canım ne desek tesellisi olmaz belki ama 6 haftalık bende kalbi durduğu zaman yıkılmıştım ama sağlıksız bebeklerde böyle oluyormuş çok araştırmıştım her şerde vardır hayır benim sana tavsiyem ilaçla düşük yaşama direk kürtaj ol bence benim kalbi hemen durduktan sonra başlamıştı düşük sonra mecbur kürtaj oldum ama o anı yaşamak iyi olmuyor.kendini toparlayıp hazır hissetiğinde tekrar başlarsın bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallahKizlar pek güzel haberle gelmedim.
Düşük yapıcam bebeğimin kalbi durmuş. Kesede bozulmuş. Yarina kadar biraz daha beklicez hepsi düşmezse ilaçla, kürtaj olucam.
Siteye pek yazmam ama okurum sizleri bi süre ama sonra burdayim elbette umut hep var. Sizlere sağlıklı doğumlar diliyorum. Bebekleriniz doğmadan bende yetişirim araniza umarim. İyi kötü dertleştik hakkinizi helal edin ben her anlamda detoksa girip biraz rahatlamak istiyorum. Sizleri seviyorum... Mesajima vereceginiz guzel dilekleriniz olacak simdiden hepinize tesekkür ediyorum.
Canım gerçekten çok üzüldüm çok geçmiş olsun bu grubun uğuruna çok inanıyorum bu grubu kurarak hepimizin duasını aldın sen inşallah Rabbim senin için daha güzelini nasip edeceği için bunu yaşamışsındır en kısa zamanda güzel haberlerle dönersin inşallahKizlar pek güzel haberle gelmedim.
Düşük yapıcam bebeğimin kalbi durmuş. Kesede bozulmuş. Yarina kadar biraz daha beklicez hepsi düşmezse ilaçla, kürtaj olucam.
Siteye pek yazmam ama okurum sizleri bi süre ama sonra burdayim elbette umut hep var. Sizlere sağlıklı doğumlar diliyorum. Bebekleriniz doğmadan bende yetişirim araniza umarim. İyi kötü dertleştik hakkinizi helal edin ben her anlamda detoksa girip biraz rahatlamak istiyorum. Sizleri seviyorum... Mesajima vereceginiz guzel dilekleriniz olacak simdiden hepinize tesekkür ediyorum.
Şimdi nasılsın canım?Kızlar sanah benım yıne kanamam olduacil e gıttım yatırsak da aynı takıp edılecek dedıler bende evım yakın zaten dedım aktıflestı ce yıne gelırım dedım
Proluton ıgne verdıler dinlen durursa durur durmazsa düşeceği varsa düser verırse rabbım verır sıkıntı yapma dedı dr
Yınne nıe olur kı
Kanama olunca ılla düşücek dıe bısey de yok dedı bazıları 20.haftaya kadar kanama olabılır dedı
Rabbım korusun
Canım benim Rabbim içine ferahlık versin. O kadar güzel bir duruşun var ki daha fazla bir söze yer bırakmıyor. Rabbim sana daKizlar pek güzel haberle gelmedim.
Malesef aktıflestı bı daha geldım yatırdılarçok geçmiş olsun cnm belki aktifleşmez öyle geçmiş olur inşallah benim de lekelenme devam ediyor tam geçti derken başlıyor
Cnm çok çok geçmiş olsun.. inşallah anlatacaksınız.Kızlar sanah benım yıne kanamam olduacil e gıttım yatırsak da aynı takıp edılecek dedıler bende evım yakın zaten dedım aktıflestı ce yıne gelırım dedım
Proluton ıgne verdıler dinlen durursa durur durmazsa düşeceği varsa düser verırse rabbım verır sıkıntı yapma dedı dr
Yınne nıe olur kı
Kanama olunca ılla düşücek dıe bısey de yok dedı bazıları 20.haftaya kadar kanama olabılır dedı
Rabbım korusun
İnsallahh canımCnm çok çok geçmiş olsun.. inşallah anlatacaksınız.
