Allah razı olsun canım amiiinOhh canım masallahhh subhanallaahh rabbım hayırla tamamlatsıncok sevındım ama ikiz lerde ikili test olmuyor dıe biliyordum
Cnm çok sevindim minnoşların keyfi yerinde demekKızlar ancak çıkabildik. Binlerce şükürler olsun bebekleri gördük iyiler. Biri aşırı hareketli biri hareketli değildi doktor kalbini dinledi hatta bir an korktum uyuyormuş yavrumsonra uyandı. Fetal DNA yaptırmadık doktor ultrason bulguları iyi diyince gerek görmedik bizde. İkili için kan aldılar ama. Tabii yanılma payı da çok yüksek ikilide dedi. Neyse hiç onu düşünmek istemiyorum Rabbim inşallah sağ Salim bedensel ruhsal olarak sağlıklı şekilde doğmalarını nasip etsin. Aşı olayını yapılanlarda olumsuz bulgu yok tamamen sizin inisiyatifinizde. Sonuçta uzun dönemde covid tinde aşının yan etkilerini bilmiyoruz. Siz hangisini daha korkutucu buluyorsanız ona göre karar verin. Sonuçta covid geçirince de hasar bırakma riski var dedi. Yaptırma taraftarı ama kesinde konuşamıyor açıkçası. Kronik hastalığın varsa kesinlikle öneririm yoksa da sizin kararınız bir şey diyemem dedi. İlaçlarımı kendi doktorum düzenleyecek onun için yarın arayıp bilgi verecekler. Kahve haftada bir iki içebilirsin seyahat edebilirsin sorun yok dedi. Çatlak kremini sordum bu haftalarda başlanıyor zaten başlayabilirsin sorun yok dedi. Açıkçası 12 hafta dolmadan önermiyorlarmış. Cinsiyet için yüzde elli kız yüzde elli erkek dedi yani erken dedi konuşmak için. Gösterdiler aslında ama erken yine de dedi. Konuşmak istemedi. Öyle kızlar darısı tüm bekleyenlerin başına olsun. Aşırı gergindim şu an biraz rahatladım. Rabbime şükrediyorum. Sizlerden de Allah razı olsun
Hmmm anladık canımm guzel sonuclara ınsallahhhhAllah razı olsun canım amiiinCümlemize inşallah Bazı doktorlar yapıyor bazıları yapmıyor. Benim doktorum yapıyor kuzum
İkili test için ne kadar verdin canımAllah razı olsun canım amiiinCümlemize inşallah Bazı doktorlar yapıyor bazıları yapmıyor. Benim doktorum yapıyor kuzum
Kuzum benim sıvı artımı şekerden dolayı olabiliyor geçen biri yaşamıştı doktor şeker ölçümü istiyor şekeri çok yüksek kontrol altına alınınca şeker bir iki haftaya düzelir demiş. Perinatolog daha doğru yönlendirme yapar sanırım. Rabbim sağlık versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını
Korkutmak gibi olmasın ama valla biraz acıtıyorKan sulandırıcı o kadar mı acıtıyor ya
Oh süper, ikili testte sorunsuz çıkar inşallah..Cok teşekkür ederim canim dr a gittim olumsuz bisey söylemedi ikili test için kan aldi
150 TL canımİkili test için ne kadar verdin canım
Kuzum teşekkürlerCanım benim tebrik ederim çok şükürsorun olmamasına da sevindim demek ki fitillerden kaynaklı yaşadın sorun.
