Benimki 3. gün embriyoları idi, 31 Mart transfer, 9 Nisan'da hem evde erken gebelik testi hem de kanda bthcg yaptırdım ilk kez, ikisi de pozitif çıktı.Hadi gözün aydın tatlımm, 8 Haziran senin bebeğine kavuştuğun gün benim de pozitif aldığım gün olur inşallahBen de 8’inde yaptırayım test diyorum, normalde 12. Günde 10 haziranda istiyordu ama 2 günden bişi olmaz
En erken ne zaman yaptınız pozitif alan kızlar?? Birisi ovulasyon testiyle yapmıştı ilk testini, bende de var bi tane ovulasyon testi, yapsam mı diye şeytan dürtüyor
Hastane şart değil tabii ki. Annen iğneden anlıyorsa en rahatı evde olmak. Ama annene söyle yavaş yavaş yapsın iğneyi. Bir anda yapılınca yağlı bir malzemesi olduğu için derinin altında donup kalıyor kalıp gibi. Dağılması da çok zaman alıyor sonra. Bir de normalde dolapta saklanması gereken bir ilaç ya, her seferinde yapmadan 10 dk. önce çıkar oda ısısında beklesin. Isınınca derinin altında donması da azalıyor.Kizlarr bisi sorcam bana kalcadan tek doz progestan 50 lik verdi sadece fitil falan vermediHastaneye yaptir dedi ama evde annem yapsa olmaz mi transferden sonra hergun nasil gitcem devamli
Korkma hiç. Bol su iç ve dinlen. Bir şeycik olmaz Allah'ın izni ile.Kızlar ara ara akıntım oluyor. Genelde şeffaf. Ama bugün 2 kez koyu sarı afedersiniz sümüksü yapıda bir akıntı geldi tırnak ucu kadar. Korkmalı miyim acaba
Bende senin gibiydim canım hatta tansiyonum yükseldi muayeneden önce muayeneden sonra doktora söykedim bir daha ölçelim dedi eğer yüksek çıkarsa bir daha ölçelim dedim ama kalp atışlarını duyduktan sonra stres falan kalmadı tansiyonum düştüDuymuştum ilkini canım da. 2 haftadır öyle bir vesvese var ki içimde anlatamam. Kalpleri durduysa ya diye. Ama bu benim elimde değil böyle olmayı istemiyorum tabi ki
Aaa dolapta mi saklicam bilmiyodum saol kuzum soyledigin icinHastane şart değil tabii ki. Annen iğneden anlıyorsa en rahatı evde olmak. Ama annene söyle yavaş yavaş yapsın iğneyi. Bir anda yapılınca yağlı bir malzemesi olduğu için derinin altında donup kalıyor kalıp gibi. Dağılması da çok zaman alıyor sonra. Bir de normalde dolapta saklanması gereken bir ilaç ya, her seferinde yapmadan 10 dk. önce çıkar oda ısısında beklesin. Isınınca derinin altında donması da azalıyor.
İnşallah zaten ben de biliyorum Bi rahatlycam. Sonra etkisi en fazla bir hafta sürüyor sonra haydaa geçsin o Bi hafta bakalım geçmiyorBende senin gibiydim canım hatta tansiyonum yükseldi muayeneden önce muayeneden sonra doktora söykedim bir daha ölçelim dedi eğer yüksek çıkarsa bir daha ölçelim dedim ama kalp atışlarını duyduktan sonra stres falan kalmadı tansiyonum düştüinşallah sende yarın duyacaksın canım sağlıkla
Ben 7 gün lekelenme yaşadım daha önceki transferlerinde aynısı olup negatifti o yüzden gene negatiftir deyip 8 gün kan testti yaptım çok şükür pozitif gördüm darısı sana ins pozitifi görmek...Hadi gözün aydın tatlımm, 8 Haziran senin bebeğine kavuştuğun gün benim de pozitif aldığım gün olur inşallahBen de 8’inde yaptırayım test diyorum, normalde 12. Günde 10 haziranda istiyordu ama 2 günden bişi olmaz
En erken ne zaman yaptınız pozitif alan kızlar?? Birisi ovulasyon testiyle yapmıştı ilk testini, bende de var bi tane ovulasyon testi, yapsam mı diye şeytan dürtüyor
Evet kuzum kullanıyorum çok teşekkür ederim cevap içinFitil kullanıyorsan ondandır canım bende de arada oluyor
Yaa canım benim çok teşekkür ederim cevap içinKorkma hiç. Bol su iç ve dinlen. Bir şeycik olmaz Allah'ın izni ile.
