Günaydınnn
İnşallah güzel haberler alırsınız canlarım. Kilya cım sende inşallah çok bekledin.

Ah canım benim kontrol cuma günü şimdiden uykularım kaçtı saat 5 te zınnnk açtım gözümü çok normal yani heyecanın.
Hadi inşallah mutlu mutlu geri dön sen de

Günaydınn canımcımm teşekkür ederim bekliycem ben de biraz daha hayırlısıyla inşallah güzel çıkar değerim sizden de güzel haberler alalım inşallah lokum gibi bebişlerinizden

Cok tesekkurler Aysuncum Az kalmis senin de insallah biz cinsiyeti ogrenene kadar senle Brccck yetiseceksiniz

Kuzum sağ olasın. Ben de aşırı heyecanlıyım kalpten gitmem inşallah akşama benim randevum. Önce senden güzel haberler alalım Rabbim hayır eylesin canım

İnşallah canım Allah razı olsun inşallah

Canım benim özledik güzel enerjini. İnşallah muayenen güzel geçer

Insallah canim
Canım benim özledik güzel enerjini. İnşallah muayenen güzel geçer
Insallah canim benim ya aslinda içimden hiç gitme gelmiyor azcık yumurta var zaten ne olacak ne bitecek ayni seyler inan ki regl geciksin diye dua ediyorum..1 hafta kaldı iste.

Sen nasılsın bebisler nasil

az once camasira bikac damla kan gelmis kizlar eski kan gibi taze diil, fitille beraber gelmis. Yarin gidecektim doktora ama sanirim bugune randevu alacagim. Proluton igneminde gunu bugun birazdan onu yaptiracagim. Umarim artmaz.. Neden bu oluyor hepimize neden yaa, zaten cok zorlu yollardan geciyoruz bari su zamanlari bir stressiz atlatsak off

Sıkma canını taze degilse cok sorun etmiyorlar malesef bu yollardan geciyoruz hepimiz de

Yaaa varyaa bence bu fitiller artık dama rları felan hasasslaştırıyor ondan oluyor dıe düşünüyorum cunkubende ılk oldugunda fıtıllerden sınra oldu 2. Gun kanaması yıne fıtılden sonra oldu agızdan almaya basladımsonra duzeldı dıe yıne alttan almaya basladım bı kac gundem sonra yıne aktıf kanama oldu yıne bıraktım fıtıl olarak agızdan alıyorum
Gerçı oda benı narkozlu gjbj yapıyor bı muddet ama napayım katlanıyorum
Bu zamanda alttan alma aktıflesmesın kanaman agızdan al bana drlar hep oyle dedı demekkı aktıflestırebılıyır
Ablamlar bıke artık alıstı ben konusunca dıyorlar yıne fıtıl olarak mı aldın kı dıe

Ewett yaa ben cok korkuyorum kanama görücem dıe yıne hastaneler muanaler vs bırde düşük tehlıkesı beklemek can sıkıcı
Gerçekten öyle ama artık tutunacağı varsa heralde tutunur diyorum yoruldum cünkü bir yığın ilaç alıyoruz üstüne bide bisey olacak mı stresi mahvediyor insanı

Taze kan değilse canını sıkma canım genelimiz yaşadık o sorunu heralde doğum olana kadar stresimiz bitmeyecek

Insallah canim

Insallah canim benim ya aslinda içimden hiç gitme gelmiyor azcık yumurta var zaten ne olacak ne bitecek ayni seyler inan ki regl geciksin diye dua ediyorum..1 hafta kaldı iste.

Sen nasılsın bebisler nasil
Beslenmenede dikkat ettiysen hiç belli olmaz kuzum belki sürpriz yapar sana yumurtalar tabi inşallah doğal yoldan kendiliğinden gelir bebiş yani elbette en güzeli o. Yaklaşık bir ay oldu bende bugün öğreneceğim inşallah her şey yolunda sağlıklıdırlar

Canım benim geçmiş olsun biliyorsun benimde fitille birlikte pıhtı gelmişti. Proluton muhtemelen iyi gelecektir doktor bana onu önerdi. Muayene de kanama alanı vardı ama sonra kendi kendine toparladı iğnelerinde desteği ile. Hepimiz yaşadık maalesef bol su iç uzan çalışıyorsan da izin al. Bana istirahatte kalmamı söylemişti ayrıca güneşe çıkma dedi. Senin daha çok başlarında olduğu için belki kesenin yerleşmesinden dolayıdır endişe etme hemen. Tedbirini al.

Ewett yaa ben cok korkuyorum kanama görücem dıe yıne hastaneler muanaler vs bırde düşük tehlıkesı beklemek can sıkıcı
İnşallah gördüklerin son olur canım bir dahada yaşamazsın sende bayağı sıkıntı yaşadın her günümüz ayrı stresle geçiyor bazen diyorum ki en azından hareketlerini hissetsem iyi olduklarını bilecem ama onuda hisstmeme daha var sanırsam kapalı kutu ne olduğunu bilemiyoruz

H Hazel9 cnm yeni gördümHayırlı olsun inş kan değerinde güzel çikar ve kat kat artarak ilerler
Ayy kuzum teşekkür ederim inşallah kanda da iyi çıkar daha bi sevinirim Allahım inşallah en doğru zamanda sana da en iyisini nasip eder takipteyiz güzel haberini alırız umarım kuzum tedavine başladığında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…