- 19 Ekim 2018
- 452
- 529
- 33
- 28
Hım. Anladım canım teşekkür ederimLotus ıgne canım sıkıntı yapma ama beyaz ekmek ve sekerden uzak durmaya calıs mesela ben gunluk 10cc vuruyorum eger beyaz ekmek yersen 12 cc vur dedı dr yedıklerınlede tedavıye destek oluyorsun
Evet 700 tl sadece muayene.Teşekkür ederim canım muayne ucreti baya pahalı diye duymuştum ama bakaaym tekrar canim
Çok iş flan yaptınmı canım. Çünkü geçen Bi ara yaptığında da belin kötü olmuştu.Kızlar müthiş bel kasık ağrım var bugün nefes kesiyor. Geçer diye bekliyorum ama uzun sürdü. Belim ayrılacak gibi. Hayır olsun inşallah. Biraz idrar yaparken de sorun yaşıyorum sık çıkmıyorum ama ağrı oluyor. Enfeksiyon olabilir mi bilemiyorum yarın devam ederse sanırım gidip tahlil vereceğim. Ateşim her zaman ki gibi öyle yüksek değil 37,5 geçmedi belki bugün için geçici bir durumdur diyorum inşallah öyledir...
Ay bana öyle bir şey demedi hiçte yani inşallah gerek kalmaz farklı işlemlere kuzumAmin kuzum geçen hafta gittiğimde karından baktı geldiğinde öyle bakacam dedi bizde artık doktorlar ne diyorsa onlara güveniyoruz9+5 canım şuana kadar hep iki haftada bir çağırdı inşallah hep böyle çağırır
En az 17 hazırana kadar bekle canım erkenden cıkmazsa cok sıkıntı yaparsın hayırlı ugurlu olsun ınsallah5.gün embriyosu 7 haziranda transfer oldum 3.gün günüm bugün cnm.
Canım iki litre içiyorum su. Az demeyin ne olur benim için büyük hamle. Normalde iki bardak içerimÇok iş flan yaptınmı canım. Çünkü geçen Bi ara yaptığında da belin kötü olmuştu.
Bir de suyu yeterli içiyomusun
Kolonyalı pamukla ovdum aklıma geldikçe ben canım beze oluşmuştur iki gün günde 3-4 kere yaptım geçti. İğne yapılırken olabildiğince rahat bırak kendini yoksa hem daha çok yakıyor hem beze oluşuyorKızlar sıze bır sorum olucak dun yapılan proluton ıgne yerı yumurta kadar şiiş ve orası hem kasınıyor hemde sızlıyor tabı basına gelıp care bulan var mı acaba buz felan mı uygulasam dedım
Canım geçmiş olsun bana çok yüksek gelmedi iğne mi verdi doktorunuz acaba ? Şükür ki erken tespit edilecek ve önlem alınınca sorun yaratmayan bir durum. Şeker yüklemesi yapılıp aslında ilaca karar veriliyor diye biliyorum. Önce normal rutin bakıyorlar yüksekse şeker yüklemesi yapıyorlar. Zaten düşük olanlara yapılmıyor bile bu yükleme. O yüzden bence yaptır şeker yüklemesi kuzum. Benim ailemde var yatkınlıkta var o yüzden zaten yaptıracağım şeker yüklemesi zamanı geldiğinde.Hım. Anladım canım teşekkür ederim
Bende test vardı asla yapmıcam canımı sıkmıcam dedim 4. Gün dürttüler beni kalkk testler orda duruyooo diye5.gün embriyosu 7 haziranda transfer oldum 3.gün günüm bugün cnm.
