapariz duruma gore dedi erken olmuyomu acaba kafam karisti burda hep 20.gunler falan okudum ya ondan

hadi hayırlısı olsun inşallah.cnm sen benden birgün sonra adet oldun diye hatırlıyorum.öyleyse bugün 5. günündesin haftaya salı 12.gün oluyor.kontrol günüdür 12. gün.transfer hakkında bilgi verdi mi belki yanlış anladın.

Iki gun sonra oldum baby senden 3.gunum bugun 1 hafta sonraya cagirdi iste o zaman 10.gunum oluyo, ne biliim o tarz bisi soyledi iste 20.gun falan demedi yerlestirirz 11. 12. Gun diince anneme dedi ben icerde yanlis ta anlamis olabilirim tabi aman hayirlisi yaa sana transfer gunu verdi mii ne zaman gidiosun ?

Canım benimki bu cumartesi, adetin 24. Gününe hatta yeni adetin normal başlangıç zamanına denk geliyor. En son kontrolden çıkarken sordum dr’a çok geç diil mi diye.. o da bana normal siklısunı takip etmiyoruz dedi.. anladığım kadarıyla bazı protokollerde normal siklus takip ediliyor, benim gibi bazılarında da yumurtlama önleyici iğne yapılıp o ay komple siklus öteleniyor.. senin dr’un rahmin normal döngüsünü yakip edecektir, yeterince kalınlaşmamışsa riske atmaz zaten

Kuzum oncelikle seninde insallah saglikla tutunsun bebisin Yaa onu kontrol de anladigim kadariyla belirliyor degil mi ?
Hayirlisi ya acelemiz yok doktor isini bilio sonucta ben ne anlarim yarin dese tamam dicem bi de iki tane koycam dedii ya tutarsaaa ya tutarsa die kafam donk donk ötüyo

Normalde belirtilerin kesilmesine bir sorun olduğu anlamına gelmiyor diyor bütün doktorlar canım ama biz zaten stresliyiz, gidip baktır için rahat etsin.. aklında dursacağına gözünün önünde dursun toplaşıp ultrason cihazımı alsak napsak

Walla ya bizim ultrason alan Bi hastamız vardı bizde onun izinden gidiyoruz resmen

Ah sağolasın canım benim, inşallah hepimizinki sağlıkşa tutunur, tutunanların sağlıkla ilerler. Evet canım rahmin kalınlığını ölçüyor.. benim ki bir de rahmin görüntüsünün 3 çizgili olmasını isteriz demişti, alt üst duvarları var bir de ortada bir çizgi vardı gösterdi.. transfere 6 gün varken 7,5-8 civarıydı kalınlığı.. hatta benim ilk kontrolümde yeterince kalın diildi, climara ekledi..senin demek ki kontrollerinde iyi ki daha ileri bi tarihe ertelemedi.. ikizin de hem sefası hel cefası ayrı hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…