Yok yok cnm ben kaset test yapmayacağım.yanlış okudun herhalde.negatif falan çıkar onun stresiyle yaşayamam.kan testi ile öğrenmek istiyorum
2 tane test var evde deyınce oyle sandım herseyı tam okuyamıyorum kendımle ugrasıyorum ama aralardan okuyup konularaa hakım olmaya calısıyorum
Insallah canım guzel sonuclar alırısn

Kızlar ya Benim göğüslerim baya büyümüştü dün bi tık küçüldüğünü farkettim bugün neredeyse eski haline döndü yeni bir dert yani çarşamba tüm ilaçlarımı bıraktım ondan mı acaba yoksa başka bişi mi

Canım ben tek estrofem i bile bıraktığımda göğüslerimdeki o aşırı acı ve dolgunluk geçmişti hemen. Muhtemelen sen de ilaçları bıraktığın içindir

tupaaaaa baby valla ben dusa falan giriyorum dayanamicam zaten tuttuysa tuttu bu bebeler Allahin izniyle sıkıldım çok yat yat dolanıyorumda yanii

Ne bileyim kuzum çok kortum hala da olmadı ama bu ay öyle bir stresli idim ki anlatamam bu tedaviler falan napağım ne edeceğim bir taraftan iş yeri sıkıntılı otur otur ağlıyorum sağlıklı beslenemiyorum ama hiç olacak gibi durmuyor hala bir rahatsızlık da hissetmiyorum bir garip yani

Canım işte bütün ilaçlar stres vs bunlar etkiliyor yani bir sonraki hastalığında hasta olabilirsin bu ay boş geçebilir. Biraz sende gerginlik yaratır endişelenirsin de çok doğal ama bir ay gecikme doğal karşılanıyor. Çok üzme kendini

Kuzular simdilik toplamaya calisiyorum hem ruhen hem fiziken kendimi. Kurtaj oldum dün. En kisa zamanda araniza döneceğim. Test bekleyenlerinde haberini okuyup mutlu olucam. Sizler dogurmadan yetisicem araniza. Saglicakla kalin, görmesemde en yakinimda hissettigim yoldaşlarım

Kızlar nabzı 114 cıkan var mı uyudum uyandım sanki kosudan cıkmısım
Hamilelikle birlikte nabzım eskiye nazaran yüksek benim. Bence hamilelikle ilgili yaşanan bir durum. Normalde 50-60 çıkar şimdi 70-80 çıkıyor rutinde. Arada öyle yükselmeler olur bence yatış pozisyonu filan etkiler muhtemelen

Canım benim dualarımız seninle olacak fiziken ruhen kısa sürede toparlanıp hayırlı haberler alacağın vereceğin bir zaman olur inşallah

Öyle mi diyorsun kuzum biraz sizlerle konuşunca rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…