- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 39
Dr un bır bıldıgı vardır canım benım 2 kromozomda genetık bozukluğu var belkı ondan verıyolardırbende başlamadım inşallah bişey olmaz
Amin canim cok sağol Allah hiç birimize yasatmasin o panik,o korku insana iyi gelmiyorKuzumm yaa cok şükürrabbım bı daha yasatmasın
Aynen oyleAmin canim cok sağol Allah hiç birimize yasatmasin o panik,o korku insana iyi gelmiyor
Cok sevindim canim sabah sabah icim açıldı.Kızlarrr canlarrr cok şükür usg ıle baktılar bebegın kalp atısı var ve kanama alanı vok mınık kalmıs
Rabbıme bın şükür
Yenı ılkkez kalp atısını duymusum gıbı heyecanlandım duygulandım
Rabbım herkese sifa versın ınsallahh
Dua eden herkestende destek olan herkestende allah razı olsun
canım gözünaydın gelmiş geçmiş olsun bu arada hangilerinde bozukluk var acaba bende bir tane var iki farklı perinatologa göstermiştim önemsiz iğneye gerek yok dediler kendi doktorum da vermedi ama korkuyorumDr un bır bıldıgı vardır canım benım 2 kromozomda genetık bozukluğu var belkı ondan verıyolardır
Maşallah maşallah....çok şükür ❤Kızlarrr canlarrr cok şükür usg ıle baktılar bebegın kalp atısı var ve kanama alanı vok mınık kalmıs
Rabbıme bın şükür
Yenı ılkkez kalp atısını duymusum gıbı heyecanlandım duygulandım
Rabbım herkese sifa versın ınsallahh
Dua eden herkestende destek olan herkestende allah razı olsun
bende sürekli yatıyorum hiç bi iş yapmıyorum inşallah geçerGeçen hafta bende ayni sekildeydim lekelenme gelip gidiyordu ultrasonda kanama alani var dedi 3 gün once lekelenme kesildi dr kanama alani var ama küçülmüş dedi zamanla geçiyor sanirim .hemsire su tüketimi önemli dedi ve ben geçen hafta evde yemek dahil hiç bi iş yapmadim yattim sürekli.saglik ocağındaki hemsirede o alani genisletme yat dedi çünkü
Ay katılıyorum ya ben çok rahat geçiriyorum normalde ama dün ir topikte (hangisiydi hatırlamıyorum) karnında bebeğin 10. haftada kalbinin durduğunu ama kendisinin 2 hafta boyunca hiçbir şey fark etmediğini, 12. hafta kontrole gittiğinde öğrendiğini ve kürtaj olduğunu yazmıştı biri. Buna banzer şeyler yaşayan başkaları da yorum yapmıştı yine.Kizlar hamile kalmak icin okadar zorluk cektiniz suan hamilesiniz ve tadini cikartamiyorsunuz kendinize sitres yaratip cocuklarinizida bunaltiyosunuz yeter sıkıntı yapmak yerine keyfini cıkartın stres yapmayın burda bir suru hamile kalmak isteyen insan var yapmayın etten pücten sebepler le bahane bulmayin
Daha 6 haftan bile dolmamış canım.Merhaba kızlar 10 Mayıs'ta transferim yapıldı 6 haftalık gebeyim keseyi gördük ama boş dedi doktor. Transfer yapılalı 21 gün oldu haftaya da bebek görünmezse yapacak birşey yok dedi doktor olumsuz konuştu çok moralim bozuldusiz bebeği ve kalp atışını kaçıncı haftada gördünüz?
