2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Süt icemiyorum ya tiksiniyorum . Gaviscone vardi Bitane kullandim gece ama hala devam ediyor gecmedi bi türlü nedense....

Arkadaşlar bebeğe hem şampuan hem sabun mu aldınız yoksa bir tane birisinden mi aldınız? Ebebekte indirim var biraz Sebamed sepete ekledim de acaba ikisini de alsam mı diye düşünüyorum

Bu haftlarda hala mide yanmasi yasayan var mi basi da cok asagida halbuki Deli oldum vallaha ne uyku kaldi ne bisi
Bende de oluyor. Hele portakal falan gibi asitli bir şeyler yediğimden kesin oluyor. Beypazarı maden suyu çok iyi geliyor bana
Arkadaşlar bebeğe hem şampuan hem sabun mu aldınız yoksa bir tane birisinden mi aldınız? Ebebekte indirim var biraz Sebamed sepete ekledim de acaba ikisini de alsam mı diye düşünüyorum
ben mustelanın saç ve vücut şampuanı diye geçenden aldım. Ekstra sabun falan almadım

Bende de oluyor. Hele portakal falan gibi asitli bir şeyler yediğimden kesin oluyor. Beypazarı maden suyu çok iyi geliyor bana

ben mustelanın saç ve vücut şampuanı diye geçenden aldım. Ekstra sabun falan almadım
Ben 30. haftalikken beru biraktim onlari dinakt ettigim halde yasiyordum ama ilacla hallediyorudum artik oda fayda etmiyor iyce azfi mide yanmasi gecmiyor bi türlü

Ben sabun almadim. Ilk ay sampuan ya da sabun kullanmayı düşünmüyorum. Ya bir de biz gobek bagi dusmedi diye biraz gec yikamistik kızımı. 7. gunluk müydü 10 günlük müydü...Göbek bagi iyice kurutuldugu takdirde düşmeden de yikayabilirsiniz deniliyor. Bebek acayip rahatliyor banyo yapinca. Boyu bile uzuyor yani o derece...sampuana ihtiyaç olursa evde kızımın kullandığı mustela var. Aslında o bitsin minoris ya da yine temiz içerikli bir şey bakıcam.

Ben 30. haftalikken beru biraktim onlari dinakt ettigim halde yasiyordum ama ilacla hallediyorudum artik oda fayda etmiyor iyce azfi mide yanmasi gecmiyor bi türlü
Mideye baskı yapıyorlar herhal bende sıcak bişey ictigimde yemek borumla midenin birleştiği yerin yandigini hissediyorum

Bu aralar ne yeyip icsem böyle oluyor bi bitmedi sona yaklasiypruz azalir dedikce daha da kuvvetlendi mide yanmasi
Benim geçtiğimiz ay çok fenaydı mide yanmam. İlaç da inat ettim kullanmadim. Bu birkaç gündür daha iyi gibi. Salçalı yemek domates ve baharatlı gıda yemiyorum. Beyaz leblebi, badem, süt ve yoğurt iyi geliyor.

Mideye baskı yapıyorlar herhal bende sıcak bişey ictigimde yemek borumla midenin birleştiği yerin yandigini hissediyorum
Ne baskiymis derler ye nekdar cok mide yanarsa bebe öyle sacli dogarmis diye . Bakalim benim giz saclari belinde dogacak herhalde birde kel olsun nasil isiriyorum

Kızlar bu arada her bebeğin cildi farklı..ben de sudocremi çok övdüler diye aldım fakat hiçbir fayda etmedi.yani çevremde 10/kişiden 9 unda fayda ediyordu ama benim bebeğime hiç fayda etmedi ..kaç kez sürdüm denedim..olmadı..o yüzden bu pişik kremi olayı biraz bebeğin cildine göre değişiyor.işe yaramayınca mecbur başka çare deniyorsunuz.bir de bebeklerin cildi çok kuru.mutlaka yağlama yapın sık sık.

Ben ilacda kullaniyorum yediklerime de dikakt ediyorum banamisin demiyor salca baharat tursu aci vs hepten biraktim Yok kac gündür gecmek bilmiyor ilacta artik etki mi etmiyor anlamadim

Allah’ın gücüne gitmesin de berbat bir geceydi. her seferinde hadi doktora dediğimiz anda duruldu, bir iki saat sonra yine başladı.
Karnın mı kasılıyor yoksa aşırı hareket mi? Nasıl bişey? Benimki mesela Bir haftadır sabit gece 12 ile 2 arası içimde savaşıyor sanki.aşırı hareket..aşırı aşağı doğru baskı.. Seninki de öyle mi?

Evet göbek düşene kadar enfeksiyon riskine karşı bizde yikamamistik bilemedim şimdi ben

Bu haftlarda hala mide yanmasi yasayan var mi basi da cok asagida halbuki Deli oldum vallaha ne uyku kaldi ne bisi
Benimkinin de hep başı asagida ama 1 aydir aşırı derecede yaşıyorum. Ondan önce de işyerinde yemek.sonrasi otururken oluyordu. Hep ayakta gezmek gerekiyor. Dokunan yiyecekleri yemiyorum. Yemekten sonra hep ayakta geziniyorum hareket ediyorum. Çok fena olursam beyaz leblebi yiyorum. Ya da süt yoğurt muz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…