Kizlarr bisi sorcam bana kalcadan tek doz progestan 50 lik verdi sadece fitil falan vermedi Hastaneye yaptir dedi ama evde annem yapsa olmaz mi transferden sonra hergun nasil gitcem devamli

Benimki 3. gün embriyoları idi, 31 Mart transfer, 9 Nisan'da hem evde erken gebelik testi hem de kanda bthcg yaptırdım ilk kez, ikisi de pozitif çıktı.

Kizlarr bisi sorcam bana kalcadan tek doz progestan 50 lik verdi sadece fitil falan vermedi Hastaneye yaptir dedi ama evde annem yapsa olmaz mi transferden sonra hergun nasil gitcem devamli
Hastane şart değil tabii ki. Annen iğneden anlıyorsa en rahatı evde olmak. Ama annene söyle yavaş yavaş yapsın iğneyi. Bir anda yapılınca yağlı bir malzemesi olduğu için derinin altında donup kalıyor kalıp gibi. Dağılması da çok zaman alıyor sonra. Bir de normalde dolapta saklanması gereken bir ilaç ya, her seferinde yapmadan 10 dk. önce çıkar oda ısısında beklesin. Isınınca derinin altında donması da azalıyor.

Kızlar ara ara akıntım oluyor. Genelde şeffaf. Ama bugün 2 kez koyu sarı afedersiniz sümüksü yapıda bir akıntı geldi tırnak ucu kadar. Korkmalı miyim acaba
Korkma hiç. Bol su iç ve dinlen. Bir şeycik olmaz Allah'ın izni ile.

Duymuştum ilkini canım da. 2 haftadır öyle bir vesvese var ki içimde anlatamam. Kalpleri durduysa ya diye. Ama bu benim elimde değil böyle olmayı istemiyorum tabi ki
Bende senin gibiydim canım hatta tansiyonum yükseldi muayeneden önce muayeneden sonra doktora söykedim bir daha ölçelim dedi eğer yüksek çıkarsa bir daha ölçelim dedim ama kalp atışlarını duyduktan sonra stres falan kalmadı tansiyonum düştü inşallah sende yarın duyacaksın canım sağlıkla

Aaa dolapta mi saklicam bilmiyodum saol kuzum soyledigin icin transfer sonrasi yaparlar evde o zaman biraz yurume mesafesi var cunku Ayy hayirlisi ya cok heyecanliyim

İnşallah zaten ben de biliyorum Bi rahatlycam. Sonra etkisi en fazla bir hafta sürüyor sonra haydaa geçsin o Bi hafta bakalım geçmiyor

Merhaba kizlar. Transfer hazırlığında cyclo ilacın beyazlarini kullananlar test pozitif çıktıktan sonra ne kadar kullanmaya devam etti acaba bilgisi olan var mı en acilinden

Ben 7 gün lekelenme yaşadım daha önceki transferlerinde aynısı olup negatifti o yüzden gene negatiftir deyip 8 gün kan testti yaptım çok şükür pozitif gördüm darısı sana ins pozitifi görmek...

Annen saglık personeli ise bisey olmaz canım isi bilsin yeter

benim 5.gun embriyosu 5.gun cok silik cizgiyle pozitifi gordum 9.gun kan testiydi zaten insallah seninde pozitiffir cnm

Duymuştum ilkini canım da. 2 haftadır öyle bir vesvese var ki içimde anlatamam. Kalpleri durduysa ya diye. Ama bu benim elimde değil böyle olmayı istemiyorum tabi ki
Kuzum bu hafta bana da geldi o... O kadar rahat olmaya çalıştığım her şeyi normal karşıladığım(!) halde... Psikolojimiz bize oyun oynuyor sanırım. Cumartesi gideceğim ben de allahım inşallah kalbi atıyordur hala diye dua ediyorum İnşallah güzel haberler duyarız canım benim sen güzel haberlerle dön bana da umut ol

Evet kuzum pespese olucaz cok heyecanliii progestan igne oldum simdi kalcadan cok fenaymiss ya
Canım yapan kişiye yavaş enjekte etmesini söyle, gerçekten yavaş bir on dk bastır üstüne... Bi de vuruşmadan önce vücut sıcaklığına getirilirse çok acıtmıyor demişlerdi. Vurulan kadar ilacı koltuk altında ısıtanlar falan varmış o da iş görüyormuş ama ben hiç yapmadım. Maalesef kolay dağılan bir iğne değil 56 tane vuruldum ordan biliyorum at kestaneli kremi mi ne ya da acil Bi şey kremi bilmiyorum bi krem var ya komşum ondan sürmüştü Bi kaç kez morluklar falan çabucak gidiyordu onunla. Belki böyle Bi krem edinebilirsiniz.

Benim alt komşum vurdu bu arada hepsini, kalçadan iğne vurmayı bildiği için. Hatta eşime de öğretti Bi 10 tanesini de eşim vurdu

Canimcim saol detayli bilgi icin bugun hemsire vurdu hic acimadi ama sonra eve gelince agri hissettim o kadar Tabi bunu uZuuun sure olunca kalca da yer kalmayinca nasil olur tahmin edemiyorum Allahim bu emeklerimizi bos cikarmasin yani benim annem kayinvalidem falan yapiyo igne saglik calisani diiller ama doktoa da sordum hemsire yapsin bosver simdi onlari diince korktum Esimde merakli ben yaparim ne var dio gobejten olanlari o yapti da

İnşallah güzel haber alıp vermeyi okadar çok istiyorum ki. Çünkü dediğin çok doğru burda güzel şeyler duyunca umut oluyor hep bize, kötü haberler aldığımızda da ümitsizlik tabi. O yüzden sebep oluyorsam böyle konuşarak sizlerin karamsar olmanıza hakkınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…