canim kaliteye o kadar takilma en iyi kaliteler tutmayip asla tutmaz denilenler tutuyor.benim kuzenim doktoru cok dusuk kalite transfer bile etmeyelim dedi kuzenimin israriyla kondu su an 4 yasinda kizi var. o kisim tamamen kismet ben lukrini 6 ay oldum canim her ay bi tane ameliyattan sonra ama o deneme tutmadi sonraki tuttu

M Milaa kuzum nasıl gidiyor nasılsın ?
Vefalı arkadaşım benim hiç unutmaz bi süre sosyal medyadan uzak kalayım dedim okudukça kafam karışıyo. Kendimde belirti aramaya başlıyorum. Belirti bulamazsam panik oluyorum. O yüzden kendimi dinleyeyim dedim. Çok çok yazışmalar olmuş okuyamadım. Kaldığım yerden devam edeyim şükür şimdilik ıyiyiz. 11 haftalik olduk Haftaya kontrol verdi doktorum. Biraz kontrol süreleri uzun gibi geliyo. Ya da normali bu bana uzun geliyo lekelenmem şuan için yok şükürler olsun. Mide yanmam müthiş derecede. Ama olsun. Bebisler iyi olsun da gerisi geçecek şeyler. Sen nasılsın. Herşey yolundadır inşallah canım arkadaşım

Baya olmuşsun kuzum sen ya lucrini. Bana o konuda bilgi vermedi drum şu kadar vurulcaksin diye. Reçeteye bir kutu yazmış içerisinde kaç tane var bilmiyorum bile. Umarım tek seferlik bisidir.

Ben ankara bahçeci de yaptırdım. ilk deneme pozitif

Baya olmuşsun kuzum sen ya lucrini. Bana o konuda bilgi vermedi drum şu kadar vurulcaksin diye. Reçeteye bir kutu yazmış içerisinde kaç tane var bilmiyorum bile. Umarım tek seferlik bisidir.
Merhaba ben de bu grubu sürekli takip ediyorum ama transferim yetişmediği için hiç yazmamıştım. Mayısın ilk haftası opu oldum e2 değerim çok yüksek çıktığı için rahim dinlendirme yaptık pko da var bende ilk adetimle ginera diye bir hapa başlattı doktor doğum kontrol hapı ve 1 adet lucrin vuruldum geçen gün ginera bitince adet olucaksın dedi bana sonra da transfer için ilaçlara başlayacağız dedi .

tek seferlik olanda var canim benim aylik olandan olmustu insallah bu denemede kucagina alirsin canim

Canım benim iyi yapmışsın. Ah ah bitmiyor o belirti aramalar endişeler. Çok şükür az kalmış üç ayın dolmasına. İnşallah muayeneniz çok iyi geçer Bana da o şekilde bir ay sonra dedi daha var beklemek zor geliyor. Sürekli acaba acaba diyip duruyorsun bende de mide yanmaları oluyordu açıkçası artık pek olmuyor. İnşallah her şey yolundadır Olsa dert olmasa dert dediğin gibi önemli olan onların iyi olması

Şükür hayırlısı ile atlatalım şu süreçleri inşallah. Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım benim ❣❣ inşallah hepimizin muayeneleri çok çok güzel geçsin Sürekli acaba mi demekten valla sevinemez olduk. Ama akışına bıraktım. Evet normal süreçle ilerlemedigimiz için buluttan nem kapmamız çok normal . Endişesiz olursak normal değil zaten. Çünkü geldiğimiz süreçler herkesin kaldıracağı süreçler değil. O yüzden güzel güzel tadını cikartalim. Bu yolda birlikte yürüyen bütün arkadaşlarımin tüm süreçleri çok güzel geçsin inşallah

kilyacım merhabalar ben cyclo progynova kullanıyorum sağ overinde kist göründü o yüzden erteledik transferi biraz canım sıkıldı ama şimdi saha iyiyim. Arada girip bakıyorum çok güzel haberler var çok seviniyorum sizlerin adına sürecim başladığında size haber veririm mutlaka sizler nasılsınız.

Ayy kizlar ciktim agliyorum heyecandan cok guzel istedigimiz kalinlikta dedii soramadim bile aglamaya basladim 8 haziran sali gunu transferim, progrstan igne verdi kalcadan sadece cok sukurr
Hadi gözün aydın tatlımm, 8 Haziran senin bebeğine kavuştuğun gün benim de pozitif aldığım gün olur inşallah Ben de 8’inde yaptırayım test diyorum, normalde 12. Günde 10 haziranda istiyordu ama 2 günden bişi olmaz
En erken ne zaman yaptınız pozitif alan kızlar?? Birisi ovulasyon testiyle yapmıştı ilk testini, bende de var bi tane ovulasyon testi, yapsam mı diye şeytan dürtüyor

Ayy kizlar ciktim agliyorum heyecandan cok guzel istedigimiz kalinlikta dedii soramadim bile aglamaya basladim 8 haziran sali gunu transferim, progrstan igne verdi kalcadan sadece cok sukurr
Gözün aydın çok sevindim inşallah transferinde çok güzel geçer ve güzel haberlerini alırız

Kızlar ara ara akıntım oluyor. Genelde şeffaf. Ama bugün 2 kez koyu sarı afedersiniz sümüksü yapıda bir akıntı geldi tırnak ucu kadar. Korkmalı miyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…