Perinatologlar düzenli takip yapmayı sevmiyorlar bir hastalık durumu yoksa. Rabbim göstermesin ben de içim rahat etsin diye gideceğim düzenli gitmeyi düşünmüyorum açıkçası kuzum uzun süreli ultrasonlar bebekler hissettiği için stres oluyor onlar için. Dün mesela bebek hareket etsin diye ultrasonla kısa kısa bastırdı doktor hissediyorlar yani. Her muayene de detaylı izlemeye gerek yok arada giderim diye düşünüyorum şimdilik bakalım. Şu an ikili test aşaması olduğu için giderim bir de nasip olursa 20.hafta detaylı da giderim. Rabbim göstermesin ama tansiyondan korkuyorum tansiyon çıkarsa da yine giderim kafamdan öyle geçiyor şu anlıkevet detaylı bende ileri haftalarda diye biliyorum yaş ve tüp bebek olduğu için perinatolog öyle istedi galiba yada sekreter yanlış anladı. perinatologla ilerle bencede canım ben tüp bebek doktorunu bıraktım perinatologa cumartesi gittim kaç dakika kordondaki kan akışına kadar inceledi
Hepimiz öyleyiz kuzum. Ensede saydamlıkta mı ölçülüyor kalınlık ölçtü sadece saydamlık için bir şey demedi. Burun kemikleri içinde oluşmuş denilebilir dedi. Ben de ihtimalli söylemesine biraz takıldım meselaMuayenede genel olarak iyi seyler söyledi burun kemigi oluşmuş dedi ense saydamlığını biraz sınırda gördü ama çok üstünde durmadi ama ister istemez kafama takildi ben aşırı evhamli oldum bu halimden hiç memnun degilim
Amin canim amin saglikla sihhatle devam ederiz inşallah. Saydamlik,kalinlik ayni şey sanirim evet amniyosentez sonucu veriyormuş fakat %2 düşük riski varmış bunlari da anlatti anlattıkça ben evham yaptim eşim de yanimdaydi o sen soylenileni yanlis anliyorsun abartıyorsun diyorHepimiz öyleyiz kuzum. Ensede saydamlıkta mı ölçülüyor kalınlık ölçtü sadece saydamlık için bir şey demedi. Burun kemikleri içinde oluşmuş denilebilir dedi. Ben de ihtimalli söylemesine biraz takıldım meselaama Rabbime bol bol dua edeceğiz. İnşallah iyilerdir diye bunlar hep tahmin yoksa. Kimse garanti veremez hiç bir şey için. En garanti amniyosentez bile yanılabiliyor. Allah ım hepsini korusun kimseye korkusunu bile yaşatmasın
haklısın canım ben kanama alanı olduğu için gittim ama çok ilgilendi sürekli takip ettiği hastalar var tabi de tercih meselesi tabi zaten ikili testten sonra bi ay sonra şeker yüklemesine çağırıomuş her seferinde detaylı baktığını sanmıyorum ama benim önceki düşük olduğu için birde yaşım da 37 olduğu ve tüp bebek olduğu için risk çok artıyor bende o yüzden perinatologla ilerlemeyi düşündüm.Perinatologlar düzenli takip yapmayı sevmiyorlar bir hastalık durumu yoksa. Rabbim göstermesin ben de içim rahat etsin diye gideceğim düzenli gitmeyi düşünmüyorum açıkçası kuzum uzun süreli ultrasonlar bebekler hissettiği için stres oluyor onlar için. Dün mesela bebek hareket etsin diye ultrasonla kısa kısa bastırdı doktor hissediyorlar yani. Her muayene de detaylı izlemeye gerek yok arada giderim diye düşünüyorum şimdilik bakalım. Şu an ikili test aşaması olduğu için giderim bir de nasip olursa 20.hafta detaylı da giderim. Rabbim göstermesin ama tansiyondan korkuyorum tansiyon çıkarsa da yine giderim kafamdan öyle geçiyor şu anlık
