Eskidendi çook eskiden deseydin bebeğim. Maalesef öyle... Bende öyleyim durun bakalım diyorum her defasındaKesinlikle öyle şimdiki bebikler nazlı. Ben bi ara şeydim gebelik testi pozitif çıktı ama durun sevinmeyin daha belli değilkese göründü ama durun daha belli değil kalp atışı duyuldu ana daha belli değil kayınvalidem diyoki ben anlamadm bizim adetimiz gecikiyodu hamileyiz diyoduk şimdi 2.5 aylık oluyo hala belli olmuyo
Allah tamamına erdirsin inşallah güzel güzel büyüsünler. canım -295 dereceden gelenim benimEskidendi çook eskiden deseydin bebeğim. Maalesef öyle... Bende öyleyim durun bakalım diyorum her defasında
Yaa kıyamam onlarda ne badireler atlatıyorlar aslında stres yüklü oluyorlar... amin kuzum benim amin inşallahAllah tamamına erdirsin inşallah güzel güzel büyüsünler. canım -295 dereceden gelenim benim️
Nane, kekik, maydonoz sapı falan denedin mi canım?Canlarim merhaba tatlı anneler ve anne adaylarıDesteğinize ihtiyacım var... Negatif transferden sonra 40.günü geçti ama regl olamadım ikinci reglimi doktora gittim duphaston verdi bugün 5. Gün hala gelen giden yok amh düşük endişeliyim benim gibi bir durum yaşayan var mı
Yok canım denemedimNane, kekik, maydonoz sapı falan denedin mi canım?
Ben normalde adet yaklaştığında falan çorbaları hep naneli içerim, arada da maydanozu sapıyla yerim.Yok canım denemedimilaç verdi işte onu içiyorum hala olmadım
Teşekkür ederim kilyacım. Daha birşey vermedi bugün tespit edildi tüp bebek Doktorum tarafından. Dahiliye ye görünmem gerektiğini söyledi ben de randevu aldım ve oraya gideceğim yarın. Bakalım ne verecekCanım geçmiş olsun bana çok yüksek gelmedi iğne mi verdi doktorunuz acaba ? Şükür ki erken tespit edilecek ve önlem alınınca sorun yaratmayan bir durum. Şeker yüklemesi yapılıp aslında ilaca karar veriliyor diye biliyorum. Önce normal rutin bakıyorlar yüksekse şeker yüklemesi yapıyorlar. Zaten düşük olanlara yapılmıyor bile bu yükleme. O yüzden bence yaptır şeker yüklemesi kuzum. Benim ailemde var yatkınlıkta var o yüzden zaten yaptıracağım şeker yüklemesi zamanı geldiğinde.
Tmm kuzum deneyeyim sen öyle deyince şimdiadaçayı yaptımBen normalde adet yaklaştığında falan çorbaları hep naneli içerim, arada da maydanozu sapıyla yerim.
Kürtaj olalı 2 hafta geçti, iyice rahimde ne var ne yok atılsın diye şimdi de başladım nane ve maydanoza. Bi dene istersen.
