kuzum iğnelerin dozu yüksekti ve hemen toplamanın ardından 3.gün başlamıştık yeni toplama sürecine
doktor demişti ekstra bi durum olursa bırakırız diye
ağır gelmiş ilaçlar bana
haklısın kuzum 1 embriyo yetiyor aslında
rezervim az olduğu için ne toplayabilirsek kar diye düşünüyor hoca
inşallah güzel haberler bende veririm kuzum

lucrini bana da söylemişti bir ara
ama sonra vazgeçmişti ondan canım
bir çok durum için kullanılıyor sanırım o
iğne şeklinde adetin 21.günü vuruluyorsun sonra adet olunca gidiyorsun sanırım yanlış hatırlamıyor isem
inşallah şifa olur bu sefer sana

Çok sevindirdi yazman tatlım hatırlanmak güzel insan kendiyle ilgili henüz bir icraat olmayınca başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyor malesef. Bebekler kaç aylık oldu annesi belirtiler vb var mı ay yerim! Uzun protokol derken aylar sonra mı transfer yapacak ayol hiç bilgi vermedi

İnşallah kuzum amiin

İnşallah tatlım benim evet burda o iğneyi duydum ama isimler kimlerdi hatırlayamadım. İnşallah dediğin gibi olur biraz umutsuzum artık bebek konusunda malesef

Hep aklıma geliyorsunuz aile gibi oldu burası. Yok yok başka şeylerle uğraşmakta iyidir. 10 hafta oldu kuzum nasipse. Doktor kontrolü olalı oldu baya o yüzden acaba ne oldu nasıl riskli olduğu için özellikle üç ay insan endişe ile geçiyor. Bir de belirti pek yaşamayınca ara ara midemde değişik dalgalanmalar oluyor çok nadiren o da genelde bağırsaklarla ilgili oluyor ağrılar yaşanıyor onun dışında başka bir şey yok kuzum açıkçası. Bir yönden iyi ama diğer taraftan kafada kuruyorsun. Rahat yok anlayacağın Uzun da sanırım bir ayı buluyor transfer kuzum bende çok hakim değilim ama regl baskılanıp yapılıyor ya ondan biraz daha zaman alıyor bildiğim kadarıyla. Bir daha gidince sor bence ayrıntılı

İnşallah tatlım benim evet burda o iğneyi duydum ama isimler kimlerdi hatırlayamadım. İnşallah dediğin gibi olur biraz umutsuzum artık bebek konusunda malesef
Bak yanlış biliyormuşum adeti baskılıyor zannediyordum dur bakalım umutsuzluk yok. Neler neler yaşanıyor inşallah Rabbim nasip edecektir

Bak yanlış biliyormuşum adeti baskılıyor zannediyordum dur bakalım umutsuzluk yok. Neler neler yaşanıyor inşallah Rabbim nasip edecektir
Yumurta üretimini baskılıyormuş kuzum Brccck o ay yumurta olmasın diye regl i değilmiş yani bakayım dedim de niye yapıyor bilmiyorum ama

Doğru hatirliyorsun kuzum bende öyle biliyorum geçici menopoz diye. Belki vardır detayı tabi. İnşallah kuzum yaa

Kuzum ben hala domtor arayışındayim kayseyiye gittim görüştüm acibademde yaptircaktik ama geri başka doktora da baksakmi diye düşündük ankarayaida düşünmeye başladık çok kararisizm ya Ankara'da yapan doktorundan çok memnun olan arkadaşlardan fikir almak isterm

Ay yerim ben onları masallahhh annesini uzmuyorlar fistiklarim evet doğuran kadar rahat yok size kuzum çok haklısın. Hele ki üç ay zulümdür ama hiç tedirgin olma inşallah bir çırpıda sagliklica doguracaksin

Doğru hatirliyorsun kuzum bende öyle biliyorum geçici menopoz diye. Belki vardır detayı tabi. İnşallah kuzum yaa
canim hic umutsuz olma cikolata kisti ayni zamanda adenomiyozis bende de vardi lucrin oldum bende hic umutsuzluga kapilma ben neler atlattim tuplerim alindi vs ama hic umutsuz olmadim doktorum yumurta sperm varsa her zaman umut var dedi sende oyle dusun insallah kucagina alirsin hayirlisiyla

Ay canım benkm ne güzel umut oldun bana ne güzel yazmışsın peki şuan ki durum ne gebelik oldu mu? Ben bayadir giremiyorum buraya takip edemedim hiç. Ya aslında bir yanım umutlu evet ama Dr kesin bişi demedi ihtimal görüyorum dedi detayda vermeyince ben hem umutsuzlastim hemde biraz tedirgin oldum var mı yok mu diye. Çünkü muayene etmedi sadece kan sonuçlarına baktı. Ama bir yandan da diyorum belki önceki muayenelerde görmüştür. Bende çikolata kisti yok ama pko var

Hangisi hayırlı olacaksa o nasip olsun inşallah kuzum. Ankara’dan bildiğim çok kişi var yazarlar sanırım görürlerse

Allah razı olsun canım benim amiiin inşallah cümlemize nasip olsun

evet canim su an 5.deneme hamileyim insallah saglikla ilerler hemde iki tarafli kiste ragmen yeterki rabbim ol desin gercekten hicbirsey engel olmuyor umutsuz doktorlardan hep kactim neler neler dediler bana cocugun olmaz bile dediler zaten zor sureclerden geciyoruz kolay seyler yasamiyoruz. esim pes etti ben vazgecmedim bir kere kimyasal bir kere de dusuk yasadim ama inan nasibinde varsa bir sekilde gelir kuzum

Oyyy Allah'ım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin insallahhhh artık o tedirginlikler bitti senin için çok şükür benimde ilk transfer olumsuz oldu ben ilkinde bile çok üzüldüm. Bide embriyomda iyisi şimdiki kalanlar orta kalitede. Buda beni tedirgin ediyor hem orta kalite embriyo hem bu dedi hastalık varsa hiç şans olmayacak gibi geliyor. Peki lucrini bir kez mi vuruldun sonra ne zaman başladın bir sonraki adetle mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…