- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 39
Aminnn inşeallahuteala kardesım cok sagolKendine cok dikkat et stres yapma lutfen dua et bol bol bebegini sev onunla konus ikinizede iyi gelir insallah Allah kalbine gore versin tez zamanda iyiles bebegine kavuş
Cok tesekkur ederim canım destegın icıın aminnne güzel kanaman durmuş.inşallah içindeki kanama alanı da biran önce biter kısa sürede atlatırsın inşallah..
Cok guzel haber darısı bana canım saglıcakla kavusalımBen dün muayene oldum dr küçülmüş dedi leke kesildi bol su içtim ve yattim sanirim kendiliginden geçiyor
Sana da cok gecmış olsunn canımmChocalete canım bende lekelenmelerde hastaneye gttğimde ne yatış verdiler ne prolüton en son üniverste hastanesine gdnce yatış verdiler onda da sadece ilk başta ultrason bakıldı sonra sadece takip kendi ilaçlarımı bana onlar verdi ekstra bişey vermediler bende ertesi gün çıktım benim leke durumum az şuan ama sürekli adet sancım var daha dr a dün gttm diye gdemedim ama korkuyorum baya şiddetli bi ağrı
Ayy soğan benim baş düşmanım oldu evde yemek pişirmiyorum zaten asla yapamamKader arkadaşımduamız şu olsun en fazla 3 aya kadar bulantılarımız geçsin ins . Ben de günü kurtaracak basit şeyler yapmaya çalışıyorum, soğana hiç tahammülüm yok
9 ay böyle olursa ne yaparım bilmiyorum
kan sulandırıcıya tekrar başladın mıBen dün muayene oldum dr küçülmüş dedi leke kesildi bol su içtim ve yattim sanirim kendiliginden geçiyor
öyle yapıyolar canım inşallah geçer kanama alanı bir an önce sen oksapara başladın mı tekrar bende nerdeyse 1haftadır yapmadımBana bugun cıkıs dedıler
Kanamam kesıldı dıe
Icerıdekı kendılıgınden gıdecek dedıler
Düsük riskın var dedıler
Ama hıc bır tedavı uygulanmadı
Evdekılerı ılaclarımı verdıler o kadar
Inşallah canımKuzum eminin çok zordur kolay bir durum değil esprisine söyledim öyle. İnşallah kısa sürede geçer bulantılarınız
Ben yaptim canımm, bişey olmaz heraldeKızlar bir soru ile geldim bu kez. Banyoda kese yapmak sorun oluşturur mu acabaçok ihtiyaç duyuyorum ama korkuyorum da vücudu gevşetiyor filan
Ewet burda hergun yapıyolaröyle yapıyolar canım inşallah geçer kanama alanı bir an önce sen oksapara başladın mı tekrar bende nerdeyse 1haftadır yapmadım
Hayir başlamadım umarım sorun olmazkan sulandırıcıya tekrar başladın mı
Insallah raabim hepimizin yardimcisi olsun seninki de geçecek sanirim tup bebekle gebe kalanlarin çoğu yaşıyor bunuCok guzel haber darısı bana canım saglıcakla kavusalım
Arada kasık agrisi hissediyordum adet sancisi gibi. Seninki kanama şeklinde mi lekelenmemine güzel canım maşallah darısı bana ağrın oluyomuydu rahimde kasılma gibi
lekelenme canım bi var bi yok ama ultrasonda kanama alanı varArada kasık agrisi hissediyordum adet sancisi gibi. Seninki kanama şeklinde mi lekelenmemi
bende başlamadım inşallah bişey olmazHayir başlamadım umarım sorun olmaz
Geçen hafta bende ayni sekildeydim lekelenme gelip gidiyordu ultrasonda kanama alani var dedi 3 gün once lekelenme kesildi dr kanama alani var ama küçülmüş dedi zamanla geçiyor sanirim .hemsire su tüketimi önemli dedi ve ben geçen hafta evde yemek dahil hiç bi iş yapmadim yattim sürekli.saglik ocağındaki hemsirede o alani genisletme yat dedi çünkülekelenme canım bi var bi yok ama ultrasonda kanama alanı var
Kuzumm yaa cok şükürGeçen hafta bende ayni sekildeydim lekelenme gelip gidiyordu ultrasonda kanama alani var dedi 3 gün once lekelenme kesildi dr kanama alani var ama küçülmüş dedi zamanla geçiyor sanirim .hemsire su tüketimi önemli dedi ve ben geçen hafta evde yemek dahil hiç bi iş yapmadim yattim sürekli.saglik ocağındaki hemsirede o alani genisletme yat dedi çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?