Canim ben günde 1 progestan fitil kullanıyorum başkada bisey vermedi valla ecoprin ve oksapar kullanıyorum bide kan değerinde progesteron düzeyine baktı fitil yeterli dedi o yüzden bence illa kullanılacak diye bisey yokKizlar bende bisey sorucam. Ben simdi estrofemi biraktim. Fitil yok. Coraspin yok. Prolutexide birakicam 3 güne... sonra fitile tekrar devam gerçi ama korkuyorm ya... basta bu ilaclardan gina gelmisti sismistim vs ama simdi birakmaya korkuyorm. Daha 6. Haftada sorun olmaz insallah ya
cnm 7. gün hcg istemiş doktorun anladığım kadarıyla ama bazen 7. günde çıkmayabiliyor biraz erken bir tarih.pozitifse bile çıkar mı bilemedim7.günüm canım benm transferimin daha ilk bhcg verişim ondan korkuyorum
Anladım kuzum öyledir o zaman çünkü babam covid olduğunda aile hekimi uzman dr a yazdırın demişUzman olması gerekiyor canım benim ki pratisyenmiş yazamıyor. Bazı aile hekimleri uzman dr . Bana eczacı öyle dedi.
Ay sonuç çıkınca bizi de haberdar et kuzum Rabbim şifa versinUlastım canım benim hemen kan ver dedi. Aspirini kesmemi söyledi. Sonuca göre tedavi verecek sanırım hala geliyor ama pembe şeklinde
Canım SGK ile anlaşması yok o yüzden çıkaramıyorlar başka doktordan rica etmem gerekiyor nasıl karşılarlar bilmiyorumOksapar için ilaç raporu çıkarılıyor doktorunuzun sekreteri çıkarır raporu bidaha yazdırma derdiniz olmaz canım isterseniz Bi konuşun
Benimde transferden sonra 13.gun baslamisti sanirim canim ozaman hicbisey gorunmemisti. Sen kan ver ins degerin guzel çıkar. Su ic yat dinlen bol bol. Doktor ne diyosa yap bu esnada hersey guzel olur inşallah7.günüm canım benm transferimin daha ilk bhcg verişim ondan korkuyorum
Herhangi Bi doktora söylesen çıkarabilirsin bence Bi dene derim şansınıCanım SGK ile anlaşması yok o yüzden çıkaramıyorlar başka doktordan rica etmem gerekiyor nasıl karşılarlar bilmiyorum
Kuzum benm idrar testimde de çıktı pozitif . Bhcg çıkar sanırm kanda ama seviyesi kaç olur bilemiyorumcnm 7. gün hcg istemiş doktorun anladığım kadarıyla ama bazen 7. günde çıkmayabiliyor biraz erken bir tarih.pozitifse bile çıkar mı bilemedim
Çok sagol canım benim tamam insallahBenimde transferden sonra 13.gun baslamisti sanirim canim ozaman hicbisey gorunmemisti. Sen kan ver ins degerin guzel çıkar. Su ic yat dinlen bol bol. Doktor ne diyosa yap bu esnada hersey guzel olur inşallah
Canim cok ama coook sevindim simdi girdim anca okudumm masallah barikallah allahim tamamina erdirsinCanlarim hepinize cok tesekkur ediyorum Allah ne muradiniz varsa versinİlaclarla ilgili bana doktorun soyledigi şu:
Estrofemi direkt birakiyorum artik.
Prolutexi 3 gün daha kullanicam kanama devam etmezse kesicem.
Fitile geri devam edicem. 3 ay sonra birakicam
Birde folbiol.
Coraspini kanamada kesmistik daha baslamana gerek yok dedi.
Başka hicbisey yok.
Yeme içme ile ilgili şöyle konustuk. Klasik protein agirlikli beslenme ama miden rahatsiz oldugunda falan kendini aşiri zorlama yemek icmek icin dedi. Depodan beslenir dedi. Acik çay icebilirsin . Kahve en fazla haftada 3 4 fincan dedi.
