Amin kuzum amin inşallahŞükür hayırlısı ile atlatalım şu süreçleri inşallah. Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım benim ❣❣ inşallah hepimizin muayeneleri çok çok güzel geçsinSürekli acaba mi demekten valla sevinemez olduk. Ama akışına bıraktım. Evet normal süreçle ilerlemedigimiz için buluttan nem kapmamız çok normal . Endişesiz olursak normal değil zaten. Çünkü geldiğimiz süreçler herkesin kaldıracağı süreçler değil. O yüzden güzel güzel tadını cikartalim. Bu yolda birlikte yürüyen bütün arkadaşlarımin tüm süreçleri çok güzel geçsin inşallah
Kuzum muhtemelen diğer tedavinden dolayı oluşmuştur ve geçecektir kist inşallah. Hayırlısı ile transfer ve pozitif haberlerinizi alırız inşallah şükür kuzum. Yeni heyecanlar var yeni endişeler o şekilde devam ediyor.kilyacım merhabalar ben cyclo progynova kullanıyorum sağ overinde kist göründü o yüzden erteledik transferi biraz canım sıkıldı ama şimdi saha iyiyim. Arada girip bakıyorum çok güzel haberler var çok seviniyorum sizlerin adına sürecim başladığında size haber veririm mutlaka sizler nasılsınız.
Hiç endişe etme. Rabbim korktuklarından emin eylesin. Kaç haftalık oldun ?Arkadaşlar yarın kontrole gidiyorum. Çok korkum var 2 hafta zor geçti. okuyan arkadaşlarım dua edin lütfen. Allahım korktuğum durumla karşılaştırmasın
Şuan 8+4 yarın duyamayacağım diye ödüm kopuyorHiç endişe etme. Rabbim korktuklarından emin eylesin. Kaç haftalık oldun ?
Çok rahat duyarsın kuzum.Şuan 8+4 yarın duyamayacağım diye ödüm kopuyor
Duymuştum ilkini canım da. 2 haftadır öyle bir vesvese var ki içimde anlatamam. Kalpleri durduysa ya diye. Ama bu benim elimde değil böyle olmayı istemiyorum tabi kiÇok rahat duyarsın kuzum.ufak bi sadaka ver , vsrecek kimse yokda kenara ahıe Rabbim niyetine bakar zaten. Tevekkül et.
Ben de seninle aynı durumdayım ve benim randevuma daha 20 gün varDuymuştum ilkini canım da. 2 haftadır öyle bir vesvese var ki içimde anlatamam. Kalpleri durduysa ya diye. Ama bu benim elimde değil böyle olmayı istemiyorum tabi ki
Ama napalim ben de sadaka ayırıyorum yapacak başka birşey yok kuzum. Rabbimiz yaşaracaksa yaşayacakDuymuştum ilkini canım da. 2 haftadır öyle bir vesvese var ki içimde anlatamam. Kalpleri durduysa ya diye. Ama bu benim elimde değil böyle olmayı istemiyorum tabi ki
Allah esirgesin gelcekten hepimizinkini inşallahhAma napalim ben de sadaka ayırıyorum yapacak başka birşey yok kuzum. Rabbimiz yaşaracaksa yaşayacak
Amin. Nasıl geçecek 20 gün bilmiyorumAllah esirgesin gelcekten hepimizinkini inşallahh
Valla 15 günü zor geçirdim sana yön vercek son kişi olurum heralde. Tek temennim su gibi akması zamanınAmin. Nasıl geçecek 20 gün bilmiyorum
Allah yar ve yardımcın olsun canım inşallah güzel haberlerle gelArkadaşlar yarın kontrole gidiyorum. Çok korkum var 2 hafta zor geçti. okuyan arkadaşlarım dua edin lütfen. Allahım korktuğum durumla karşılaştırmasın
İnşallah canımm benimAllah yar ve yardımcın olsun canım inşallah güzel haberlerle gel
Evet kuzum pespese olucaz cok heyecanliiiYaaaa cnm çok sevindim.peş peşe olacağız desene
Merhaba bende senin gibiydim canım tam tersi olmustu ama cok sükür tutundu bebisim bol sıvı tüket muz felan ye dengeliyor biraz dahamerhaba bende transferin 5 günü ishal oldum sizin tutundu mu bebiş acaba
Fitil kullanıyorsan ondandır canım bende de arada oluyorKızlar ara ara akıntım oluyor. Genelde şeffaf. Ama bugün 2 kez koyu sarı afedersiniz sümüksü yapıda bir akıntı geldi tırnak ucu kadar. Korkmalı miyim acaba
Aynen ben böyleyim yanurselek kız senin bu negatifliğin ne olacak neden dursun niye kötüyü cagırıyorsn hersey yolundadır insallah merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?