canım ne desek tesellisi olmaz belki ama 6 haftalık bende kalbi durduğu zaman yıkılmıştım ama sağlıksız bebeklerde böyle oluyormuş çok araştırmıştım her şerde vardır hayır benim sana tavsiyem ilaçla düşük yaşama direk kürtaj ol bence benim kalbi hemen durduktan sonra başlamıştı düşük sonra mecbur kürtaj oldum ama o anı yaşamak iyi olmuyor.kendini toparlayıp hazır hissetiğinde tekrar başlarsın bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Canım gerçekten çok üzüldüm çok geçmiş olsun bu grubun uğuruna çok inanıyorum bu grubu kurarak hepimizin duasını aldın sen inşallah Rabbim senin için daha güzelini nasip edeceği için bunu yaşamışsındır en kısa zamanda güzel haberlerle dönersin inşallah

Şimdi nasılsın canım?
Tekrar oldu mu kanaman?
Doktorun dediği gibi bol bol dinlen.
Etrafında birileri de var nasılsa, ne istiyorsan onlar getirsin önüne.

Canım benim Rabbim içine ferahlık versin. O kadar güzel bir duruşun var ki daha fazla bir söze yer bırakmıyor. Rabbim sana da hayrunnisa85 ya da güzel kalbinize göre tez zamanda en konforlu şekilde sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah güzel haberlerle buluşalım. Sen de hakkını helal et bizlere

Cnm çok çok geçmiş olsun.. inşallah anlatacaksınız.

Kuzum iyiyim annem basimda telefonu alamadim dunun heyecanindan Uzaniyorum yatiyorum kalkiyorum oturuyorum alisik olmayinca boyle Hayirlisi artik bekliyoruz iste Sen nasilsin iyimisin ? Bana da 19unda verdi test tarihi
İyi yaptın cnm bolca dinlen.bende iki gün Annem kardeşim geldi sürekli yattım arada kısa yürüyüşler yaptım.günde 2 litre su içmeye dikkat ediyorum .bugün biraz daha ayaklandım yan komşuma geçtim kahvaltıya .yavaş yavaş günlük hayatıma döneceğim.ev işi yapmıyorum,kardeşim saolsun.Yaa ne güzel aynı gün kan vereceğiz demek ki.

Cnmmm benim dünden beridir grupta bir sessizlik vardı ve hep aklımda sen vardın..vardır bunda da bir hayır.. allah ol derse olur.hayırlı olan zamanı beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok..rabbim sana kolaylıklar versin...

Yaaa valla denilecek hıc bısey yok kelıem yok
Heo tehlıke ve rısk gebelıklerımız ama napalım hepsı rabbımden neylerse guzel eyler

Malesef aktıflestı bı daha geldım yatırdılar bı tame de 2 cm lık pıhtı aldılar ocerden
inşallah atlatırsın canım bende uyuyodum ağrıya uyandım resmen kabus gibi tuvalete gittim yine kırmızı leke ama bi yerde kanama var belli acile gidiyim diyorum ama daha kontrole dün gittim peşpeşe ultrason olsun istemiyorum napacağımı bilemeden oturuyorum

Kuzum devamlı tuvaletteyim ya ben de çok su içerim zaten normalde de Yürüyorum tur atıyorum işte cuma ya kadar annem bende saolsun sonra yavaş yavaş işlerimi görürüm bende Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kan sulandırıcı verdi göbekten o çok fena ya ama vajinal tablet falan vermedi progestan kalça iğnesi devam aynen gider kan veririz ama hevesim var idrar testine bi gün önce de onu yaparım belki diyorum

Yaaa kuzum geçmiş olsun. Haftan kaç oldu tam

Vallaa napim bugun kac kere baktılar usg

Kızlarım hepinize tek tek teşekkür ederim. Allah ol diyecek ve olacak birgün. Gayet iyiyim ben biliyordm böyle olacagini zaten hazirlanmisim demekki... hersey nasip kismet bu seferde olmadi ama bir gün olacak
Canım benim çok geçmiş olsun. Daha da iyi olacaksın elbet bir gün olacak pes etmek yok. Dinlen güzelce bu arada kendine de iyi bak temizlen,tazelen yeni umutlarla yeni başlangıçlarla başlarsın kendini iyi hissettiğin zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…