Dur kuzum hemen amniyosentez filan düşünme onu birkaç bulgu olursa karar veriyorlar ki tek doktora göre de karar vermemek gerekiyor. Şu gayet iyi şükür inşallah da sorun çıkmazAmin canim amin saglikla sihhatle devam ederiz inşallah. Saydamlik,kalinlik ayni şey sanirim evet amniyosentez sonucu veriyormuş fakat %2 düşük riski varmış bunlari da anlatti anlattıkça ben evham yaptim eşim de yanimdaydi o sen soylenileni yanlis anliyorsun abartıyorsun diyorumarim o haklidir
Düzenli takip yapıyorsa git o zaman kuzum dediğin gibi her zaman detaylı bakmaz heralde öyleyse. Tüp bebek olunca yaş durumu hepimizde üç aşağı beş yukarı aynı. Benim de bir kaybım var. Cinsiyet konuşulurken hemşire bir kaybı var önemli olan sağlıkla kavuşması dedi. Aynen öyle dedim. Doktorun suratı bir düştü ne kadarlıktı filan dedi. İlk defa muayenemi yapıyordu. Rabbim esirgesin inşallah hepsinihaklısın canım ben kanama alanı olduğu için gittim ama çok ilgilendi sürekli takip ettiği hastalar var tabi de tercih meselesi tabi zaten ikili testten sonra bi ay sonra şeker yüklemesine çağırıomuş her seferinde detaylı baktığını sanmıyorum ama benim önceki düşük olduğu için birde yaşım da 37 olduğu ve tüp bebek olduğu için risk çok artıyor bende o yüzden perinatologla ilerlemeyi düşündüm.
ahh çok zor oluyor tabi o an insan yutkunuyor inşallah sağlıkla kucağımıza alalım da çok şükür bugünleri gördük de stres bitmiyorDüzenli takip yapıyorsa git o zaman kuzum dediğin gibi her zaman detaylı bakmaz heralde öyleyse. Tüp bebek olunca yaş durumu hepimizde üç aşağı beş yukarı aynı. Benim de bir kaybım var. Cinsiyet konuşulurken hemşire bir kaybı var önemli olan sağlıkla kavuşması dedi. Aynen öyle dedim. Doktorun suratı bir düştü ne kadarlıktı filan dedi. İlk defa muayenemi yapıyordu. Rabbim esirgesin inşallah hepsini
Öyle kuzum öyle Rabbim bize bağışlasın kolaylıkla huzurla sağlıklaahh çok zor oluyor tabi o an insan yutkunuyor inşallah sağlıkla kucağımıza alalım da çok şükür bugünleri gördük de stres bitmiyor
Bence iyiye işaret. Gebelik de olabilir.kızlarrr adet ağrısı gibi ağrım vardı bugün şimdi lavaboya gittim çok çok çok açık sütlü kahve akıntım vardı çamaşırımda sldim yine geldi 5 dkk sonra baktım yine geldi.sizde de oldu mu doktorumu arayayım mı bugün transferimin 7. günü
Dur kuzum hemen amniyosentez filan düşünme onu birkaç bulgu olursa karar veriyorlar ki tek doktora göre de karar vermemek gerekiyor. Şu gayet iyi şükür inşallah da sorun çıkmaz
Cnm etrafındakilerde hep öyle dedi.tutunma kanaması olabilir diye.inşallah öyledir.Bence iyiye işaret. Gebelik de olabilir.
Şu adet sancısından ümitlendim aslında ben. Bende de belirti öyle başlamıştı da 7. gün. Az az başlayıp 9. gün ağrı tavan yapınca dayanamayıp evde erken test yapmıştım, çift çizgiyi o şekilde görmüştüm.Cnm etrafındakilerde hep öyle dedi.tutunma kanaması olabilir diye.inşallah öyledir.Doktoru aradım progestan da yapıyor beklenen bir durum bu.pembemsi ya da kırmızı akıntı olmadığı sürece sıkıntı yok bizim için dedi.. de gel sen bunu bana anlat
şuan geçti adet ağrım biraz.pembe kahvede görmüşsün ve devam etmiş gebelik maşallah.demekki çok ta takılmamak lazım.ay yok dayanıyorum ben.söz verdim kendime gününde kan testi vereceğim diyeŞu adet sancısından ümitlendim aslında ben. Bende de belirti öyle başlamıştı da 7. gün. Az az başlayıp 9. gün ağrı tavan yapınca dayanamayıp evde erken test yapmıştım, çift çizgiyi o şekilde görmüştüm.Çizgiyi gördükten 1 saat sonra da pembe kahve kanamam olmuştu. O zaman da koşa koşa kan testi için hastaneye gitmiştik. Çok şükür orada da pozitifi görmüştüm.