Annen saglık personeli ise bisey olmaz canım isi bilsin yeterKizlarr bisi sorcam bana kalcadan tek doz progestan 50 lik verdi sadece fitil falan vermediHastaneye yaptir dedi ama evde annem yapsa olmaz mi transferden sonra hergun nasil gitcem devamli
Ah keşke benim de öyle olsa ben hala her gün hastaneye gidiyorum.Kizlarr bisi sorcam bana kalcadan tek doz progestan 50 lik verdi sadece fitil falan vermediHastaneye yaptir dedi ama evde annem yapsa olmaz mi transferden sonra hergun nasil gitcem devamli
Amiinn Canım inşallah. Pazar günü yaparım heralde yaBen 7 gün lekelenme yaşadım daha önceki transferlerinde aynısı olup negatifti o yüzden gene negatiftir deyip 8 gün kan testti yaptım çok şükür pozitif gördüm darısı sana ins pozitifi görmek...
benim 5.gun embriyosu 5.gun cok silik cizgiyle pozitifi gordum 9.gun kan testiydi zaten insallah seninde pozitiffir cnmHadi gözün aydın tatlımm, 8 Haziran senin bebeğine kavuştuğun gün benim de pozitif aldığım gün olur inşallahBen de 8’inde yaptırayım test diyorum, normalde 12. Günde 10 haziranda istiyordu ama 2 günden bişi olmaz
Kuzum bu hafta bana da geldi o... O kadar rahat olmaya çalıştığım her şeyi normal karşıladığım(!) halde... Psikolojimiz bize oyun oynuyor sanırım. Cumartesi gideceğim ben de allahım inşallah kalbi atıyordur hala diye dua ediyorumDuymuştum ilkini canım da. 2 haftadır öyle bir vesvese var ki içimde anlatamam. Kalpleri durduysa ya diye. Ama bu benim elimde değil böyle olmayı istemiyorum tabi ki
Canım yapan kişiye yavaş enjekte etmesini söyle, gerçekten yavaşEvet kuzum pespese olucaz cok heyecanliiiprogestan igne oldum simdi kalcadan cok fenaymiss ya
Canimcim saol detayli bilgi icinCanım yapan kişiye yavaş enjekte etmesini söyle, gerçekten yavaşbir on dk bastır üstüne... Bi de vuruşmadan önce vücut sıcaklığına getirilirse çok acıtmıyor demişlerdi. Vurulan kadar ilacı koltuk altında ısıtanlar falan varmış o da iş görüyormuş ama ben hiç yapmadım. Maalesef kolay dağılan bir iğne değil 56 tane vuruldum ordan biliyorum at kestaneli kremi mi ne ya da acil Bi şey kremi bilmiyorum bi krem var ya komşum ondan sürmüştü Bi kaç kez morluklar falan çabucak gidiyordu onunla. Belki böyle Bi krem edinebilirsiniz.
Benim alt komşum vurdu bu arada hepsini, kalçadan iğne vurmayı bildiği için. Hatta eşime de öğretti Bi 10 tanesini de eşim vurdu
İnşallah güzel haber alıp vermeyi okadar çok istiyorum ki. Çünkü dediğin çok doğru burda güzel şeyler duyunca umut oluyor hep bize, kötü haberler aldığımızda da ümitsizlik tabi. O yüzden sebep oluyorsam böyle konuşarak sizlerin karamsar olmanıza hakkınızı helal edinKuzum bu hafta bana da geldi o... O kadar rahat olmaya çalıştığım her şeyi normal karşıladığım(!) halde... Psikolojimiz bize oyun oynuyor sanırım. Cumartesi gideceğim ben de allahım inşallah kalbi atıyordur hala diye dua ediyorumİnşallah güzel haberler duyarız canım benim sen güzel haberlerle dön bana da umut ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?