Omron tansiyon aleti almıştın demi canım sen? memnun musun?

Fotoğrafını ekler misin canım omron yazınca bayağı çıkıyor bende alayım

Bu kuzum ancak kol kısmı küçük yani onu uyarayım iri erkeklerde kilolu kadınlarda iş görmez. M2 medium beden gibi düşün ama beklediğimden küçüktü şu haliyle eşim ve ben rahat kullanıyoruz.

Çok sagol canım teşekkür ederim kollarım ince büyük ihtimal olur diye düşünüyorum olmasa iade ederim

Anladım cnm çok geçmiş olsun bende iki doktora sordum birisi riske atma dedi transfer öncesi al dedi digeri transfer hazırlığı yaparken büyürse aliriz dedi ama kararsız kaldim şimdi sizde böyle yazınca acaba böyle olmasında polip etkili olmusmudir diye aklıma takıldı rahim polip i yabancı olarak algiliyormus düşüşlere sebep oluyormuş

Kızlar valla bişe dicem bende biri bitiyo biri başlıyor. Bi çürüğü vardı dolgu yani köşeden kırılmıştı hep korkuyordum ya başlarsa diye. Hava aldı heralde başladı ağrısı ne yapabilirm geçirmek için alternatif çözüm

Diş ağrısı öyle alternatif bir şeyle zor geçer kuzum en iyisi doktor tavsiyesi. Karanfil iyi gelebilir belki soğuk sıcak şeylerden uzak dur aklıma başka bir şey gelmiyor çok geçmiş olsun

Diş ağrısı öyle alternatif bir şeyle zor geçer kuzum en iyisi doktor tavsiyesi. Karanfil iyi gelebilir belki soğuk sıcak şeylerden uzak dur aklıma başka bir şey gelmiyor çok geçmiş olsun
Sağol canım geçer inşallah. Dişçiye de gidemeyiz şimdi.
işte boşuna demiyorlar gebelik planlamada diş tedabinizi önceden yapın diye

Hiçbir fikrim yok canım yaa.
Yani kendi doktorum yüksek ihtimal genetikte bir problem vardı dedi.
Bebeğe genetik test istemedi, çok küçük olduğu için boşuna yapmayalım, çıkmaz dedi. Onun yerine bize genetik test önerdi. Bir de pıhtılaşma ile ilgili testler istedi benden.
Yaptırdık, bakalım sonuçlar ne gösterecek.
Hayırlısıyla en yakın zamanda tekrar gebe kalıp, sağlıklı bir şekilde bebeğimize kavuşalım inşallah.

Aminnnn insallahhh tum dualarımda sızlerde carsınız canım arkadaslarım ınsallahh bebegı olanlar saglıkla dogruruz
Bebek ıcın mucadele edenlerede rabbım tez zamanda hayırla saglıkla nasıp etsın

Sağol canım geçer inşallah. Dişçiye de gidemeyiz şimdi.
işte boşuna demiyorlar gebelik planlamada diş tedabinizi önceden yapın diye
Belki gebeler için bir şeyler önerebilirler kuzum müdahale olmaz ama ne iyi gelir doktor daha iyi bilir. Maalesef ihmal ediyoruz ben de her şeyi hazır edip öyle yapacağım demiştim muayeneler aşılar filan hiç biri olmadı

Kızlar ben dün imza atıp cıkmıstım evee
Bugunde kendı dr uma gıttım bı guzel baktı masallah annesı yerınde gayet ıyı hıc bısey yok ters gıden dedı kanama felanda göremıyorum dedı
Sat a gore 11+5 ama masallah usg de artık 11+6 cıkmaya baslamışız renklı dede baktı ama ben pek bjaey anlamadım orda kafası dısında dr anlatırken bı elı kafasındda bı elı agzında dıo ben dıyorum yaa yanıı nerde nerde yaa cok streslı zamanakrdan gecıyoruz ınsallah mukafatınıda alırız ınsallah ınsan burada sevıncınıde huznunu de paylasıyor ıyıkı varsınız

Valla öyle. Aşıyı da Allahtan hastane de yarı mecburi kıldılar bize öyle vuruldum. Yoksa daha düşünür dururdum

Ben
Ben transferden once dis kontrolune gitmistim canim, merak etme hamile kalsan da mudahale yapabiliriz lokal anestezi veriyoruz sorun olmuyor, tabi doktoruna sorariz yine ihtiyac olursa demisti.
Ihmal etme disciye git biran once, kiriklarda koku iltihaplanirsa daha zor oluyor. Disci hangi ilaclari kullanacagini soylesin sen de doktoruna sorup oyle yaptirirsin. Gecmis olsun

haftasi ilerleyen arkadaslar, size sorularim var
Bir, son 2-3 gundur cok nefes nefese kaliyorum, resmen aldigim nefes yetmiyor cigerlerime. Aranizda boyle olan oldu mu?
Transferin 2. Haftasi bitiyor yarin, annem vardi saolsun yanimda, artik donecek. Bu gunluk hayat isini nasim yaptiniz? Kacinci haftaya kadar dikkat ettiniz? Mesela dolabin ust raflarindan bisey alma, ya da egilip prize bisi takma gibi seyleri neredeyse hic yapmadim 2 haftadir..Ne olacak simdi diye dusunuyorum
ve son olarak dus meselesi.. ben sicak dus severim, 2 haftadir ilik suyla aliyorum 2 gunde bir.. sicak suya gecen oldu mu? Kacinci haftadan sonra?

Cok sevindim, gecmis olsun Insallh bir daha tekrarlanmaz.. Bu kanamalar beni bile geriyor valla, Rabbim su surecleri guzel sakin saglikli gecirmemizi nasip etsin hepimize

Gecmis olsun canim benim. Gecip gitmis olsun, yeni ve guzel gunler gelsin bian once. Sensiz buralarin tadi yok, toparlanip gel bian once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…