Çok iş flan yaptınmı canım. Çünkü geçen Bi ara yaptığında da belin kötü olmuştu.
Bir de suyu yeterli içiyomusun

Ay bana öyle bir şey demedi hiçte yani inşallah gerek kalmaz farklı işlemlere kuzum Ben işte bir ay olmuş olacak yaklaşık olarak bu gidişimde. Öyle çağırdı bebeklerim iyidir inşallah

Çok iş flan yaptınmı canım. Çünkü geçen Bi ara yaptığında da belin kötü olmuştu.
Bir de suyu yeterli içiyomusun
Canım iki litre içiyorum su. Az demeyin ne olur benim için büyük hamle. Normalde iki bardak içerim az derseniz buna hazır değilim aslında bilgisayar başında çok durdum sabit. Bu haftalar yoğun benim için. Çok stres yapıyor bende sıkılıyorum kötü hissediyorum. Onun etkisi olmuştur belki bilemiyorum. Evimi de bir şeyler götürüyor o günden beri temizlik yüzü görmedi

Kızlar sıze bır sorum olucak dun yapılan proluton ıgne yerı yumurta kadar şiiş ve orası hem kasınıyor hemde sızlıyor tabı basına gelıp care bulan var mı acaba buz felan mı uygulasam dedım

Kızlar sıze bır sorum olucak dun yapılan proluton ıgne yerı yumurta kadar şiiş ve orası hem kasınıyor hemde sızlıyor tabı basına gelıp care bulan var mı acaba buz felan mı uygulasam dedım
Kolonyalı pamukla ovdum aklıma geldikçe ben canım beze oluşmuştur iki gün günde 3-4 kere yaptım geçti. İğne yapılırken olabildiğince rahat bırak kendini yoksa hem daha çok yakıyor hem beze oluşuyor

Hım. Anladım canım teşekkür ederim
Canım geçmiş olsun bana çok yüksek gelmedi iğne mi verdi doktorunuz acaba ? Şükür ki erken tespit edilecek ve önlem alınınca sorun yaratmayan bir durum. Şeker yüklemesi yapılıp aslında ilaca karar veriliyor diye biliyorum. Önce normal rutin bakıyorlar yüksekse şeker yüklemesi yapıyorlar. Zaten düşük olanlara yapılmıyor bile bu yükleme. O yüzden bence yaptır şeker yüklemesi kuzum. Benim ailemde var yatkınlıkta var o yüzden zaten yaptıracağım şeker yüklemesi zamanı geldiğinde.

5.gün embriyosu 7 haziranda transfer oldum 3.gün günüm bugün cnm.
Bende test vardı asla yapmıcam canımı sıkmıcam dedim 4. Gün dürttüler beni kalkk testler orda duruyooo diye 4. Günden başladm yapmaya ama negatif çıkarsa asla takılmıcam dedim 4. Gün negatif çıktı 5. Gün pozitif sonra dedm yok ya iğnelerden falandır. Baktım her gün git gide koyulaşıyor şöyle bi ateşler bastı burdan kızlar da pozitifsin dedi ama ben hala inanmadm dedm o kanı görmeden inanmıcam

Merhaba,
Benimkine transfer öncesi 7,2 mm demişti doktor. Şimdilik gerek yok dedi ve transfer yapıldı. Maalesef 9.haftada bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtajda rahim tamamen temizlendi, polip de alınmış oldu.
Eğer kürtaj değil de kendiliğinden düşseydi bir sonraki transfer öncesi tüp bebek doktorum histeroskopi ile polipi alacaktı. Gerek kalmadı.

Valla kuzucm içerde bişiler oluyor kapalı kutu bende de rahimde baskımsı sızımsı bişiler var böyle gaz mıdır ağrı mıdır algılayamıyorum keşke her bişiler oldugunda anında iyiler diye bi görsek eski insanlar 9 ay görmeden nasıl duruyormuş ya benim kayınvalidem 3 çocugunda da doğuma gitmiş sadece

Ay bana öyle bir şey demedi hiçte yani inşallah gerek kalmaz farklı işlemlere kuzum Ben işte bir ay olmuş olacak yaklaşık olarak bu gidişimde. Öyle çağırdı bebeklerim iyidir inşallah
Amin kuzum inşallah onlar iyi oldukça biz daha iyi oluyoruz hem bakış açısı olarak hemde moral olarak

doktorlar genelde 12.-14. gün diyorlar demek doktoru net olmak istiyor
Herkesin aynen baska doktoru ilaclar bile degisiyo Hayirlisi olsun da on bes gun daha beklerim ben Ya test gunum pazar a gelio die ya bi gun once ya bi gun sonra dedi doktor bi gun once dedi iste vardir bi bildikleri onlarinda kismetimize yine ayni gunler varmis

Ah ah eskiden çok doğal bir süreçmiş ki uyumak yemek yemek gibi doğurmak. Evlenir gebe kalır doğum yaparmış kadınlar. Halam en son çocuğunda kimse yokmuş evde bir anda gelişmiş banyoda kendi doğum yapmış düşün. Korkmadın mı diyorlar yooo diyor. Beşinci çocuk olunca sanırım Biz bir tane için o kadar çabalıyoruz ki her şey bize çok yabancı...

Kizz gazlamaa bizi beklerim ben de diorum haftaya cumaya kadar iste Hevesim idrar testi yapmak iste niyeyse Allahim kara cikartmasin yuzumuzu sizinki gibi sevinc dolalim insallah

Kesinlikle öyle şimdiki bebikler nazlı. Ben bi ara şeydim gebelik testi pozitif çıktı ama durun sevinmeyin daha belli değil kese göründü ama durun daha belli değil kalp atışı duyuldu ama daha belli değil kayınvalidem diyoki ben anlamadm bizim adetimiz gecikiyodu hamileyiz diyoduk şimdi 2.5 aylık oluyo hala belli olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…