Ah kuzum benim geçmiş olsun Rabbim in izni ile bir şey olmayacakKızlar sanah benım yıne kanamam olduacil e gıttım yatırsak da aynı takıp edılecek dedıler bende evım yakın zaten dedım aktıflestı ce yıne gelırım dedım
Proluton ıgne verdıler dinlen durursa durur durmazsa düşeceği varsa düser verırse rabbım verır sıkıntı yapma dedı dr
Yınne nıe olur kı
Kanama olunca ılla düşücek dıe bısey de yok dedı bazıları 20.haftaya kadar kanama olabılır dedı
Rabbım korusun
Canım benzer durumu arkadaşım yaşadı ve o boş keseyi attı vücudu kanamalarla 16.haftadan sonra kendini toparlayabildi. Ama o süreçte hiç yerinden kalkmamış sürekli yatmış yerden tek bir çöp bile almadım eğilmedim dedi. Öyle öyle atlattı çok şükür.iyi canım sağol başka bir doktora gittim bu kez daha iyi ilgilendi bebek iyi şükür kanama alanı göremedi doktor bu ağrı ve lekelerin diğer boş keseden dolayı olabileceğini söyledi vücut onu atmak ister dedi o yüzden ağrı ve lekeyi tetiklermiş onun dışında en az 1 ay daha dikkatli ol ilaçlarına devam et leke durumu her zaman düşük tehdidi dedi boş kesede diğeri iyice büyüyünce basılır dedi umarım o kese yüzünden bebeğime bişey olmaz çok canımı sıkıyor bu durum lekeye yine alıştım ama öyle bi ağrım oluyorki ödüm kopuyor
inşallah atlatırım bende canım ama kesenin şeklinde hiç bozulmada yok yusyuvarlak duruyor çok ilginç bende sürekli yatıyorum arada evde dolaşıyorum bide hastaneye gidiyorum ama bu hafta ilçeye okula gitmem gerekiyor mecbur arabada yatarak gideceğim inşallah bişey olmazCanım benzer durumu arkadaşım yaşadı ve o boş keseyi attı vücudu kanamalarla 16.haftadan sonra kendini toparlayabildi. Ama o süreçte hiç yerinden kalkmamış sürekli yatmış yerden tek bir çöp bile almadım eğilmedim dedi. Öyle öyle atlattı çok şükür.
evet canım haklısın diğer türlü allah korusun olduğundada çok zor inşallah olmadan sağlıkla atlatırız bu süreciÖyle gerçekten zor bir karar ama bazı aşılar hamilelikte mecburi gibi yapıyorlar zaten covid değilde eski hepatitler zatürre tetanoz ki tetanoz canlı aşı imiş hep uygulanmış gebelerde. Onlarla aynı mantık o yüzden bilemiyorum gelecektende çok bebeğime zarar vermesin ona dokunmasında. Allah göstermesin olursam hasta ve ailemde de gördüm hala kötüler. Babam hastanede yattı filan o zaman yapacakları müdahaleler daha riskli geliyor. Karar vermek çok zor...
yine mi kanama alanı olmuş canım nedir bu çektiğimiz kanamalardan birde senin daha ileri haftaydı benim doktorum da rahatlatıo her kanamada çocuk gitse doğum oranı çok az olur kalp atıiında problem yoksa dert etme diyorda çok sinir bozucu bir türlü atlatamadıkKızlar sanah benım yıne kanamam olduacil e gıttım yatırsak da aynı takıp edılecek dedıler bende evım yakın zaten dedım aktıflestı ce yıne gelırım dedım
Proluton ıgne verdıler dinlen durursa durur durmazsa düşeceği varsa düser verırse rabbım verır sıkıntı yapma dedı dr
Yınne nıe olur kı
Kanama olunca ılla düşücek dıe bısey de yok dedı bazıları 20.haftaya kadar kanama olabılır dedı
Rabbım korusun
Canım bendeki kanama da aynı şekilde olmuştu. Doktor düşmesi de devam etmesi de %50 ihtimal demişti. Ondan içini ferah tut be dinlen. Allah'ın izni ile düzelecek.Kızlar sanah benım yıne kanamam olduacil e gıttım yatırsak da aynı takıp edılecek dedıler bende evım yakın zaten dedım aktıflestı ce yıne gelırım dedım
Yınne nıe olur kı
Rabbım korusun
Aslında bebek yoksa bozulması gerekir gerçekten enteresan olmuş kuzum. Neyse önemli olan bebek olan kesenin iyi olması inşallah kanamalarda bitecektirinşallah atlatırım bende canım ama kesenin şeklinde hiç bozulmada yok yusyuvarlak duruyor çok ilginç bende sürekli yatıyorum arada evde dolaşıyorum bide hastaneye gidiyorum ama bu hafta ilçeye okula gitmem gerekiyor mecbur arabada yatarak gideceğim inşallah bişey olmaz
Kanama alanı görukmedıyine mi kanama alanı olmuş canım nedir bu çektiğimiz kanamalardan birde senin daha ileri haftaydı benim doktorum da rahatlatıo her kanamada çocuk gitse doğum oranı çok az olur kalp atıiında problem yoksa dert etme diyorda çok sinir bozucu bir türlü atlatamadık
Kuzum iyiyim annem basimda telefonu alamadim dunun heyecanindan
çok geçmiş olsun cnm belki aktifleşmez öyle geçmiş olur inşallah benim de lekelenme devam ediyor tam geçti derken başlıyorKanama alanı görukmedı
Ama dıger gırtıgımdede ılk görunmemıstı
Sonra dan aktıflestıkce gorundu
Canımm cok üzüldüm gercektenKizlar pek güzel haberle gelmedim.
