Hayırlı olsun gozunaydin cnmmsağlıkla ilerlesin kucağına almak nasip olsun ins ...

Kizlar doktorum "prolutex gebeliğin 10. Haftasına kadar kullanilacak" dedi. 10+0 da mı bırakacağım yoksa 11+0 da mı anlamadım cevapta vermediler siz nasıl yaptınız
Bana da 10 haftadan sonra bırakacağız dedi ama tarih vermedi benim kontrolüm haftaya cuma olacak 11+2 de olacak o zmaan dek kullanacağım ben cunki tam zamanını bende bilmiyorum

cnmm baban için çok çok geçmiş olsun.umarım herşey yolundadadır..
sana da çok geçmiş olsun..

hadi bakalım birşey kalmamış adete.cnm hakkında hayırlslı olsun.bu tedavinde güzel haberler vereceksin inşallah..

hayırlı haberler vereceksin inşallah cnm..

kızlar bende bugün kontrole gittim bebek iyi dedi dr kalp atışı ve gelişimi iyi kanama alanı da geçmiş ama bende leke ve ağrılar devam ediyor niye olduğunu çözemedik dr da net bişey diyemiyor ilaçlara biraz daha devam edelim dedi 10+4 bugün ama ultrasonda 11 çıkınca 2li tarama da istedi kan verdim ve ense kalınlığına fln baktı normal dedi diğer boş kesede halen öylece duruyor bunlar güzel ama eve geldiğimden beri sırtıma bir ağrı girdi ve geçmiyor önceki gebeliğimde de 2hafta boyu sırtım ağrımıştı zaten sonrada kaybetmiştim çok korkuyorum sırt ağrısından kasık ağrısından bile daha çok korkuyorum yani var mı aranızda sırt ağrısı olan

Kuzum sağ olasın. Ben de aşırı heyecanlıyım kalpten gitmem inşallah akşama benim randevum. Önce senden güzel haberler alalım Rabbim hayır eylesin canım
bayağı oldu di mi cnm kontrole gitmeyeli.hayırlı haberlerle dönersin inşallah.git bebeşlerini bir gör bakalım

cnm çok geçmiş olsun..inşallah sonlanmıştır.hayırlı haberler verirsin inşallah..

kızlar ikili test yaptıranlar ücretler ne kadar ben yeni perinatolağa gitmeye başladım haftaya ikili test istedi 2.100 dedi çok uçuk geldi bilen var mı fiyatları

Gozun aydin canim. Sende stresli gecirdin bu donemi, insallah artik rahat bir nefes alirsin.. sirt agrisi mi tam bilmiyorum ama benim bobrek kismim agriyor.. transfer zamani da vardi bugun de var mesela.. tam belle omuzlarin ortasi gibi dusun, ozellikle sag tarafimda.. sanki idrar yollari enfeksiyonu olmusum da onun agrisi, agirligi gibi.. bugun de leke geldi, aksam keseyi gorucez insallah bir aksilik olmazsa..

Öyle düşünme canım. Benim var sırt ağrım. Ama 3 hafta önce gördüm bebişi

kızlar ikili test yaptıranlar ücretler ne kadar ben yeni perinatolağa gitmeye başladım haftaya ikili test istedi 2.100 dedi çok uçuk geldi bilen var mı fiyatları
ilk defa duyuyorum böyle bi fiyat canım demekki farklı şeylerede bakılıyor ben sadece kan tahlili verdim ve ultrasonda ense kalınlığıyla burnunu fln ölçüyor ikili test için verdiğim kan testi de 58lira flndı üniverstede ücretsiz

bende şaşırdım özel klinik olunca heralde ücret böyle detaylı ultrason kan benim bildiğim de öyle bir sorun çıkarsa amerikaya gönderiliyormuş onun ücreti yüksekmiş de bu fiyat çok geldi

sağol canım inşallah güzel geçer bundan sonra hergün bişey çıkıyor gerçekten 11haftaya geldim ama nasıl geldim inşallah görürsün keseyi canım güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…