İyi yaptın cnm bolca dinlen.bende iki gün Annem kardeşim geldi sürekli yattım arada kısa yürüyüşler yaptım.günde 2 litre su içmeye dikkat ediyorum .bugün biraz daha ayaklandım yan komşuma geçtim kahvaltıya .yavaş yavaş günlük hayatıma döneceğim.ev işi yapmıyorum,kardeşim saolsun.Yaa ne güzel aynı gün kan vereceğiz demek ki.Kuzum iyiyim annem basimda telefonu alamadim dunun heyecanindanUzaniyorum yatiyorum kalkiyorum oturuyorum alisik olmayinca boyle Hayirlisi artik bekliyoruz iste Sen nasilsin iyimisin ? Bana da 19unda verdi test tarihi
Cnmmm benim dünden beridir grupta bir sessizlik vardı ve hep aklımda sen vardın..vardır bunda da bir hayır.. allah ol derse olur.hayırlı olan zamanı beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok..rabbim sana kolaylıklar versin...Kizlar pek güzel haberle gelmedim.
Yaaa valla denilecek hıc bısey yok kelıem yokKizlar pek güzel haberle gelmedim.
inşallah atlatırsın canım bende uyuyodum ağrıya uyandım resmen kabus gibi tuvalete gittim yine kırmızı leke ama bi yerde kanama var belli acile gidiyim diyorum ama daha kontrole dün gittim peşpeşe ultrason olsun istemiyorum napacağımı bilemeden oturuyorumMalesef aktıflestı bı daha geldım yatırdılarbı tame de 2 cm lık pıhtı aldılar ocerden
aa çok geçmiş olsun canım nasıl pıhtı aldılar ondan mı oluodu acabaMalesef aktıflestı bı daha geldım yatırdılarbı tame de 2 cm lık pıhtı aldılar ocerden
Kuzum devamlı tuvaletteyim ya ben de çok su içerim zaten normalde deİyi yaptın cnm bolca dinlen.bende iki gün Annem kardeşim geldi sürekli yattım arada kısa yürüyüşler yaptım.günde 2 litre su içmeye dikkat ediyorum .bugün biraz daha ayaklandım yan komşuma geçtim kahvaltıya .yavaş yavaş günlük hayatıma döneceğim.ev işi yapmıyorum,kardeşim saolsun.Yaa ne güzel aynı gün kan vereceğiz demek ki.
Yaaa kuzum geçmiş olsun. Haftan kaç oldu taminşallah atlatırsın canım bende uyuyodum ağrıya uyandım resmen kabus gibi tuvalete gittim yine kırmızı leke ama bi yerde kanama var belli acile gidiyim diyorum ama daha kontrole dün gittim peşpeşe ultrason olsun istemiyorum napacağımı bilemeden oturuyorum
sağol canım 9+6Yaaa kuzum geçmiş olsun. Haftan kaç oldu tam
Vallaa napim bugun kac kere baktılar usginşallah atlatırsın canım bende uyuyodum ağrıya uyandım resmen kabus gibi tuvalete gittim yine kırmızı leke ama bi yerde kanama var belli acile gidiyim diyorum ama daha kontrole dün gittim peşpeşe ultrason olsun istemiyorum napacağımı bilemeden oturuyorum
Yokk muane sırasında alttan baktılar bakarken de dr aldı onuaa çok geçmiş olsun canım nasıl pıhtı aldılar ondan mı oluodu acaba
sende haklısın bi tedavi uyguluyolar mı şuandaVallaa napim bugun kac kere baktılar usg
Canım benim çok geçmiş olsun. Daha da iyi olacaksın elbet bir gün olacak pes etmek yok. Dinlen güzelce bu arada kendine de iyi bak temizlen,tazelen yeni umutlarla yeni başlangıçlarla başlarsın kendini iyi hissettiğin zaman.Kızlarım hepinize tek tek teşekkür ederim. Allah ol diyecek ve olacak birgün. Gayet iyiyim ben biliyordm böyle olacagini zaten hazirlanmisim demekki... hersey nasip kismet bu seferde olmadi ama bir gün olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?