anladım cnm.o zaman kanda da çıkar haberdar et biziKuzum benm idrar testimde de çıktı pozitif . Bhcg çıkar sanırm kanda ama seviyesi kaç olur bilemiyorum
hadi hayırlısı olsun inşallah.cnm sen benden birgün sonra adet oldun diye hatırlıyorum.öyleyse bugün 5. günündesin haftaya salı 12.gün oluyor.kontrol günüdür 12. gün.transfer hakkında bilgi verdi mi belki yanlış anladın.Kizlar iyi aksamlarrr doktora gittim bugun ve estrofem e basladim gunde uc kere bir de folik asit al dedi solgar. haftaya saliya cagirdi , ama anlamadigim 11. 12. Gun transfer yapariz duruma gore dedi erken olmuyomu acaba kafam karisti burda hep 20.gunler falan okudum ya ondan
Iki gun sonra oldum baby senden 3.gunum bugun 1 hafta sonraya cagirdi iste o zaman 10.gunum oluyo, ne biliim o tarz bisi soyledi iste 20.gun falan demedi yerlestirirz 11. 12. Gun diince anneme dedi ben icerde yanlis ta anlamis olabilirim tabihadi hayırlısı olsun inşallah.cnm sen benden birgün sonra adet oldun diye hatırlıyorum.öyleyse bugün 5. günündesin haftaya salı 12.gün oluyor.kontrol günüdür 12. gün.transfer hakkında bilgi verdi mi belki yanlış anladın.
Canım benimki bu cumartesi, adetin 24. Gününe hatta yeni adetin normal başlangıç zamanına denk geliyor. En son kontrolden çıkarken sordum dr’a çok geç diil mi diye.. o da bana normal siklısunı takip etmiyoruz dedi.. anladığım kadarıyla bazı protokollerde normal siklus takip ediliyor, benim gibi bazılarında da yumurtlama önleyici iğne yapılıp o ay komple siklus öteleniyor.. senin dr’un rahmin normal döngüsünü yakip edecektir, yeterince kalınlaşmamışsa riske atmaz zatenKizlar iyi aksamlarrr doktora gittim bugun ve estrofem e basladim gunde uc kere bir de folik asit al dedi solgar. haftaya saliya cagirdi , ama anlamadigim 11. 12. Gun transfer yapariz duruma gore dedi erken olmuyomu acaba kafam karisti burda hep 20.gunler falan okudum ya ondan
Kuzum oncelikle seninde insallah saglikla tutunsun bebisinCanım benimki bu cumartesi, adetin 24. Gününe hatta yeni adetin normal başlangıç zamanına denk geliyor. En son kontrolden çıkarken sordum dr’a çok geç diil mi diye.. o da bana normal siklısunı takip etmiyoruz dedi.. anladığım kadarıyla bazı protokollerde normal siklus takip ediliyor, benim gibi bazılarında da yumurtlama önleyici iğne yapılıp o ay komple siklus öteleniyor.. senin dr’un rahmin normal döngüsünü yakip edecektir, yeterince kalınlaşmamışsa riske atmaz zaten
Normalde belirtilerin kesilmesine bir sorun olduğu anlamına gelmiyor diyor bütün doktorlar canım ama biz zaten stresliyiz, gidip baktır için rahat etsin.. aklında dursacağına gözünün önünde dursunKizlar ben size bisey sorcam ya dün itibariyle 7.haftaya girdik düne kadar mide bulantim çoktu bugün yok denecek kadar az sizce sıkıntılı Bi durum mu yarın ultrason baktirayim diyorum içim rahat etsin diye ama sıkıntı olacağını sanmıyorum bide size sorayım dedim
Walla ya bizim ultrason alan Bi hastamız vardı bizde onun izinden gidiyoruz resmenNormalde belirtilerin kesilmesine bir sorun olduğu anlamına gelmiyor diyor bütün doktorlar canım ama biz zaten stresliyiz, gidip baktır için rahat etsin.. aklında dursacağına gözünün önünde dursuntoplaşıp ultrason cihazımı alsak napsak
Ah sağolasın canım benim, inşallah hepimizinki sağlıkşa tutunur, tutunanların sağlıkla ilerler. Evet canım rahmin kalınlığını ölçüyor.. benim ki bir de rahmin görüntüsünün 3 çizgili olmasını isteriz demişti, alt üst duvarları var bir de ortada bir çizgi vardı gösterdi.. transfere 6 gün varken 7,5-8 civarıydı kalınlığı.. hatta benim ilk kontrolümde yeterince kalın diildi, climara ekledi..senin demek ki kontrollerinde iyi ki daha ileri bi tarihe ertelemedi.. ikizin de hem sefası hel cefası ayrıKuzum oncelikle seninde insallah saglikla tutunsun bebisinYaa onu kontrol de anladigim kadariyla belirliyor degil mi ?
Hayirlisi ya acelemiz yok doktor isini bilio sonucta ben ne anlarim yarin dese tamam dicembi de iki tane koycam dedii ya tutarsaaa ya tutarsa die kafam donk donk ötüyo
Sen bi de hastanede çalışıyorsun sanırım canım, valla hergün işe başlamadan bi uğrardım ben olsam heraldeWalla ya bizim ultrason alan Bi hastamız vardı bizde onun izinden gidiyoruz resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?