O zaman gözümüzaydın kuşummm çok şükür

Benim haftaya salı.

Merhaba kızlar bizde bugün kontroldeydik. Bizimkilerde iyi masaallah birinde olan sıvı biraz artmış doktor gözlemlemeye devam dedi. Perinatalog sanırım ona yönlendirdi 28 hazirana randevu aldım 14. Hafta git daha iyi dedi. Bizede cinsiyet tahmininde bulundu minik olanimiz muhtemel kız diğeri erkek gibi dedi. Erken ama genede böyle gibi konuştu. Dedim hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli gelsinler de başka ne ister insan ezan okunurken hep dua ederim hayırlısı olsun diye daha çok dua ediyorum minigim sıvıyı vücudundan atsinda diğerine yetişsin diye Allah'ım evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah. Biraz üzüldük ama buna şükür veren Rabbimin vardi r bildiği

Canım benim tebrik ederim çok şükür sorun olmamasına da sevindim demek ki fitillerden kaynaklı yaşadın sorun.

Kuzum benim sıvı artımı şekerden dolayı olabiliyor geçen biri yaşamıştı doktor şeker ölçümü istiyor şekeri çok yüksek kontrol altına alınınca şeker bir iki haftaya düzelir demiş. Perinatolog daha doğru yönlendirme yapar sanırım. Rabbim sağlık versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını

Canim cok sağol bugun dr kontrolune gittim.olumsuz bisey söylemedi ikili test için kan aldi umarim sonuçlar düzgün çıkar yaş 37 ister istemez risk olabiliyormuş
Kuzum yaş yüksek olunca ikili test direkt riski yüksek hesaplıyormuş kaç kişi yaşamış bunu. Ultrason muayenen iyiyse kan sonucu zaten çok anlam ifade etmiyor belli şartlarda anladığım kadarıyla. Muayenen iyi geçtiyse Allah ın izni ile iyidir yavrun

Insallah canim

Insallah canim benim ya aslinda içimden hiç gitme gelmiyor azcık yumurta var zaten ne olacak ne bitecek ayni seyler inan ki regl geciksin diye dua ediyorum..1 hafta kaldı iste.

Sen nasılsın bebisler nasil
Kuzummm nasılsınnn gözüm seni aradı çok girmiyordum benim gecikti adet gecikince de kötü valla 20gün gecikti tedaviden sonra adet söktürücü kullanıyorum yarın bitiyo ilaç umarım olur hiç gelecek gidecek yok gibi o da korkutuyor düzenli olsun da kuzum

canım gözünaydın çok sevindim derin bi ohh çek wallakahveyi bana serbest bıraktı türk kahvesinin günde bir tane hiç bir zararı olmaz diğer kahvelerin kafeini yüksek dedi
Aynen aynen öyle canım gerçekten bir oh çektim çıkınca. Birkaç gün idare eder aksi bir şey olmazsa yine bir ay sonraya çağıracaklar sanırım aynen telvesi az Türk kahvesi önerdi kuzum

Ohh maşallah diyorum bende
Tamam dogru anlamisim mantigini o halde yani ogrendigim de dort haftalik ogrencem diye dusunuyorum da
Evet kuzucm şöyle söyliyim ben 5.gün embriyosu transferi oldum 7 nisanda. 16 nisanda kanda öğrendim 3 mayısta çağırdı dr.
gittiğimde 6+5 ti ordan hesaplayabilirsin

Canım benim, çok sevindim.
Maşallah subhanallah, ne güzel haberler. Oh oh, rahatladın ne güzel.
Rabbim hep böyle güzel haberler nasip etsin.

Ohh canım masallahhh subhanallaahh rabbım hayırla tamamlatsın cok sevındım ama ikiz lerde ikili test olmuyor dıe biliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…