- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 39
Zaten bu bebekler hepımızın burda hep bırlıkte buyutuyoruz hep destekle moralle dualar ileİnşallah canım, dualarımız seninle ve bebeğinle.
Cok bekledıgımız ıcın bu bebeklerı oyuzden herseyden korkuyoruz esırgıyoruzAslında belki de bu kadar okumasak biryerleri kurmayacağız. Ben de Bi topikte okumuştum hem de ikizlerini hiçbir belirtisi yok bi gidiyo kalp atışları yok.
Dün mesela kızlardan 2 arkadaş önceki gebeliklerinde kanamaları olmadığını ama kontrol sonrası kalp atışı duymadıklarını söyledi. ben de kanama yok ve inan bunu buna bağladım düşün.
Evet maalesef öyle. Valla Bi burda arada gülüyor ediyor. Sırt mide ağrılarımdan gece uykularım yok. Gece 2.30 dan sabaha kadar uyuyamadım sabah dalmışım. Bi de bunları düşünüyorum. Bunalıma gircem diye korkuyorum gerçektenCok bekledıgımız ıcın bu bebeklerı oyuzden herseyden korkuyoruz esırgıyoruz
Inşirak duası felan oku canım selavat cek rabbım genışlik ferahlık versınEvet maalesef öyle. Valla Bi burda arada gülüyor ediyor. Sırt mide ağrılarımdan gece uykularım yok. Gece 2.30 dan sabaha kadar uyuyamadım sabah dalmışım. Bi de bunları düşünüyorum. Bunalıma gircem diye korkuyorum gerçekten
Okurum canım. Amin hepimize inşallahInşirak duası felan oku canım selavat cek rabbım genışlik ferahlık versınhepımızede
İlaçlarını sordun mu kullanıyor musun canım? Öyle bende nezle gibiyim alerjik. Akşam göbeğim çekiliyor gibi ağrıdı. Korktum tabii. Gece baş ağrısı ile uyandım ağrı kesici aldım çok kötüydü. Salonda başımı koltuğun yaslanma yerine dayayarak oturup uyumayı denedim yastığa koyamıyordum kafamı o derece ağrıyordu. Ağrı kesici biraz iyi geldi sabah yeniden doğmuş gibi hissettim ama ilaç aldığım içinde mutsuzdum insan çaresiz hissediyor şifa Allah dan elbette ama beklemekten başka çare bulamıyorsun şimdi yine ağırlık var sinüslerim dolu gibi. Hayırlısı bakalım Rabbim şifa versin inşallahEvet maalesef öyle. Valla Bi burda arada gülüyor ediyor. Sırt mide ağrılarımdan gece uykularım yok. Gece 2.30 dan sabaha kadar uyuyamadım sabah dalmışım. Bi de bunları düşünüyorum. Bunalıma gircem diye korkuyorum gerçekten
Parola müsaade ediyorlar canım. Brufen içebilirsin dedi geçmezse cimzia iğne yine geçmezse Prednolü. Brufen içtim binbir duayla korka korka. Ama hiç faydası yok hiç iltihap çok yayılmış vücuduma galiba sırtımda heryeri geziyor felç gibiyim. Havalar hep yağmurlu daha da ağrıyor ama o ağrıyı tarif edemem yatalak gibi dönemiyorum yatakta. Zaten kalplerini düşünmekten deliricem geçmedi 2 hafta Bi de üstüne ağrı üstüne ağrı. Çok erken başladı bu hastalığımın ağrıları gebelikte az alırmış genelde benimki azdı böyle bişe yokİlaçlarını sordun mu kullanıyor musun canım? Öyle bende nezle gibiyim alerjik. Akşam göbeğim çekiliyor gibi ağrıdı. Korktum tabii. Gece baş ağrısı ile uyandım ağrı kesici aldım çok kötüydü. Salonda başımı koltuğun yaslanma yerine dayayarak oturup uyumayı denedim yastığa koyamıyordum kafamı o derece ağrıyordu. Ağrı kesici biraz iyi geldi sabah yeniden doğmuş gibi hissettim ama ilaç aldığım içinde mutsuzdum insan çaresiz hissediyor şifa Allah dan elbette ama beklemekten başka çare bulamıyorsun şimdi yine ağırlık var sinüslerim dolu gibi. Hayırlısı bakalım Rabbim şifa versin inşallah