Kuzum endişe etme amh değerin çok çok düşük değil yani regl den kesilecek bir durum oluşturmaz. Bak arada olabiliyor bir adeti atlamak çok korkulacak bir şey değil. Herkes yaşayabiliyor. Bende üç kere yaşadım ve doktor olabileceğini endişe edilecek bir şey olmadığını söyledi ki birinde lise de idim. Birinde yeni evliydim ve gayet düzgün günü saati şaşmazdı adetlerimin saatini bile tahmin ederdim o derece. Biri de kürtajdan sonra oldu. Ve hepsinde de doktorlar diğer ay olmazsam sıkıntı aramam gerektiğini söyledi. Endişe etme yani gelecektir inşallahCanlarim merhaba tatlı anneler ve anne adaylarıDesteğinize ihtiyacım var... Negatif transferden sonra 40.günü geçti ama regl olamadım ikinci reglimi doktora gittim duphaston verdi bugün 5. Gün hala gelen giden yok amh düşük endişeliyim benim gibi bir durum yaşayan var mı
Yok canım benim az değil. Valla ben 3 litre içen insandım yazın daha rahat içerim diyordum 2 litreyi çok zor içiyorum. Doktor da en az 2 litre demişti zaten iyi o gayet. Belki de stresten artar tekrar ederse idrar testi verebilirsin. Evini de götüren götürsün boşver napcan sen benim evi görCanım iki litre içiyorum su. Az demeyin ne olur benim için büyük hamle. Normalde iki bardak içerimaz derseniz buna hazır değilim aslında bilgisayar başında çok durdum sabit. Bu haftalar yoğun benim için. Çok stres yapıyor bende sıkılıyorum kötü hissediyorum. Onun etkisi olmuştur belki bilemiyorum. Evimi de bir şeyler götürüyor o günden beri temizlik yüzü görmedi
Bugün sanki daha iyi gibi kuzum. Ben kışın bir bardak içiyordum bazen ya çok kötüydüm su konusundaYok canım benim az değil. Valla ben 3 litre içen insandım yazın daha rahat içerim diyordum 2 litreyi çok zor içiyorum. Doktor da en az 2 litre demişti zaten iyi o gayet. Belki de stresten artar tekrar ederse idrar testi verebilirsin. Evini de götüren götürsün boşver napcan sen benim evi görDün eşim de dedi de bakalım duruma göre ince temizliğe birini tutarız. Az Bi ilerlesin zaman istiyorum
Ohh çok şükür. Ay ne beter evler vardır olsun napcaksın. Ne biliyim ya bakalım biraz daha zamn geçsin belki covid aşısı da yaptırmış biri olurBugün sanki daha iyi gibi kuzum. Ben kışın bir bardak içiyordum bazen ya çok kötüydüm su konusundaBende temizliğe birini alacağım da kadın bana saydırır artık utanıyorum da iki gün gelmesi gerekir hastalıktan korkuma çağıramıyorum erteliyorum hep ben de
Ben de çağırıcam ama bekliyorum şöyle bi 4 5 ayı göreyim Allahın izniyle sonra çağırcam anneler sırayla gelip süpürüyolar sağolsunlar yoksa durulmazBugün sanki daha iyi gibi kuzum. Ben kışın bir bardak içiyordum bazen ya çok kötüydüm su konusundaBende temizliğe birini alacağım da kadın bana saydırır artık utanıyorum da iki gün gelmesi gerekir hastalıktan korkuma çağıramıyorum erteliyorum hep ben de
Yok yok cnm ben kaset test yapmayacağım.yanlış okudun herhalde.negatif falan çıkar onun stresiyle yaşayamam.En az 17 hazırana kadar bekle canım erkenden cıkmazsa cok sıkıntı yaparsın hayırlı ugurlu olsun ınsallah
Bende inanamam herhalde kaset teste pozitif çıksa bile.kalp atışına kadar hamileyim diyemeyeceğim sanırımBende test vardı asla yapmıcam canımı sıkmıcam dedim 4. Gün dürttüler beni kalkk testler orda duruyooo diye4. Günden başladm yapmaya ama negatif çıkarsa asla takılmıcam dedim 4. Gün negatif çıktı 5. Gün pozitif sonra dedm yok ya iğnelerden falandır. Baktım her gün git gide koyulaşıyor şöyle bi ateşler bastı burdan kızlar da pozitifsin dedi ama ben hala inanmadm dedm o kanı görmeden inanmıcam
Ewt cnm hayırlısı olsun.. bekleyip dua edelimHerkesin aynen baska doktoru ilaclar bile degisiyoHayirlisi olsun da on bes gun daha beklerim ben Ya test gunum pazar a gelio die ya bi gun once ya bi gun sonra dedi doktor bi gun once dedi iste vardir bi bildikleri onlarinda kismetimize yine ayni gunler varmis
Canlarim merhaba tatlı anneler ve anne adaylarıDesteğinize ihtiyacım var... Negatif transferden sonra 40.günü geçti ama regl olamadım ikinci reglimi doktora gittim duphaston verdi bugün 5. Gün hala gelen giden yok amh düşük endişeliyim benim gibi bir durum yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?