cnm benim gözün aydınrabbim tamamına erdirsin..
Gözünüzaydın canım tebrikler sağlıkla devam eder inşallah
Ay çok sevindim, maşallah subhanallah.
Darısı keseye ve kalp atışına.
Sağlıkla devam etsin inşallah canım.
Yaaaaa biliyordummmmmq
Hepinize kocaman sarılmalarKuşum biliyordum biliyordum çook tebrikler saglikla büyüsün insallah bebeğin
Canım benimmm canım canım çok sevindimKızlarr kızlaarr, 10. Gün sonucum 332 çıktııDoktorum haftaya salı gel keseye bakalım dedi darısı sonuç bekleyen, yeniden deneyecek olan arkadaşlarıma inşallah
Kuzumm benim çok teşekkür ederimmCanım benimmm canım canım çok sevindimmaşallah çok mutlu oldum darısı bizlere inşallah
Senden bu güzel haberi almak inan beni çok mutlu etti süreçleri biliyoruz çünkü biz eskilerKuzumm benim çok teşekkür ederimmhep dua ediyorum, hepimiz için. Yeni süreçlerin başarısı, devam edenlerin sağlıklı devamı için dualarım hep.. Senden de güzel haberler alacağız çok inanıyorum ben
BendeeeeeeKendime bunu niye yaptımsa içim söküldü sinir oldum. Masumlar apartmanını izleme hatasına düştüm
Asi olmak zorunda mıyız 3 aylık olduktan sonraKızlar sinovac mı biontech mi sizce ? Doktorunuzla hiç konuştunuz mu ?
Bırakmadım ağladım da ay valla gereksiz yereBendeeeeee
ilk 3ay dan sonra aşı olmayı düşünüyormusun canım ben daha o konuda bile çok kararsızımKızlar sinovac mı biontech mi sizce ? Doktorunuzla hiç konuştunuz mu ?
Değiliz tabii üç ayımın dolmasına da var daha randevum açılmış ben olmak niyetindeyim ama işte yine de kafam karışık...Asi olmak zorunda mıyız 3 aylık olduktan sonra
Bende öyle bide salatalık turşusu düştü aklıma o saatte yedim ağladım..Bırakmadım ağladım da ay valla gereksiz yere
e nabızda ilk üç ay önerilmez sonrasınde isteğe bağlı yazıyorAsi olmak zorunda mıyız 3 aylık olduktan sonra
Ben daha konuşmadık dr.la onun görüşünde önemli tabi duruma göre yol belirleyecegim kendi adimaDeğiliz tabii üç ayımın dolmasına da var daha randevum açılmış ben olmak niyetindeyim ama işte yine de kafam karışık...
Olmak konusunda çok eminden sıra gelince de bir tedirginlik oldu bir de hangi aşı bilemiyorumilk 3ay dan sonra aşı olmayı düşünüyormusun canım ben daha o konuda bile çok kararsızım
O halde iyiymişe nabızda ilk üç ay önerilmez sonrasınde isteğe bağlı yazıyor
benimde açıldı randevum hamile olmasam kesin yaptırırım diyordum ama şimdi tedirginim sonuçta aşılar çok yeni yeterince araştırması yok ikisininde anne karnındaki bebeğe etkisiyle ilgili bilemiyorum o yüzden dr.umla da hiç konuşmadım henüz şu 3ayı bi atlatalımda inşallahOlmak konusunda çok eminden sıra gelince de bir tedirginlik oldu bir de hangi aşı bilemiyorum
Doktorum sorumluluk almamak adına yuvarlak konuştu sinovac normalde yapılabilir inaktif aşıları gebelere uyguluyoruz ama bununla ilgili çalışma yok dedi. Biontech ile ilgili çalışma varmış son önemli bir dergide makale çıkmış yapılanlarda sorun çıkmadı diye. Şimdi biontech daha denenmiş veri var diyorlar. Ama yeni teknoloji bir iki çalışma olması içimi rahatlatmıyor. Hiç bir aşı çalışmasına bu zamana kadar gebeler dahil edilmemiş etik değil diye. O yüzden şu an gebelere güvenle yapılan tetanoz filan bile yıllar içerisinde yapıla yapıla güvenli demişler. Gebelere yapıyorlar mesela bilemiyorum kafam karışık...Ben daha konuşmadık dr.la onun görüşünde önemli tabi duruma göre yol belirleyecegim kendi adima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?