Kıyamam iltihaplı ağrı kolay olur mu hiç. İlaçlarını kadın doğum doktorunun da onayı ile ihmal etme kuzum. İltihapta kötü. İnşallah zamanla azalır. Bebeklerinde sende sağlıklı günlere ulaşırsın tez vakitteParola müsaade ediyorlar canım. Brufen içebilirsin dedi geçmezse cimzia iğne yine geçmezse Prednolü. Brufen içtim binbir duayla korka korka. Ama hiç faydası yok hiç iltihap çok yayılmış vücuduma galiba sırtımda heryeri geziyor felç gibiyim. Havalar hep yağmurlu daha da ağrıyor ama o ağrıyı tarif edemem yatalak gibi dönemiyorum yatakta. Zaten kalplerini düşünmekten deliricem geçmedi 2 hafta Bi de üstüne ağrı üstüne ağrı. Çok erken başladı bu hastalığımın ağrıları gebelikte az alırmış genelde benimki azdı böyle bişe yok
Sormuştum canım içebilirsin demişti ama işte istemiyor insan içmeyi yine de. İnşallahh şu huzursuzluk ve sağlıksızlık el çeker hepimizden daha güzel günler hemen gelir inşallahKıyamam iltihaplı ağrı kolay olur mu hiç. İlaçlarını kadın doğum doktorunun da onayı ile ihmal etme kuzum. İltihapta kötü. İnşallah zamanla azalır. Bebeklerinde sende sağlıklı günlere ulaşırsın tez vakitte
İnşallah kuzum inşallah. Öyle canım çok haklısın ama bazı hastalıkları kendi haline bırakamazsın. O haliyle zararı ilaçtan daha fazla olabilir yine doktorun bilir dayanabildiğin kadar dayan dediyse içme ama içmen gerekiyor dediyse içmelisin bence. Kuru dut suyu ya da kendisi tam emin değilim nette vardır belki iyi geldiğini duymuştum ama senin için sadece hafifletici olur sanırım o kadar ilerlediyse. Yine bir doktorunla görüş derim. Kaç hafta oldu şimdi senin nasipse.Sormuştum canım içebilirsin demişti ama işte istemiyor insan içmeyi yine de. İnşallahh şu huzursuzluk ve sağlıksızlık el çeker hepimizden daha güzel günler hemen gelir inşallah
evet bendim 20haftalıkken kaybetmişim 22. haftada öğrendim yani senin için demiyorum canım ama kimse eften püften sebepten stres olmuyor burda malesef üzücü yaşanmışlıklar var kayıplar var zor elde edilen gebelikler var dolayısıyla kaygılanıyoruz ve üzülüyoruz stres yapıyoruz bizde bunun yanlış olduğunu biliyoruz ama elde değil burda olumlu olumsuz herkes paylaşımını yapıyor eğer kötü etkilenen varsa böyle forumlara zaten baştan hiç girmemeli diye düşünüyorum çünkü kimsenin hamileliği süt liman geçmiyor malesefAy katılıyorum ya ben çok rahat geçiriyorum normalde ama dün ir topikte (hangisiydi hatırlamıyorum) karnında bebeğin 10. haftada kalbinin durduğunu ama kendisinin 2 hafta boyunca hiçbir şey fark etmediğini, 12. hafta kontrole gittiğinde öğrendiğini ve kürtaj olduğunu yazmıştı biri. Buna banzer şeyler yaşayan başkaları da yorum yapmıştı yine.
Ben de en son 9 haftalıkken gitmiştim her şey yolundaydı. Şimdi cuma gideceğim bir daha ve 11+3 günlük olacak. Normalde sürekli pozitif düşünen biri olduğum halde benim bile içime kurt düşürdü. Hiç de belirti yaşamayan biri olduğum için dün mide bulantısı yaşadım ve resmen buna sevindim. Yine kötü bir şey olmamıştır diyorum ama zaten kabuslar gören biri olsaydım kesin kafayı yerdim.
