Cnm çok sevindim minnoşların keyfi yerinde demekMaşallahRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Amin amin canım. Bende de ınsulin direnci var şeker takibi yapıyorum herşeye de dikkat ediyorum açlık tokluk takiplerim hepsi iyi çıkıyor ama dediğin gibi perinatolog da baksın o zamana kadar normale döner insaallah

Canım benim tebrik ederim çok şükür sorun olmamasına da sevindim demek ki fitillerden kaynaklı yaşadın sorun.
Kuzum teşekkürler Senin ce gözün aydın, ne güzel haberler almışsın bugün. Sağlıkla devam etsin inşallah. burda yavaş yavaş 12. Haftalar doluyor sağlıkla, maşallah darısı bizlere inşallh stressiz, sağlıkla
Bu arada ağrılar için bugün benim doktorum kese büyüdükçe rahim kenarlarından çektiriyor onun için o kısımlarda ağrı, kramp olması normal kanama olmadıkça sorun değil dedi..

İnşallah kuzum amin inşallah Ben sormayı unuttum ama genelde bildiğim dinlenince geçen ağrılardan korkmayındı. Şimdi aklıma geldi benim sağ tarafım ameliyatlı ve kötü bir ameliyattı çukur yeri bildiğin dikişlerim tutmamıştı tekrar dikildi zedelendi dokular büyüdükçe de ben çukurlaştı orası rahim filminde de çekme yapıyor görünüyordu. Hatta sağ tüpün bu ameliyatta zarar görmüş olabilir demişti doktor. Şükür tüpte geçiş vardı ama zorlayarak geçiyordu. Sanırım onun da etkisi var benim şiddetli ağrılarım da. O kısmımda gerilim yüksek

Size bu sefer çok değişik bir soru ile geldim. Her geceki gibi progestan yerleştiriyordum ben iki adet alıyorum. Bir tanesi biryere gitti değişik hissettim elimle. Korktum tekrar kontrol ettim biri var diğeri yok bulamıyorum vajina içinde. Rahime itmiş olabilir miyim yani parmak yetişir mi oraya

kızlar ikili test yaptıranlar ücretler ne kadar ben yeni perinatolağa gitmeye başladım haftaya ikili test istedi 2.100 dedi çok uçuk geldi bilen var mı fiyatları
Özelde 3 sene önce KIZIMA 50 liraya yaptırmıştım. Hadi şimdi 200 olsun. Çok pahalı

fiyatlar neye göre oluyor anlamadım bana detaylı ultrason 2bin kan tahlili 250 dedi doktor şoka girdim başka doktor 1.100 dedi ne farkı var anlasam bu arada dediklerim perinatolog ücretleri
Canım detaylı ultrason daha farklı ve o civarda perinatologlar detaylı bakıyorlar. Biraz daha pahalı muayene ücretleri. Normalde ikili de detaylı bakılmıyor ense burun ona bakıp baş çevresi baş popo mesafesi ölçülüyor o kadar. Ben bir kaç hafta sonra perinatolog a görünmeyi istiyorum bakalım ya da sonrasında detaylı ultrason zaten isteniyor.

Kuzum kayıp gidiyor o fitiller bazen sıkıntılı bir yere gitmemiştir rahim içine gitse de sorun değil yani

evet detaylı bende ileri haftalarda diye biliyorum yaş ve tüp bebek olduğu için perinatolog öyle istedi galiba yada sekreter yanlış anladı. perinatologla ilerle bencede canım ben tüp bebek doktorunu bıraktım perinatologa cumartesi gittim kaç dakika kordondaki kan akışına kadar inceledi

Muayenede genel olarak iyi seyler söyledi burun kemigi oluşmuş dedi ense saydamlığını biraz sınırda gördü ama çok üstünde durmadi ama ister istemez kafama takildi ben aşırı evhamli oldum bu halimden hiç memnun degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…