Hemen doktoruna ulaş, kan sulandırıcı iğneyi muayene olana kadar vurma diyecektir yüksek ihtimalle. Hemen de git muayeneni ol. O iğneler yapıyor genelde bu kanamaları. Ben sadece hapını kullanmama rağmen oluyordu, doktor 5 haftalıkken bıraktırdı, sonrasında hiç olmadı.az once camasira bikac damla kan gelmis kizlareski kan gibi taze diil, fitille beraber gelmis. Yarin gidecektim doktora ama sanirim bugune randevu alacagim. Proluton igneminde gunu bugun birazdan onu yaptiracagim. Umarim artmaz.. Neden bu oluyor hepimize neden yaa, zaten cok zorlu yollardan geciyoruz bari su zamanlari bir stressiz atlatsak off
Oleyyyyy insallahCok tesekkurler AysuncumAz kalmis senin de insallah biz cinsiyeti ogrenene kadar senle Brccck yetiseceksiniz
geçmiş olsun canım çoğu kişide aynı şeyler oldu korkma sen inşallah herşey yolunda gidicekaz once camasira bikac damla kan gelmis kizlareski kan gibi taze diil, fitille beraber gelmis. Yarin gidecektim doktora ama sanirim bugune randevu alacagim. Proluton igneminde gunu bugun birazdan onu yaptiracagim. Umarim artmaz.. Neden bu oluyor hepimize neden yaa, zaten cok zorlu yollardan geciyoruz bari su zamanlari bir stressiz atlatsak off
Bence fitillerden yaa artık orasida hassaslaştı kuzum sakın korkma o kadar işlem gördüki ordaki damarlardandir bugün muhakkak söyle drunaaz once camasira bikac damla kan gelmis kizlareski kan gibi taze diil, fitille beraber gelmis. Yarin gidecektim doktora ama sanirim bugune randevu alacagim. Proluton igneminde gunu bugun birazdan onu yaptiracagim. Umarim artmaz.. Neden bu oluyor hepimize neden yaa, zaten cok zorlu yollardan geciyoruz bari su zamanlari bir stressiz atlatsak off
Sıkma canını taze degilse cok sorun etmiyorlar malesef bu yollardan geciyoruz hepimiz de
Gercekten kanama olmasindan cok bunu yasadigimize uzuluyorum.. zaten bekliyordum, herkeste oldu.. isyan etmek de istemiyorum ama haksizliga ugramis gibi hissediyorum cok uzuluyorum. Zaten kabusum tuvalete gidip de kan gormek, oncekinde de keseyi gordukten sonra baslamisti kanama.. Elden bisi gelmiyor tabi, hayirlisi olsun diyorum ben de.Yaaa varyaa bence bu fitiller artık dama rları felan hasasslaştırıyor ondan oluyor dıe düşünüyorum cunkubende ılk oldugunda fıtıllerden sınra oldu 2. Gun kanaması yıne fıtılden sonra oldu agızdan almaya basladımsonra duzeldı dıe yıne alttan almaya basladım bı kac gundem sonra yıne aktıf kanama oldu yıne bıraktım fıtıl olarak agızdan alıyorum
Gerçı oda benı narkozlu gjbj yapıyor bı muddet ama napayım katlanıyorum
Bu zamanda alttan alma aktıflesmesın kanaman agızdan al bana drlar hep oyle dedı demekkı aktıflestırebılıyır
Ablamlar bıke artık alıstı ben konusunca dıyorlar yıne fıtıl olarak mı aldın kı dıe
Pigti olayida sikinti ama ya bilmiyorum ki, doktorla konusucam birazdan, aksamada randevu aldim zaten bakalim ne diyecek.. asprini icmem bugun olmadiHemen doktoruna ulaş, kan sulandırıcı iğneyi muayene olana kadar vurma diyecektir yüksek ihtimalle. Hemen de git muayeneni ol. O iğneler yapıyor genelde bu kanamaları. Ben sadece hapını kullanmama rağmen oluyordu, doktor 5 haftalıkken bıraktırdı, sonrasında hiç olmadı.
Gelmedi bi daha henuz,10 dk da bi tuvalete gidip bakiyorum, 3 damla birseydi, insalah kese buyuyor fln diye olmustur, dunki agridan belliydi zaten.bugunde bel agrisi var. Igneyi de yaptirdim, o zaten keser bir sureligine diye tahmin ediyorum. Bakalim bugun insalah keseyi goruruz sagsalim hayirlisiyla.. daha 3 binde olmadi, simdi vajinal bakar kesin :/Canım benim geçmiş olsun biliyorsun benimde fitille birlikte pıhtı gelmişti. Proluton muhtemelen iyi gelecektir doktor bana onu önerdi. Muayene de kanama alanı vardı ama sonra kendi kendine toparladı iğnelerinde desteği ile. Hepimiz yaşadık maalesef bol su iç uzan çalışıyorsan da izin al. Bana istirahatte kalmamı söylemişti ayrıca güneşe çıkma dedi. Senin daha çok başlarında olduğu için belki kesenin yerleşmesinden dolayıdır endişe etme hemen. Tedbirini al.