Son adet tarihim 18 nisan. Kanamam olduğu gün yani pazar günü acilde daha kesen 4-5 haftalık anca görünür bebek dediler. 2 gün sonra yani dün kendi doktoruma gittiğimde çok olumsuz konuştu moralimi bozdu. Haftaya kadar görünmezse geçmiş olsun dedi şimdiden niye moralimi bozuyorsun madem haftaya kesinleşecek bir durumsa demi.Daha 6 haftan bile dolmamış canım.
Benim hesabıma göre 5+4’sün şu an.
Benim 5+2’de sadece kese göründü, bebek 6+0’da göründü, kalp atışı da 7+0.
Hiç belli olmaz, birazcık daha sabır.
benimde 5+4 sadece kese görünmüştü 6+2de vajinal ultasonda bebekte göründü inşalla sende görürsün canımSon adet tarihim 18 nisan. Kanamam olduğu gün yani pazar günü acilde daha kesen 4-5 haftalık anca görünür bebek dediler. 2 gün sonra yani dün kendi doktoruma gittiğimde çok olumsuz konuştu moralimi bozdu. Haftaya kadar görünmezse geçmiş olsun dedi şimdiden niye moralimi bozuyorsun madem haftaya kesinleşecek bir durumsa demi.İnşallah dediğin gibi görünür haftaya canım
Kuzum benim doktorlar sorumluluk atmak için hep en kötüsünü söylüyorlar bazılarının üslubu daha kötü oluyor maalesef. İnşallah sağlıkla görürsün yavrunuSon adet tarihim 18 nisan. Kanamam olduğu gün yani pazar günü acilde daha kesen 4-5 haftalık anca görünür bebek dediler. 2 gün sonra yani dün kendi doktoruma gittiğimde çok olumsuz konuştu moralimi bozdu. Haftaya kadar görünmezse geçmiş olsun dedi şimdiden niye moralimi bozuyorsun madem haftaya kesinleşecek bir durumsa demi.İnşallah dediğin gibi görünür haftaya canım
Dediğin çok doğru bazı hastalıkları bırakamıyorsun kendi haline.İnşallah kuzum inşallah. Öyle canım çok haklısın ama bazı hastalıkları kendi haline bırakamazsın. O haliyle zararı ilaçtan daha fazla olabilir yine doktorun bilir dayanabildiğin kadar dayan dediyse içme ama içmen gerekiyor dediyse içmelisin bence. Kuru dut suyu ya da kendisi tam emin değilim nette vardır belki iyi geldiğini duymuştum ama senin için sadece hafifletici olur sanırım o kadar ilerlediyse. Yine bir doktorunla görüş derim. Kaç hafta oldu şimdi senin nasipse.
Haklısın canım çok teşekkür ederim moral verdim banaKuzum benim doktorlar sorumluluk atmak için hep en kötüsünü söylüyorlar bazılarının üslubu daha kötü oluyor maalesef. İnşallah sağlıkla görürsün yavrunu
İnşallah canımbenimde 5+4 sadece kese görünmüştü 6+2de vajinal ultasonda bebekte göründü inşalla sende görürsün canım
Üslubu hiç hoş olmamış doktorunun.Son adet tarihim 18 nisan. Kanamam olduğu gün yani pazar günü acilde daha kesen 4-5 haftalık anca görünür bebek dediler. 2 gün sonra yani dün kendi doktoruma gittiğimde çok olumsuz konuştu moralimi bozdu. Haftaya kadar görünmezse geçmiş olsun dedi şimdiden niye moralimi bozuyorsun madem haftaya kesinleşecek bir durumsa demi.İnşallah dediğin gibi görünür haftaya canım
son adet tarihine göre 6+2 transfere göre 6+3 canım ben adetin 19. günü transfer oldum 5.gün embriyosu ikisinin hesabı sadece 1gün oynuyo ultrasonlarımda adet tarihine göre olan haftayla uyumlu gidiyorİnşallah canımtransfer gününe göre mi 6+2 son adet gününe göre miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?