Hemen doktoruna ulaş, kan sulandırıcı iğneyi muayene olana kadar vurma diyecektir yüksek ihtimalle. Hemen de git muayeneni ol. O iğneler yapıyor genelde bu kanamaları. Ben sadece hapını kullanmama rağmen oluyordu, doktor 5 haftalıkken bıraktırdı, sonrasında hiç olmadı.

geçmiş olsun canım çoğu kişide aynı şeyler oldu korkma sen inşallah herşey yolunda gidicek

Bence fitillerden yaa artık orasida hassaslaştı kuzum sakın korkma o kadar işlem gördüki ordaki damarlardandir bugün muhakkak söyle druna

Sıkma canını taze degilse cok sorun etmiyorlar malesef bu yollardan geciyoruz hepimiz de

Gercekten kanama olmasindan cok bunu yasadigimize uzuluyorum.. zaten bekliyordum, herkeste oldu.. isyan etmek de istemiyorum ama haksizliga ugramis gibi hissediyorum cok uzuluyorum. Zaten kabusum tuvalete gidip de kan gormek, oncekinde de keseyi gordukten sonra baslamisti kanama.. Elden bisi gelmiyor tabi, hayirlisi olsun diyorum ben de.
Yasamademek123 ilk kacinci gunde olmustu canim? Nasildi?

Pigti olayida sikinti ama ya bilmiyorum ki, doktorla konusucam birazdan, aksamada randevu aldim zaten bakalim ne diyecek.. asprini icmem bugun olmadi

Gelmedi bi daha henuz,10 dk da bi tuvalete gidip bakiyorum, 3 damla birseydi, insalah kese buyuyor fln diye olmustur, dunki agridan belliydi zaten.bugunde bel agrisi var. Igneyi de yaptirdim, o zaten keser bir sureligine diye tahmin ediyorum. Bakalim bugun insalah keseyi goruruz sagsalim hayirlisiyla.. daha 3 binde olmadi, simdi vajinal bakar kesin :/

Oyle düsünme deme öyle bizim de sınavımız buymus ne yapalım bugünümüze sükür bizimle en azından insallah sağ salim doğarda kucagimiza aliriz

geçmiş olsun canım çoğu kişide aynı şeyler oldu korkma sen inşallah herşey yolunda gidicek

Bence fitillerden yaa artık orasida hassaslaştı kuzum sakın korkma o kadar işlem gördüki ordaki damarlardandir bugün muhakkak söyle druna
Valla burda okuya okuya surpriz olmuyor bu tarz seyler ama insan bunlari yasadigina uzuluyor.. eski anilar, korkular hic bitmiyor.. oncekinde rahattim, hatta aksam saati doktor istersen hastanaye geleyim aklin kalmasin bakalim demisti ben de fark eder mi bisey yapabilir misiniz diye sormustum, yok sadece gormus oluruz demisti, gitmemistim. Simdi ama rahatlatmaya calissam da olmuyor, he ama ne yapabilirsin diye sorsaniz hicbisi tabiki, 10 dk da bi gidip kontrol ediyorum. Sukur devam etmedi, insallah devami gelmez bu oylesine bi eski kandir..
sizler insalah yasamazsiniz boyle olumsuzluklar

Oyle düsünme deme öyle bizim de sınavımız buymus ne yapalım bugünümüze sükür bizimle en azından insallah sağ salim doğarda kucagimiza aliriz
Evet bizim de sinavimiz buymus. Allah dermansiz dert vermesin, basa gelen cekiliyor bir sekilde gucunu veriyor.. Guc bombasi olduk

Başlı başına stres sıkıntı valla doğana kadar bunları yaşayacağız kuzum kese oldu mu kalp atıyor mu aman kanama oldu vb birsuru şey. Üzülme ama sen streslenme. Orada hassas artık vajinadan kaynaklıdır çocukla alakalı olduğunu düşünmüyorum

Doktorla konustum simdii kizlar. Lekeye kanamaya cok takilma, oksaparla asprini bugun kullanma, aksam idrara sikisik gel bakalim dedi.. kan sulandiricilara devam edip etmicemize aksam karar verelim dedi. Insallah son olur bu kanama olayi.. haftalardir bunlari yasayan arkadaslarim, allahim yardimciniz olsun Hakkimizda hayirlisini diliyorum hepimiz icin

malesef canım eski yaşanmışlıklar tabi ki insanın aklını karıştırıyolar aklına hep kötüsü geliyor ama yapıcak birşey allah sana bunu nasip ederse isterse 9 ay kanamam olsun kucagına verir böyle düşüncez sevindim inşallah olmaz terkar kanama

Sen yarin gideceksin dimi kontrole? Benimki mecbur one cekildi Guzel haberler alirsin canim insallah Keseleri gorelim de bi sure rahatlayalim bari

İnş cnm sizlerden güzel haberler almaya devam ederken ben de sizlere güzel haber veririm inşDualarımdasınız hepiniz

Kizlar doktorum "prolutex gebeliğin 10. Haftasına kadar kullanilacak" dedi. 10+0 da mı bırakacağım yoksa 11+0 da mı anlamadım cevapta vermediler siz nasıl yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…