Kuzum opu da istemez ama transfere karar verirken benden istenmişti. Gerçi her doktor farklı ben hiç ilaç kullanmadım transferi beklerken ondan da olabilir. Zaten ilaç alıyorsan gerek görmemiştir

Kuzum opu da istemez ama transfere karar verirken benden istenmişti. Gerçi her doktor farklı ben hiç ilaç kullanmadım transferi beklerken ondan da olabilir. Zaten ilaç alıyorsan gerek görmemiştir
Aaa sen ilaç almadın mi transfer öncesi bilmiyodumm nasıl oldu ki öyle Herkesin tedavisi hikayesi bambaşka grrçekten. En iyisini doktor biliyodur teslim olduk işte

Aaa sen ilaç almadın mi transfer öncesi bilmiyodumm nasıl oldu ki öyle Herkesin tedavisi hikayesi bambaşka grrçekten. En iyisini doktor biliyodur teslim olduk işte
Aynen canım hiç kullanmadım sadece muayene oldum arada da kan verdim hormonlara baktı. Hiç tahlil yapılmayanlar da vardı burada okumuştum. Öyle kuzum önce Allah a sonra doktorlara emanet herkesin farklı farklı süreci

Ayy neler öğreniyoruz yaa valla kuzum Çok şükür ki pozitifi aldın darısı bizim başımıza İki tane koycak bana da inşallah ikizlerimizin muhabbetlerini yaparız birlikte

Hafif kanama ve lekelenmem oluyor.10 gün olucakEstrofemin yan etkisinde yaziyor.Transfer bu ay iptal mi olur?Başına böyle bir durum gelen var mı acaba?

Eklentiler

• B04DE172-3F41-4EF9-89C4-62E12DAC6A53.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 31
Hafif kanama ve lekelenmem oluyor.10 gün olucakEstrofemin yan etkisinde yaziyor.Transfer bu ay iptal mi olur?Başına böyle bir durum gelen var mı acaba?
Kanama hariç hepsi vardi bendede. Ama senin gelen lekelenme icin sanmiyorm iptal olacagini cnku rahimden gelmiyor ki kan. Söyledinmi doktoruna?

pink21 canım nasıl oldun bende bugün ağrıyla birlikte leke tekrar başladı yarın gidicem içimde bi sıkıntı var ya inşallah korktuğum olmaz
canım korkma birşey olmaz inşallah benim artık kanla kahve arası baya gelmeye başlamıştı hemen git tabi doktora baksın bende dün gittim tüp bebek doktoruna bebrkte problem yok ama kesenin alt kısmında çok küçük kanama alanı varmış diğer gittiğim doktor görememişti bu zarar vermez korkma dedi kesildi şimdilik lekelenme iğne olmuştum zaten yine olursa haber ver dedi haftaya yine gidicem kontrole stres hiç bitmiyor

selam mart başlığındaydım negatif sonuç aldım yer : tavmergen ( embriyologları nasıl acaba çokmerak ediyorum olumlu sonuç alanlar var mı). Nisana yetişemedim sanırım. Mayıs başlığı var mı acaba.Sebepsiz inf-31 yaş- bugün 2. dondurulmuş denemem için başlıyorum . Kronik hastalığım var. 1.deneme tek blast kaliteli 5.gündü( geç döllenme idi). İntralipid serumu da verdiler transfer günü- 2.denememde çift 3.gün olucak. serum+ prednol alacağım. Prednol alanlar varsa trans öncesi mi sonrası mı kaç mg verildi sizlere ? Doktor 1.olumsuzdan sonra hist yaptı rahme çizik atıldı ihtimal artsın dye.

ayları karıştırmışım beklemekten o kadar sıkıldım ki. martta 1.transferim yapıldı- nisan covid aşısı+ mayıs hist+ haziranda 2.trans olucak. Haziran başlığını arayayım kesın yoktur

Transferden 5.gün önce aşmaya başladım ve hala devam ediyorum doktorum 10.haftaya kadar devam edeceğiz dedi 4mg olarak günde bir tane kullanıyorum

nar suyunu doktor mu dedi? saraçoğlu diyor ben de içsem mi bilemedim bugün transfer için tedavim başlıyor.. doktora sordam kesın iç içme önemli dğeil dicek. Nar suyunu migrostaki tek içimlik cam şişlerleden mi aldınız kızlar 7 tl lik.

cnm sıkıntı yapma bu zaten beklenen bir durum.özellikle hemşire uyarmıştı beni lekelenmen olacak korkulacak bir durum değil diye..transferin iptal olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…