Cok sevindim canim sabah sabah icim açıldı. saglikla gelsn insallah

Dr un bır bıldıgı vardır canım benım 2 kromozomda genetık bozukluğu var belkı ondan verıyolardır
canım gözünaydın gelmiş geçmiş olsun bu arada hangilerinde bozukluk var acaba bende bir tane var iki farklı perinatologa göstermiştim önemsiz iğneye gerek yok dediler kendi doktorum da vermedi ama korkuyorum

Maşallah maşallah....çok şükür ❤

bende sürekli yatıyorum hiç bi iş yapmıyorum inşallah geçer

Ay katılıyorum ya ben çok rahat geçiriyorum normalde ama dün ir topikte (hangisiydi hatırlamıyorum) karnında bebeğin 10. haftada kalbinin durduğunu ama kendisinin 2 hafta boyunca hiçbir şey fark etmediğini, 12. hafta kontrole gittiğinde öğrendiğini ve kürtaj olduğunu yazmıştı biri. Buna banzer şeyler yaşayan başkaları da yorum yapmıştı yine.

Ben de en son 9 haftalıkken gitmiştim her şey yolundaydı. Şimdi cuma gideceğim bir daha ve 11+3 günlük olacak. Normalde sürekli pozitif düşünen biri olduğum halde benim bile içime kurt düşürdü. Hiç de belirti yaşamayan biri olduğum için dün mide bulantısı yaşadım ve resmen buna sevindim. Yine kötü bir şey olmamıştır diyorum ama zaten kabuslar gören biri olsaydım kesin kafayı yerdim.

Daha 6 haftan bile dolmamış canım.
Benim hesabıma göre 5+4’sün şu an.
Benim 5+2’de sadece kese göründü, bebek 6+0’da göründü, kalp atışı da 7+0.
Hiç belli olmaz, birazcık daha sabır.

Ya işte öyle olmuyo canım. Benim bütün stresim bebeğimin kalp atışı durduktan sonra bitti. Önceki halimi hatırlıyorum da her an bir şey olacak korkusu... Kanama veya başka bir problem olmamasına rağmen, zor şartlarda hamile kalınca ister istemez oluyor o stres. Eften püften sebeplerle şımarıklık falan değil yani, çok iyi anlıyorum arkadaşları.
İnsanın elinde değil, yoksa kim ister kendi psikolojisine bile bile zarar vermeyi.

canım gözünaydın gelmiş geçmiş olsun bu arada hangilerinde bozukluk var acaba bende bir tane var iki farklı perinatologa göstermiştim önemsiz iğneye gerek yok dediler kendi doktorum da vermedi ama korkuyorum
Benımkıler onemlı canım heran pıhtı atabılırısn demıslerdı
Dr larına guven korkma

Yasamademek123 canım benim;
Çok sevindim taburcu olmana. Kanama alanın küçülmüş, bebeğinin de kalp atışını duydun, çok şükür.
Şimdi yine ufak ufak kanama olabilir tabii, bir de kalanlar kahverengi leke olarak gelebilir, doktoruna bilgi ver ama korkma.
Olağan ve beklenen şeyler bunlar.

Zorluk çekildiğinde kaybetme korkusunu daha çok yaşıyor insan. Her bebek kıymetli o yüzden söylemiyorum ama her aşamasına çok fazla hakim olunca aslında ne kadar hassas bir süreç olduğunu göz ardı etmeyi başaramıyorsun. Her zaman söylediğim şey önemli olan hamile kalmak değil önemli olan sağlıkla kucağına alabilmek. Elbette sağlıkla kucağına alabilmek için önce hamile olmak gerekiyor ama bu hiç bir şeyin sonu değil. Hamile kalmayı dileyen çabalayan arkadaşlarımız ile duamız zaten inşallah hepsi hamile kalıp sağlıkla bebeklerine kavuşurlar. Kesinlikle iyi niyetle düşünerek yazdığının farkındayım. Düşündüğün için de teşekkür ederim. Sadece bekleyen arkadaşlara haksızlık yapılıyormuş gibi ifade etmeseydin canım. Sen öyle ifade etmesen de her şeye stres olmanın zararlı olduğunu anlardık ve zaten bunun çok farkındayız. Ama elimizde olmuyor. Allah nasip ederse hamile kalan bütün arkadaşlar bu duyguları tadacaklar az ya da çok. İnşallah az olur. Herkes çok konforlu bir şekilde geçirir

Canımmm cokk tesekkur ederımm
Rabbım sana daha guzel sekılde nasıp etsin guzel kalbın hurmetıne
Insallah bı daha korkutmaz benı

Aslında belki de bu kadar okumasak biryerleri kurmayacağız. Ben de Bi topikte okumuştum hem de ikizlerini hiçbir belirtisi yok bi gidiyo kalp atışları yok.

Dün mesela kızlardan 2 arkadaş önceki gebeliklerinde kanamaları olmadığını ama kontrol sonrası kalp atışı duymadıklarını söyledi. ben de kanama yok ve inan bunu buna bağladım düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…