Eskidendi çook eskiden deseydin bebeğim. Maalesef öyle... Bende öyleyim durun bakalım diyorum her defasında

Canlarim merhaba tatlı anneler ve anne adayları Desteğinize ihtiyacım var... Negatif transferden sonra 40.günü geçti ama regl olamadım ikinci reglimi doktora gittim duphaston verdi bugün 5. Gün hala gelen giden yok amh düşük endişeliyim benim gibi bir durum yaşayan var mı

Nane, kekik, maydonoz sapı falan denedin mi canım?

Yok canım denemedim ilaç verdi işte onu içiyorum hala olmadım
Ben normalde adet yaklaştığında falan çorbaları hep naneli içerim, arada da maydanozu sapıyla yerim.
Kürtaj olalı 2 hafta geçti, iyice rahimde ne var ne yok atılsın diye şimdi de başladım nane ve maydanoza. Bi dene istersen.

Teşekkür ederim kilyacım. Daha birşey vermedi bugün tespit edildi tüp bebek Doktorum tarafından. Dahiliye ye görünmem gerektiğini söyledi ben de randevu aldım ve oraya gideceğim yarın. Bakalım ne verecek

Tmm kuzum deneyeyim sen öyle deyince şimdiadaçayı yaptım Bu arada bebeğin için çok üzgünüm kuzum rabbim en yakın zamanda mucizene kavuştursun seni

Kuzum endişe etme amh değerin çok çok düşük değil yani regl den kesilecek bir durum oluşturmaz. Bak arada olabiliyor bir adeti atlamak çok korkulacak bir şey değil. Herkes yaşayabiliyor. Bende üç kere yaşadım ve doktor olabileceğini endişe edilecek bir şey olmadığını söyledi ki birinde lise de idim. Birinde yeni evliydim ve gayet düzgün günü saati şaşmazdı adetlerimin saatini bile tahmin ederdim o derece. Biri de kürtajdan sonra oldu. Ve hepsinde de doktorlar diğer ay olmazsam sıkıntı aramam gerektiğini söyledi. Endişe etme yani gelecektir inşallah

Yok canım benim az değil. Valla ben 3 litre içen insandım yazın daha rahat içerim diyordum 2 litreyi çok zor içiyorum. Doktor da en az 2 litre demişti zaten iyi o gayet. Belki de stresten artar tekrar ederse idrar testi verebilirsin. Evini de götüren götürsün boşver napcan sen benim evi gör Dün eşim de dedi de bakalım duruma göre ince temizliğe birini tutarız. Az Bi ilerlesin zaman istiyorum

Bugün sanki daha iyi gibi kuzum. Ben kışın bir bardak içiyordum bazen ya çok kötüydüm su konusunda Bende temizliğe birini alacağım da kadın bana saydırır artık utanıyorum da iki gün gelmesi gerekir hastalıktan korkuma çağıramıyorum erteliyorum hep ben de

Ohh çok şükür. Ay ne beter evler vardır olsun napcaksın. Ne biliyim ya bakalım biraz daha zamn geçsin belki covid aşısı da yaptırmış biri olur

Ben de çağırıcam ama bekliyorum şöyle bi 4 5 ayı göreyim Allahın izniyle sonra çağırcam anneler sırayla gelip süpürüyolar sağolsunlar yoksa durulmaz

En az 17 hazırana kadar bekle canım erkenden cıkmazsa cok sıkıntı yaparsın hayırlı ugurlu olsun ınsallah
Yok yok cnm ben kaset test yapmayacağım.yanlış okudun herhalde.negatif falan çıkar onun stresiyle yaşayamam.kan testi ile öğrenmek istiyorum

Bende inanamam herhalde kaset teste pozitif çıksa bile.kalp atışına kadar hamileyim diyemeyeceğim sanırım

Ewt cnm hayırlısı olsun.. bekleyip dua edelim

Cnm ben bu hareketi 4 gün günde 4-5 kez yaptım 5. Gün adet oldum.birde her akşam bir barday sıcak suya 1 tatlı kaşığı kekiği 10 dk bekletip İçtim. Sende dene işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…