Merhaba,Meraba benim de Geç en hafta opum oldu.opu sonrası muayenede 7 mm civarı bi polip saptandı. Kendi doktorum 1 cm in altında olduğu için şimdi dokunmaya gerek yok transfer hazırlığı olduğu sırada aldigin ilaçlar tetiklerse o zaman histereskopi yapariz dedi.başka muayene olduğum doktor ise alınmasını tavsiye etti.siz transferden sonra mı aldınız acaba
Valla kuzucm içerde bişiler oluyor kapalı kutu bende de rahimde baskımsı sızımsı bişiler var böyle gaz mıdır ağrı mıdır algılayamıyorum keşke her bişiler oldugunda anında iyiler diye bi görsek eski insanlar 9 ay görmeden nasıl duruyormuş ya benim kayınvalidem 3 çocugunda da doğuma gitmiş sadeceKızlar müthiş bel kasık ağrım var bugün nefes kesiyor. Geçer diye bekliyorum ama uzun sürdü. Belim ayrılacak gibi. Hayır olsun inşallah. Biraz idrar yaparken de sorun yaşıyorum sık çıkmıyorum ama ağrı oluyor. Enfeksiyon olabilir mi bilemiyorum yarın devam ederse sanırım gidip tahlil vereceğim. Ateşim her zaman ki gibi öyle yüksek değil 37,5 geçmedi belki bugün için geçici bir durumdur diyorum inşallah öyledir...
Amin kuzum inşallahAy bana öyle bir şey demedi hiçte yani inşallah gerek kalmaz farklı işlemlere kuzumBen işte bir ay olmuş olacak yaklaşık olarak bu gidişimde. Öyle çağırdı bebeklerim iyidir inşallah
Herkesin aynen baska doktoru ilaclar bile degisiyodoktorlar genelde 12.-14. gün diyorlar demek doktoru net olmak istiyor
Ah ah eskiden çok doğal bir süreçmiş ki uyumak yemek yemek gibi doğurmak. Evlenir gebe kalır doğum yaparmış kadınlar. Halam en son çocuğunda kimse yokmuş evde bir anda gelişmiş banyoda kendi doğum yapmış düşün. Korkmadın mı diyorlar yooo diyor. Beşinci çocuk olunca sanırımValla kuzucm içerde bişiler oluyor kapalı kutu bende de rahimde baskımsı sızımsı bişiler var böyle gaz mıdır ağrı mıdır algılayamıyorum keşke her bişiler oldugunda anında iyiler diye bi görsek eski insanlar 9 ay görmeden nasıl duruyormuş ya benim kayınvalidem 3 çocugunda da doğuma gitmiş sadece
Kizz gazlamaa biziBende test vardı asla yapmıcam canımı sıkmıcam dedim 4. Gün dürttüler beni kalkk testler orda duruyooo diye4. Günden başladm yapmaya ama negatif çıkarsa asla takılmıcam dedim 4. Gün negatif çıktı 5. Gün pozitif sonra dedm yok ya iğnelerden falandır. Baktım her gün git gide koyulaşıyor şöyle bi ateşler bastı burdan kızlar da pozitifsin dedi ama ben hala inanmadm dedm o kanı görmeden inanmıcam
Kesinlikle öyle şimdiki bebikler nazlı. Ben bi ara şeydim gebelik testi pozitif çıktı ama durun sevinmeyin daha belli değilAh ah eskiden çok doğal bir süreçmiş ki uyumak yemek yemek gibi doğurmak. Evlenir gebe kalır doğum yaparmış kadınlar. Halam en son çocuğunda kimse yokmuş evde bir anda gelişmiş banyoda kendi doğum yapmış düşün. Korkmadın mı diyorlar yooo diyor. Beşinci çocuk olunca sanırımBiz bir tane için o kadar çabalıyoruz ki her şey bize çok yabancı...
Olcak inşallah olcak burdaki herkes pozitifi görecekkk inşallahhKizz gazlamaa bizibeklerim ben de diorum haftaya cumaya kadar iste Hevesim idrar testi yapmak iste niyeyse Allahim kara cikartmasin yuzumuzu sizinki gibi sevinc dolalim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?