Birfiil devam ediyomu canım snein lekelenmen ara ara mı. Doktor neden demişti bunubugun lekelenmem artinca gittim yone baktirdim canim problem yok ama lekelenmeye cok canim sıkılıyor
Ne kusuru estg.Ayy kusura bakma valla hızlıca yanlıs okumusu. K Kelebegim2512 basinız sagolsun canım
Ben haftasonu yaptiricam simdilik bilgim yok. Yazan olursa bende ogrenirimKızlar geniş kan tahlili yaptırdınız mı sizler. Ben bugün yaptırdım. Bazı değerlerim alt üst yaa gebelikte normalmidir bilemedim valla. Alt ast yükselmiş biraz, çok oral ilaç kullanmama bağladım onu karaciğerler etkilenmiş. Fibrinojen yüksek görünüyor ne biliyim hemotokrit falan. Hani bazı değerler benim eskiden de kendi hastalığımdan dolayı yüksek çıkan değerler ama şaşırdım. Var mı aranızda eski tahlillerine göre çok farklılıkları olanlarınız
En güzeli işte bende bekliycem valla zaman geçmek bilmiyor ama yapcak bisey yokDoğru tabi canım haklılar aslında. Normalde aylık kontrole çağırırız ama ilk aylar 2 hafta arayla görücem demişti işte bana da doktorum
Maalesef. Bekledikçe bişeyler buluyoruz zatenEn güzeli işte bende bekliycem valla zaman geçmek bilmiyor ama yapcak bisey yok
yok canım 3-4 gündür yoktu bugün kanla kahve arası olunca korktum tüp bebek doktoru fitilden olabilir diyor bugün gittiğim açıklamada yapmadı problemde görmedi anlamadımBirfiil devam ediyomu canım snein lekelenmen ara ara mı. Doktor neden demişti bunu
Bende fitili birakip igneyi 2ye cikardığımdan beri yasamiyorum. Yarin igneyi bırakıp fitile gecicem bakalim. Umarim tekrarlamaz ya korkutuyoryok canım 3-4 gündür yoktu bugün kanla kahve arası olunca korktum tüp bebek doktoru fitilden olabilir diyor bugün gittiğim açıklamada yapmadı problemde görmedi anlamadım
Benimde alt ast yüksek . Kardiyolog ve endokrinci değerlerde sorun yok dedi ben kadın doğuma sormadım ayrıca. fibrinojen gebelikte artıyor canım onu biliyorum kan sulandırıcı kullanıyor musun o önemli olabilir. Diğerlerini bilmiyorum ama karaciğerim adına üzgünüm ilaçlardan sanırımKızlar geniş kan tahlili yaptırdınız mı sizler. Ben bugün yaptırdım. Bazı değerlerim alt üst yaa gebelikte normalmidir bilemedim valla. Alt ast yükselmiş biraz, çok oral ilaç kullanmama bağladım onu karaciğerler etkilenmiş. Fibrinojen yüksek görünüyor ne biliyim hemotokrit falan. Hani bazı değerler benim eskiden de kendi hastalığımdan dolayı yüksek çıkan değerler ama şaşırdım. Var mı aranızda eski tahlillerine göre çok farklılıkları olanlarınız
Iyiyim iyiyiz cok sükür simdilikNe kusuru estg.
Ayrica sen nasilsin nasil gidiyor? Bebişin nasil
Şimdi ben kanama türevi hiçbişeyle korşılaşmadım ama buradaki ortalama 10 arkadaştan 9unda sendeki gibi oldu. Sorunsuz geçirenler de oldu umarım fitildendir ve ben hekim gerçekten ciddi bişe görseydi söylerdi diye düşünüyorum. Söylemiimiydin hatırlayamadım ama ne zamandı kontrolünyok canım 3-4 gündür yoktu bugün kanla kahve arası olunca korktum tüp bebek doktoru fitilden olabilir diyor bugün gittiğim açıklamada yapmadı problemde görmedi anlamadım
Eve evet kullanıyorum 7+5deyim devam dedi ne zaman kadar edicek bilmiyorum vallahi. İşte bak şunları kullanıyorumBenimde alt ast yüksek . Kardiyolog ve endokrinci değerlerde sorun yok dedi ben kadın doğuma sormadım ayrıca. fibrinojen gebelikte artıyor canım onu biliyorum kan sulandırıcı kullanıyor musun o önemli olabilir. Diğerlerini bilmiyorum ama karaciğerim adına üzgünüm ilaçlardan sanırım
Bende iyiyim surecin basindan beri anca rahatladimIyiyim iyiyiz cok sükür simdiliksen ne yaptın nasıl gidiyor
Başın sağolsun canım Allah mekanını cennet etsinChocalete bende öyleyim sabahları özellikle çok var şuan kendime gelmeye calisiyorum dün kayınvalidem vefat etti çok ağladım üzüldüm ayakta da kaldım ağrım da çöktü şuan iyiyim
benim nerdeyse 20gün sürdü 3gündür hiç yok şükür pazartesi kontrolüm var inşallah o zamana kadar yine olmaz gerçekten sinir bozucu oluyo seni çok iyi anlıyorum canım inşallah bir an önce geçerbugun lekelenmem artinca gittim yone baktirdim canim problem yok ama lekelenmeye cok canim sıkılıyor
Başınsağolsun Allah geride kalanlara sabır versin
cnm başınız saolsun.allah ailenize sabırlar versin..
başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Basın sagolsun canım kendine dikkat et ama sen
Başınız sağolsun canım boyle zamanlarda ınsan cok üzülüyor rabbım sabır verısn
Başınız sağolsun canımAllahım sabırlar versin
Basiniz sagolsun canimdikkat et kendine cok
Aallah razı olsun hepinizden kızlar.Ayy kusura bakma valla hızlıca yanlıs okumusu. K Kelebegim2512 basinız sagolsun canım
Kullanıyorsan sorun olmaz Allah ın izni ile. Canım sen başka doktorların verdiğini kadın doğumcuna da sor öyle kullan elbette ilaç ama bebişlerin koruma zırhları da var. Dua et şifa niyetine iç. Hamileyiz diye hiç hasta olmasak keşke ama uzun bir süreç illa yaşanıyor bazı sıkıntılar . Hasarsız atlatalım inşallahEve evet kullanıyorum 7+5deyim devam dedi ne zaman kadar edicek bilmiyorum vallahi. İşte bak şunları kullanıyorum
Progestan dex 1*1
Progesteron ftil 3*2
Duphaston 3*1
Oksapar 1*0.4
Folik asit
Şimdi Bi de romatoloji ye gittim ağrılarım geçmiyor diye brufen günde bir kez kullan geçmezse prednol en son geçmedi iğnem vardı sürekli kullandığım cimzia göbekten onu vurursun dedi. insan inanamıyor bunların gebelikte zararı olmadığına ama doktora da güvenmekten başka çare olmuyor maalesef
gerçekten çok sinir bozucu ve iğnede kesmedi tüp bebek doktorumu aradım yarın gel bakıyım kalp atışında problem yoksa üzülme dedi ama lekelenme kanamaya döner gibi oldu umudum kalmadıbenim nerdeyse 20gün sürdü 3gündür hiç yok şükür pazartesi kontrolüm var inşallah o zamana kadar yine olmaz gerçekten sinir bozucu oluyo seni çok iyi anlıyorum canım inşallah bir an önce geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?