Oyle düsünme deme öyle bizim de sınavımız buymus ne yapalım bugünümüze sükür bizimle en azından insallah sağ salim doğarda kucagimiza alirizGercekten kanama olmasindan cok bunu yasadigimize uzuluyorum.. zaten bekliyordum, herkeste oldu.. isyan etmek de istemiyorum ama haksizliga ugramis gibi hissediyorum cok uzuluyorum. Zaten kabusum tuvalete gidip de kan gormek, oncekinde de keseyi gordukten sonra baslamisti kanama.. Elden bisi gelmiyor tabi, hayirlisi olsun diyorum ben de.
Yasamademek123 ilk kacinci gunde olmustu canim? Nasildi?
geçmiş olsun canım çoğu kişide aynı şeyler oldu korkma sen inşallah herşey yolunda gidicek
Valla burda okuya okuya surpriz olmuyor bu tarz seyler ama insan bunlari yasadigina uzuluyor.. eski anilar, korkular hic bitmiyor.. oncekinde rahattim, hatta aksam saati doktor istersen hastanaye geleyim aklin kalmasin bakalim demisti ben de fark eder mi bisey yapabilir misiniz diye sormustum, yok sadece gormus oluruz demisti, gitmemistim. Simdi ama rahatlatmaya calissam da olmuyor, he ama ne yapabilirsin diye sorsaniz hicbisi tabiki, 10 dk da bi gidip kontrol ediyorum. Sukur devam etmedi, insallah devami gelmez bu oylesine bi eski kandir..Bence fitillerden yaa artık orasida hassaslaştı kuzum sakın korkma o kadar işlem gördüki ordaki damarlardandir bugün muhakkak söyle druna
Evet bizim de sinavimiz buymus. Allah dermansiz dert vermesin, basa gelen cekiliyor bir sekilde gucunu veriyor.. Guc bombasi oldukOyle düsünme deme öyle bizim de sınavımız buymus ne yapalım bugünümüze sükür bizimle en azından insallah sağ salim doğarda kucagimiza aliriz
Başlı başına stres sıkıntı valla doğana kadar bunları yaşayacağız kuzum kese oldu mu kalp atıyor mu aman kanama oldu vb birsuru şey. Üzülme ama sen streslenme. Orada hassas artık vajinadan kaynaklıdır çocukla alakalı olduğunu düşünmüyorumValla burda okuya okuya surpriz olmuyor bu tarz seyler ama insan bunlari yasadigina uzuluyor.. eski anilar, korkular hic bitmiyor.. oncekinde rahattim, hatta aksam saati doktor istersen hastanaye geleyim aklin kalmasin bakalim demisti ben de fark eder mi bisey yapabilir misiniz diye sormustum, yok sadece gormus oluruz demisti, gitmemistim. Simdi ama rahatlatmaya calissam da olmuyor, he ama ne yapabilirsin diye sorsaniz hicbisi tabiki, 10 dk da bi gidip kontrol ediyorum. Sukur devam etmedi, insallah devami gelmez bu oylesine bi eski kandir..
sizler insalah yasamazsiniz boyle olumsuzluklar
malesef canım eski yaşanmışlıklar tabi ki insanın aklını karıştırıyolar aklına hep kötüsü geliyor ama yapıcak birşey allah sana bunu nasip ederse isterse 9 ay kanamam olsun kucagına verir böyle düşüncezValla burda okuya okuya surpriz olmuyor bu tarz seyler ama insan bunlari yasadigina uzuluyor.. eski anilar, korkular hic bitmiyor.. oncekinde rahattim, hatta aksam saati doktor istersen hastanaye geleyim aklin kalmasin bakalim demisti ben de fark eder mi bisey yapabilir misiniz diye sormustum, yok sadece gormus oluruz demisti, gitmemistim. Simdi ama rahatlatmaya calissam da olmuyor, he ama ne yapabilirsin diye sorsaniz hicbisi tabiki, 10 dk da bi gidip kontrol ediyorum. Sukur devam etmedi, insallah devami gelmez bu oylesine bi eski kandir..
sizler insalah yasamazsiniz boyle olumsuzluklar
Sen yarin gideceksin dimi kontrole? Benimki mecbur one cekildimalesef canım eski yaşanmışlıklar tabi ki insanın aklını karıştırıyolar aklına hep kötüsü geliyor ama yapıcak birşey allah sana bunu nasip ederse isterse 9 ay kanamam olsun kucagına verir böyle düşüncezsevindim inşallah olmaz terkar kanama
İnş cnm sizlerden güzel haberler almaya devam ederken ben de sizlere güzel haber veririm inşAyy kuzum teşekkür ederim inşallah kanda da iyi çıkar daha bi sevinirimAllahım inşallah en doğru zamanda sana da en iyisini nasip eder takipteyiz güzel haberini alırız umarım kuzum tedavine başladığında
evet canım yarın sabah kontrolümSen yarin gideceksin dimi kontrole? Benimki mecbur one cekildiGuzel haberler alirsin canim insallah Keseleri gorelim de bi sure rahatlayalim bari
Canımcımm teşekkür ederimm
Amin kuzum dualarımız karşılıklı inşallah tez zamanda kabul olsunİnş cnm sizlerden güzel haberler almaya devam ederken ben de sizlere güzel haber veririm inşDualarımdasınız hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?