- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #24.281
Ya bak.bi de aklıma mayalı yiyecekler geldi. Maya her şeyde var ekmeklerde vs. Ben ekşi mayalı özel yapim ekmek aldırdım eşime onu yiyorum. Buzdolabına koydum 1 hafta bayatlamıyor. Yoksa mayalı şeyler hem.bagirsaklarimi hem.de midemi mahvetmişti.Ben ilacda kullaniyorum yediklerime de dikakt ediyorum banamisin demiyor salca baharat tursu aci vs hepten biraktim Yok kac gündür gecmek bilmiyor ilacta artik etki mi etmiyor anlamadim
ben şampuan olarak aldım ama sabunda kararsız kaldım alsam mı diye sabun cildi kurutur mu acabaArkadaşlar bebeğe hem şampuan hem sabun mu aldınız yoksa bir tane birisinden mi aldınız? Ebebekte indirim var biraz Sebamed sepete ekledim de acaba ikisini de alsam mı diye düşünüyorum
Zeytin sütü diye bir yağ duydum bebekler için doğalmış. Ben karnima çatlak için doğal soğuk sıkım badem yağı almıştım. Yoksa o markette sayılan yağların içi kimyasal doludur. Pişik olursa çinko içerikli kremler pisiği geçiriyor diye biliyorum. Çocuk doktoruna sorulabilir tabii bu konu.Kızlar bu arada her bebeğin cildi farklı..ben de sudocremi çok övdüler diye aldım fakat hiçbir fayda etmedi.yani çevremde 10/kişiden 9 unda fayda ediyordu ama benim bebeğime hiç fayda etmedi ..kaç kez sürdüm denedim..olmadı..o yüzden bu pişik kremi olayı biraz bebeğin cildine göre değişiyor.işe yaramayınca mecbur başka çare deniyorsunuz.bir de bebeklerin cildi çok kuru.mutlaka yağlama yapın sık sık.
göbek bağı düşene kadar yıkamayı düşünmüyordum ben açıkçası şimdi sen de öyle söyleyince rahatlıyor falan diye aklım karışmadı değilBen sabun almadim. Ilk ay sampuan ya da sabun kullanmayı düşünmüyorum. Ya bir de biz gobek bagi dusmedi diye biraz gec yikamistik kızımı. 7. gunluk müydü 10 günlük müydü...Göbek bagi iyice kurutuldugu takdirde düşmeden de yikayabilirsiniz deniliyor. Bebek acayip rahatliyor banyo yapinca. Boyu bile uzuyor yani o derece...sampuana ihtiyaç olursa evde kızımın kullandığı mustela var. Aslında o bitsin minoris ya da yine temiz içerikli bir şey bakıcam.
Off olmaz mı hem de nasıl. Ben Ayva ve maden suyuyla geçiriyorum genelde. Bi de resmen oturur pozisyonda yatıyorum yoksa boğazıma kadar yanıyorum.Bu haftlarda hala mide yanmasi yasayan var mi basi da cok asagida halbuki Deli oldum vallaha ne uyku kaldi ne bisi
Canım bebeğin iyi çok şükür sağlıklı ve tez zamanda geçecek bu günler üzme kendini sakın Aynen dediğin gibi bunda da var mutlaka bi hayırBen taburcu oldum eve geçtim canım, bebeğim bir süre küvezde kalacak gözetim amaçlı. Süt sağip yolluyorum, günde bir kez ziyaret edebiliyorum. Eve bebeksiz gelmek yatağını boş görmek, bir sürü ayrıntı hazirliķ düşünüp bebeğine bir takım kıyafet bile giydiremeden hepsini geri eve getirmek üzücü gerçekten. Her şeyin başı sağlık bunda da bir hayır vardır diye düşünüyorum sütüm etkilenmesin diye kendimi salmıyorum. İnşallah sende de her şey yolundadır ben çok okuyamıyorum yazilanlari
Az kaldı canım sık dişini. İlaçlar zaten bi süre sonra hem fayda etmiyor hem mide asiditesine zararlı malesef.. başka doğal bi çözüm araştır bakalım belki birileri biliyordurBen 30. haftalikken beru biraktim onlari dinakt ettigim halde yasiyordum ama ilacla hallediyorudum artik oda fayda etmiyoriyce azfi mide yanmasi gecmiyor bi türlü
Galiba benimkide o yüzden siddetlrndi ekmek arasina kasar yemistimYa bak.bi de aklıma mayalı yiyecekler geldi. Maya her şeyde var ekmeklerde vs. Ben ekşi mayalı özel yapim ekmek aldırdım eşime onu yiyorum. Buzdolabına koydum 1 hafta bayatlamıyor. Yoksa mayalı şeyler hem.bagirsaklarimi hem.de midemi mahvetmişti.