Amiiin kuzum. Evet bende bıraktım canım. Fitili de bıraktım sadece proluton kullanıyorum artık
Ya işte öyle olmuyo canım. Benim bütün stresim bebeğimin kalp atışı durduktan sonra bitti. Önceki halimi hatırlıyorum da her an bir şey olacak korkusu... Kanama veya başka bir problem olmamasına rağmen, zor şartlarda hamile kalınca ister istemez oluyor o stres. Eften püften sebeplerle şımarıklık falan değil yani, çok iyi anlıyorum arkadaşları.Kizlar hamile kalmak icin okadar zorluk cektiniz suan hamilesiniz ve tadini cikartamiyorsunuz kendinize sitres yaratip cocuklarinizida bunaltiyosunuz yeter sıkıntı yapmak yerine keyfini cıkartın stres yapmayın burda bir suru hamile kalmak isteyen insan var yapmayın etten pücten sebepler le bahane bulmayin
Yaa cok sagoll canımm sormaa ne stresler yasıyoruz rabbım esırgesın tesekkur ederimCok sevindim canim sabah sabah icim açıldı.saglikla gelsn insallah
Benımkıler onemlı canım heran pıhtı atabılırısn demıslerdıcanım gözünaydın gelmiş geçmiş olsun bu arada hangilerinde bozukluk var acaba bende bir tane var iki farklı perinatologa göstermiştim önemsiz iğneye gerek yok dediler kendi doktorum da vermedi ama korkuyorum
Amin canım, inşallah.hayrunnisa85
Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Rabbim en kısa zamanda sağlıkla kucağını bebelerle doldursun
Zorluk çekildiğinde kaybetme korkusunu daha çok yaşıyor insan. Her bebek kıymetli o yüzden söylemiyorum ama her aşamasına çok fazla hakim olunca aslında ne kadar hassas bir süreç olduğunu göz ardı etmeyi başaramıyorsun. Her zaman söylediğim şey önemli olan hamile kalmak değil önemli olan sağlıkla kucağına alabilmek. Elbette sağlıkla kucağına alabilmek için önce hamile olmak gerekiyor ama bu hiç bir şeyin sonu değil. Hamile kalmayı dileyen çabalayan arkadaşlarımız ile duamız zaten inşallah hepsi hamile kalıp sağlıkla bebeklerine kavuşurlar. Kesinlikle iyi niyetle düşünerek yazdığının farkındayım. Düşündüğün için de teşekkür ederim. Sadece bekleyen arkadaşlara haksızlık yapılıyormuş gibi ifade etmeseydin canım. Sen öyle ifade etmesen de her şeye stres olmanın zararlı olduğunu anlardık ve zaten bunun çok farkındayız. Ama elimizde olmuyor. Allah nasip ederse hamile kalan bütün arkadaşlar bu duyguları tadacaklar az ya da çok. İnşallah az olur. Herkes çok konforlu bir şekilde geçirirKizlar hamile kalmak icin okadar zorluk cektiniz suan hamilesiniz ve tadini cikartamiyorsunuz kendinize sitres yaratip cocuklarinizida bunaltiyosunuz yeter sıkıntı yapmak yerine keyfini cıkartın stres yapmayın burda bir suru hamile kalmak isteyen insan var yapmayın etten pücten sebepler le bahane bulmayin
Canımmm cokk tesekkur ederımmYasamademek123 canım benim;
Çok sevindim taburcu olmana. Kanama alanın küçülmüş, bebeğinin de kalp atışını duydun, çok şükür.
Şimdi yine ufak ufak kanama olabilir tabii, bir de kalanlar kahverengi leke olarak gelebilir, doktoruna bilgi ver ama korkma.
Olağan ve beklenen şeyler bunlar.
İnşallah canım, dualarımız seninle ve bebeğinle.Canımmm cokk tesekkur ederımm
Rabbım sana daha guzel sekılde nasıp etsin guzel kalbın hurmetıne
Insallah bı daha korkutmaz benı
Aslında belki de bu kadar okumasak biryerleri kurmayacağız. Ben de Bi topikte okumuştum hem de ikizlerini hiçbir belirtisi yok bi gidiyo kalp atışları yok.Ay katılıyorum ya ben çok rahat geçiriyorum normalde ama dün ir topikte (hangisiydi hatırlamıyorum) karnında bebeğin 10. haftada kalbinin durduğunu ama kendisinin 2 hafta boyunca hiçbir şey fark etmediğini, 12. hafta kontrole gittiğinde öğrendiğini ve kürtaj olduğunu yazmıştı biri. Buna banzer şeyler yaşayan başkaları da yorum yapmıştı yine.
Ben de en son 9 haftalıkken gitmiştim her şey yolundaydı. Şimdi cuma gideceğim bir daha ve 11+3 günlük olacak. Normalde sürekli pozitif düşünen biri olduğum halde benim bile içime kurt düşürdü. Hiç de belirti yaşamayan biri olduğum için dün mide bulantısı yaşadım ve resmen buna sevindim. Yine kötü bir şey olmamıştır diyorum ama zaten kabuslar gören biri olsaydım kesin kafayı yerdim.
En iyisini yapıyorsun dinlenmeye devam et zamanla geçecektir merak etme su tüketimin az ise arttirbende sürekli yatıyorum hiç bi iş yapmıyorum inşallah geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?