Amin kuzum yaa inşallah kızlara kızıodum ben yapıyorum şimdi kan da görmeden rahatlama olmuyomuşbak yaaa.olumsuz düşünme yok.hayrlısıyla kanda kat kat artacak
GünaydınnnGünaydınnnn kuzularrrKilya canım bugün hayırlı haberler alalım inşallah güzel geçsin. Ben de 10 gibi gideceğim doktora biraz heyecan yaptım 6 da uyandım hoş her sabah 5-6 da uyanıyorum
Test yapan H Hazel9 arkadasım hayırlı olsunbenim de 5. Gün pozitif çıkmıştı ama kan testi için gününü bekle derim kan değerin birazcık artsın sonra zaten 2-3 kere istiyor dr lar bir sürü kan vermiş olmazsın hem
Günaydınn canımcımm teşekkür ederimGünaydınnnn kuzularrrKilya canım bugün hayırlı haberler alalım inşallah güzel geçsin. Ben de 10 gibi gideceğim doktora biraz heyecan yaptım 6 da uyandım hoş her sabah 5-6 da uyanıyorum
Test yapan H Hazel9 arkadasım hayırlı olsunbenim de 5. Gün pozitif çıkmıştı ama kan testi için gününü bekle derim kan değerin birazcık artsın sonra zaten 2-3 kere istiyor dr lar bir sürü kan vermiş olmazsın hem
Cok tesekkurler Aysuncum
Kuzum sağ olasın. Ben de aşırı heyecanlıyım kalpten gitmem inşallah akşama benim randevum. Önce senden güzel haberler alalımGünaydınnnn kuzularrrKilya canım bugün hayırlı haberler alalım inşallah güzel geçsin. Ben de 10 gibi gideceğim doktora biraz heyecan yaptım 6 da uyandım hoş her sabah 5-6 da uyanıyorum
Amiiin inşallah kuzumOh iyi, yatinca geciyorsa. Icimi rahatlattin canim saolasin.. yatinca hic kalmiyor neredeyse, simdi de yok. Sen de bugun guzel haberler alirsin, biraz rahatlarsin insallah
İnşallah canım Allah razı olsun inşallahGünaydınnn
İnşallah güzel haberler alırsınız canlarım.Kilya cım sende inşallah çok bekledin.
Ah canım benim kontrol cuma günü şimdiden uykularım kaçtı saat 5 te zınnnk açtım gözümüçok normal yani heyecanın.
Hadi inşallah mutlu mutlu geri dön sen de
Canım benim özledik güzel enerjini. İnşallah muayenen güzel geçer
Insallah canim benimCanım benim özledik güzel enerjini. İnşallah muayenen güzel geçer
Sıkma canını taze degilse cok sorun etmiyorlar malesef bu yollardan geciyoruz hepimiz deaz once camasira bikac damla kan gelmis kizlareski kan gibi taze diil, fitille beraber gelmis. Yarin gidecektim doktora ama sanirim bugune randevu alacagim. Proluton igneminde gunu bugun birazdan onu yaptiracagim. Umarim artmaz.. Neden bu oluyor hepimize neden yaa, zaten cok zorlu yollardan geciyoruz bari su zamanlari bir stressiz atlatsak off
Yaaa varyaa bence bu fitiller artık dama rları felan hasasslaştırıyor ondan oluyor dıe düşünüyorum cunkubende ılk oldugunda fıtıllerden sınra oldu 2. Gun kanaması yıne fıtılden sonra oldu agızdan almaya basladımsonra duzeldı dıe yıne alttan almaya basladım bı kac gundem sonra yıne aktıf kanama oldu yıne bıraktım fıtıl olarak agızdan alıyorumaz once camasira bikac damla kan gelmis kizlareski kan gibi taze diil, fitille beraber gelmis. Yarin gidecektim doktora ama sanirim bugune randevu alacagim. Proluton igneminde gunu bugun birazdan onu yaptiracagim. Umarim artmaz.. Neden bu oluyor hepimize neden yaa, zaten cok zorlu yollardan geciyoruz bari su zamanlari bir stressiz atlatsak off
Ewett yaa ben cok korkuyorum kanama görücem dıe yıne hastaneler muanaler vs bırde düşük tehlıkesı beklemek can sıkıcıSıkma canını taze degilse cok sorun etmiyorlar malesef bu yollardan geciyoruz hepimiz de
Gerçekten öyle ama artık tutunacağı varsa heralde tutunur diyorum yoruldum cünkü bir yığın ilaç alıyoruz üstüne bide bisey olacak mı stresi mahvediyor insanıEwett yaa ben cok korkuyorum kanama görücem dıe yıne hastaneler muanaler vs bırde düşük tehlıkesı beklemek can sıkıcı
Taze kan değilse canını sıkma canım genelimiz yaşadık o sorunu heralde doğum olana kadar stresimiz bitmeyecekaz once camasira bikac damla kan gelmis kizlareski kan gibi taze diil, fitille beraber gelmis. Yarin gidecektim doktora ama sanirim bugune randevu alacagim. Proluton igneminde gunu bugun birazdan onu yaptiracagim. Umarim artmaz.. Neden bu oluyor hepimize neden yaa, zaten cok zorlu yollardan geciyoruz bari su zamanlari bir stressiz atlatsak off
Beslenmenede dikkat ettiysen hiç belli olmaz kuzum belki sürpriz yapar sana yumurtalarInsallah canim
Insallah canim benimya aslinda içimden hiç gitme gelmiyor azcık yumurta var zaten ne olacak ne bitecek ayni seyler inan ki regl geciksin diye dua ediyorum..1 hafta kaldı iste.
Sen nasılsın bebisler nasil
Canım benim geçmiş olsun biliyorsun benimde fitille birlikte pıhtı gelmişti. Proluton muhtemelen iyi gelecektir doktor bana onu önerdi. Muayene de kanama alanı vardı ama sonra kendi kendine toparladı iğnelerinde desteği ile. Hepimiz yaşadık maalesef bol su iç uzan çalışıyorsan da izin al. Bana istirahatte kalmamı söylemişti ayrıca güneşe çıkma dedi. Senin daha çok başlarında olduğu için belki kesenin yerleşmesinden dolayıdır endişe etme hemen. Tedbirini al.az once camasira bikac damla kan gelmis kizlareski kan gibi taze diil, fitille beraber gelmis. Yarin gidecektim doktora ama sanirim bugune randevu alacagim. Proluton igneminde gunu bugun birazdan onu yaptiracagim. Umarim artmaz.. Neden bu oluyor hepimize neden yaa, zaten cok zorlu yollardan geciyoruz bari su zamanlari bir stressiz atlatsak off
İnşallah gördüklerin son olur canım bir dahada yaşamazsın sende bayağı sıkıntı yaşadın her günümüz ayrı stresle geçiyor bazen diyorum ki en azından hareketlerini hissetsem iyi olduklarını bilecem ama onuda hisstmeme daha var sanırsam kapalı kutu ne olduğunu bilemiyoruzEwett yaa ben cok korkuyorum kanama görücem dıe yıne hastaneler muanaler vs bırde düşük tehlıkesı beklemek can sıkıcı
Ayy kuzum teşekkür ederim inşallah kanda da iyi çıkar daha bi sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?