Bu mide den cekmedigim kadar hicbirseyden cekmedim ben hamile kalmadan yillar ömce ülserden cektimAz kaldı canım sık dişini. İlaçlar zaten bi süre sonra hem fayda etmiyor hem mide asiditesine zararlı malesef.. başka doğal bi çözüm araştır bakalım belki birileri biliyordur
Biz göbeği düşmeden daha hastaneden gelince yıkarız canım hemde hergun yıkarız güzelce kurulayınca birsey olmuyor zaten. Göbeği düştükten sonra iyice kurusun diye 2 yada 3 gün yıkamayız kaç tane çocuk büyüttük çok şükür hiç sorun yaşamadık.Ben sabun almadim. Ilk ay sampuan ya da sabun kullanmayı düşünmüyorum. Ya bir de biz gobek bagi dusmedi diye biraz gec yikamistik kızımı. 7. gunluk müydü 10 günlük müydü...Göbek bagi iyice kurutuldugu takdirde düşmeden de yikayabilirsiniz deniliyor. Bebek acayip rahatliyor banyo yapinca. Boyu bile uzuyor yani o derece...sampuana ihtiyaç olursa evde kızımın kullandığı mustela var. Aslında o bitsin minoris ya da yine temiz içerikli bir şey bakıcam.
Ben beeenBu haftlarda hala mide yanmasi yasayan var mi basi da cok asagida halbuki Deli oldum vallaha ne uyku kaldi ne bisi
Sadece sabun mu alsam diye de düşündüm ne kiri olacak ki onların banyo sonrası zeytinyağı ile yaglariz mis gibi pamuk olurlarben şampuan olarak aldım ama sabunda kararsız kaldım alsam mı diye sabun cildi kurutur mu acaba
Benim öyle sanki saati var 12'yi geçince dediğin gibi 2 ye kadar savaşıyor her akşam şaşmiyorKarnın mı kasılıyor yoksa aşırı hareket mi? Nasıl bişey? Benimki mesela Bir haftadır sabit gece 12 ile 2 arası içimde savaşıyor sanki.aşırı hareket..aşırı aşağı doğru baskı.. Seninki de öyle mi?
Sen hiç uyma şeytana benceşeytan diyor yarın gidince doktora söyle bassın suni sancıyı
karnım kasıldıkça kendini aşağı doğru itiyor ayaklarıyla kaburgamdan destek alıp. karnım semsert oluyor çocuğun bütün şekli belirginleşiyor dışardan bakınca sanki hiç su kalmamış gibi.Karnın mı kasılıyor yoksa aşırı hareket mi? Nasıl bişey? Benimki mesela Bir haftadır sabit gece 12 ile 2 arası içimde savaşıyor sanki.aşırı hareket..aşırı aşağı doğru baskı.. Seninki de öyle mi?
öyle diyorlar ama. bakalım bugün doktor ne diyecek?Sen hiç uyma şeytana benceben 1.de yedim o suni sancıyı
benim kız yine doktora gidicez diye uysallaştıNasılsınız hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?