Darısı başına inşallah
benim 5.haftadan beri kırmızı pembemsi akıntım var 11.haftam bitiyo yarın bence seninki yerleşmeden dolayıdır korkmaCnm etrafındakilerde hep öyle dedi.tutunma kanaması olabilir diye.inşallah öyledir.Doktoru aradım progestan da yapıyor beklenen bir durum bu.pembemsi ya da kırmızı akıntı olmadığı sürece sıkıntı yok bizim için dedi.. de gel sen bunu bana anlat
Yaa zaten ben hep o progestan ı fitil olarak kullanıyoruz ondna şüpheleniyorum ne zaman bırakıcaz acaba bunlarıCnm etrafındakilerde hep öyle dedi.tutunma kanaması olabilir diye.inşallah öyledir.Doktoru aradım progestan da yapıyor beklenen bir durum bu.pembemsi ya da kırmızı akıntı olmadığı sürece sıkıntı yok bizim için dedi.. de gel sen bunu bana anlat
Ahh canım yaa ne kadar zor surecler ınsallah gececk hepsıbenim 5.haftadan beri kırmızı pembemsi akıntım var 11.haftam bitiyo yarın bence seninki yerleşmeden dolayıdır korkma
inşallah cnm öyledir.çok sıkıldım evde.dün çıkıp 1 saat hafif bir yürüyüş yapayım dedim lekeyi görünce yattım.bugün de çok sıkıldım sürekli düşünüyorum,çıkmak da istiyorum.psikolojide çok önemli bu zamanda.yatıp dinlesem bir türlü yatmasam da bir türlübenim 5.haftadan beri kırmızı pembemsi akıntım var 11.haftam bitiyo yarın bence seninki yerleşmeden dolayıdır korkma
Canım şu pembe kanama için hiç kötü düşündürtmedi doktorum bana. Sadece normalde kullandığım günde 3 progestan fitil varken ona ilaveten bir de iğnesini yaptırdı birkç gün. Sonrasında da geçti. Hatta 2 hafta sonrasında yine bir pembe kahve kanamam oldu, onda da aynı şekilde iğne yaptırdı doktor. En son da 5. haftada dışarı çıkan bir kanamam yoktu ama içeride kanama alanı oluşmuştu diye artık içtiğim kan sulandırıcı hapı bıraktırdı ve yine iğneye devam ettirdi. Sonrasında da şükürler olsun bir daha ne kanama oldu ne de karın ağrısı. Bendeki kanamaya sebep olan belli ki aspirin idi.inşallah cnm öyledir.çok sıkıldım evde.dün çıkıp 1 saat hafif bir yürüyüş yapayım dedim lekeyi görünce yattım.bugün de çok sıkıldım sürekli düşünüyorum,çıkmak da istiyorum.psikolojide çok önemli bu zamanda.yatıp dinlesem bir türlü yatmasam da bir türlü
ben geçen ay transfer tedavisine başladığımda yarısında iptal olmuştu ama progestan ve estroferm kullanmaya devam etmiştim ve ilaçları kullanmaya başladıtan belli bir süre sonra böyle akıntılarım olmuştu yine.aklıma oda geldi demekki progestan yapıyor ya da tutunuyorYaa zaten ben hep o progestan ı fitil olarak kullanıyoruz ondna şüpheleniyorum ne zaman bırakıcaz acaba bunları
O lekelenmeden korkma canım ınsallahbısey olmaz tutunma evresınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?