Düşük yapıcam bebeğimin kalbi durmuş. Kesede bozulmuş. Yarina kadar biraz daha beklicez hepsi düşmezse ilaçla, kürtaj olucam.
Siteye pek yazmam ama okurum sizleri bi süre ama sonra burdayim elbette umut hep var. Sizlere sağlıklı doğumlar diliyorum. Bebekleriniz doğmadan bende yetişirim araniza umarim. İyi kötü dertleştik hakkinizi helal edin ben her anlamda detoksa girip biraz rahatlamak istiyorum. Sizleri seviyorum... Mesajima vereceginiz guzel dilekleriniz olacak simdiden hepinize tesekkür ediyorum.
Bende de düşük tehdidi haberini aldıktan sonra 3 gün boyunca ağrı tam gaz devam etti. Ben pozitif düşündükçe 4. gün ağrımın azaldığını fark ettim. 7. gün doktora kontrole tekrar gittiğimde artık ağrım hiç kalmamıştı ve o şekilde bebişimin bu illetten kurtulduğunu öğrenmiştim. Allah bilir tabii en doğrusunu ama sen bolca dua ettim en sonra olumlu düşünerek bebişinin sana daha sıkı tutunmasına da yardımcı olabilirsin.
Canim benim ne desem bos biliyorum Allahimin vardir bir bildigi sana bolca kuvvet sabir versin insallahKizlar pek güzel haberle gelmedim.
Düşük yapıcam bebeğimin kalbi durmuş. Kesede bozulmuş. Yarina kadar biraz daha beklicez hepsi düşmezse ilaçla, kürtaj olucam.
Siteye pek yazmam ama okurum sizleri bi süre ama sonra burdayim elbette umut hep var. Sizlere sağlıklı doğumlar diliyorum. Bebekleriniz doğmadan bende yetişirim araniza umarim. İyi kötü dertleştik hakkinizi helal edin ben her anlamda detoksa girip biraz rahatlamak istiyorum. Sizleri seviyorum... Mesajima vereceginiz guzel dilekleriniz olacak simdiden hepinize tesekkür ediyorum.
Kuzum hayirli olsun tekrar cok sevindim masallah barikallahKızlarr kızlaarr, 10. Gün sonucum 332 çıktııDoktorum haftaya salı gel keseye bakalım dedi darısı sonuç bekleyen, yeniden deneyecek olan arkadaşlarıma inşallah
Canım çok üzüldüm senin adına ama hep derler ya, 12 haftadan önce yapılan düşükler, bebeğin doğmasından daha iyidir diye. Engelli bebek doğurmak belki daha da acıtacaktı canını. Ya da 5 aylık, 6 aylıkken bir anda ölse daha çok yıkılacaktın. Bunu düşünerek şükürlü ol yine de. Allah'ın hoşuna en çok bu gider. Ve sonrasında daha güzel bir şekilde sana evladını verir, neden olmasın? Ben senin içindeki güzel kalbi bildiğim için senin dirayetli olacağını da biliyorum. Allah o güzel kalbine hep güzel haberler versin bundan sonra inşallahKizlar pek güzel haberle gelmedim.
CanımKizlar pek güzel haberle gelmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?