Fiyatlar bayağı değişkenlik gösteriyor bakalım bana ne kadar diyecekler150 TL canım
Öyle kuzum muayene harici 150 dediler ben de daha fazla bekliyordum burada okuduklarındanFiyatlar bayağı değişkenlik gösteriyor bakalım bana ne kadar diyecekler
İnşallah kuzum amin inşallahKuzum teşekkürlerSenin ce gözün aydın, ne güzel haberler almışsın bugün. Sağlıkla devam etsin inşallah. burda yavaş yavaş 12. Haftalar doluyor sağlıkla, maşallah darısı bizlere inşallh stressiz, sağlıkla
Bu arada ağrılar için bugün benim doktorum kese büyüdükçe rahim kenarlarından çektiriyor onun için o kısımlarda ağrı, kramp olması normal kanama olmadıkça sorun değil dedi..
fiyatlar neye göre oluyor anlamadım bana detaylı ultrason 2bin kan tahlili 250 dedi doktor şoka girdim başka doktor 1.100 dedi ne farkı var anlasam bu arada dediklerim perinatolog ücretleriFiyatlar bayağı değişkenlik gösteriyor bakalım bana ne kadar diyecekler
Özelde 3 sene önce KIZIMA 50 liraya yaptırmıştım. Hadi şimdi 200 olsun. Çok pahalıkızlar ikili test yaptıranlar ücretler ne kadar ben yeni perinatolağa gitmeye başladım haftaya ikili test istedi 2.100 dedi çok uçuk geldi bilen var mı fiyatları
Canım detaylı ultrason daha farklı ve o civarda perinatologlar detaylı bakıyorlar. Biraz daha pahalı muayene ücretleri. Normalde ikili de detaylı bakılmıyor ense burun ona bakıp baş çevresi baş popo mesafesi ölçülüyor o kadar. Ben bir kaç hafta sonra perinatolog a görünmeyi istiyorum bakalım ya da sonrasında detaylı ultrason zaten isteniyor.fiyatlar neye göre oluyor anlamadım bana detaylı ultrason 2bin kan tahlili 250 dedi doktor şoka girdim başka doktor 1.100 dedi ne farkı var anlasam bu arada dediklerim perinatolog ücretleri
Kuzum kayıp gidiyor o fitiller bazen sıkıntılı bir yere gitmemiştir rahim içine gitse de sorun değil yaniSize bu sefer çok değişik bir soru ile geldim. Her geceki gibi progestan yerleştiriyordum ben iki adet alıyorum. Bir tanesi biryere gitti değişik hissettim elimle. Korktum tekrar kontrol ettim biri var diğeri yok bulamıyorum vajina içinde. Rahime itmiş olabilir miyim yani parmak yetişir mi oraya
evet detaylı bende ileri haftalarda diye biliyorum yaş ve tüp bebek olduğu için perinatolog öyle istedi galiba yada sekreter yanlış anladı. perinatologla ilerle bencede canım ben tüp bebek doktorunu bıraktım perinatologa cumartesi gittim kaç dakika kordondaki kan akışına kadar incelediCanım detaylı ultrason daha farklı ve o civarda perinatologlar detaylı bakıyorlar. Biraz daha pahalı muayene ücretleri. Normalde ikili de detaylı bakılmıyor ense burun ona bakıp baş çevresi baş popo mesafesi ölçülüyor o kadar. Ben bir kaç hafta sonra perinatolog a görünmeyi istiyorum bakalım ya da sonrasında detaylı ultrason zaten isteniyor.
Muayenede genel olarak iyi seyler söyledi burun kemigi oluşmuş dedi ense saydamlığını biraz sınırda gördü ama çok üstünde durmadi ama ister istemez kafama takildi ben aşırı evhamli oldum bu halimden hiç memnun degilimKuzum yaş yüksek olunca ikili test direkt riski yüksek hesaplıyormuş kaç kişi yaşamış bunu. Ultrason muayenen iyiyse kan sonucu zaten çok anlam ifade etmiyor belli şartlarda anladığım kadarıyla. Muayenen iyi geçtiyse Allah ın izni ile iyidir yavrun
Insallah canim haftaya çıkacak dedi baya korkuyorum yaşımda var çünkü. Bi de ense saydamlığı sınırda dedi o biraz kafama takildi ama testleri beklemekten baska yapacak bisey yokOh süper, ikili testte sorunsuz çıkar inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?