2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben ilacda kullaniyorum yediklerime de dikakt ediyorum banamisin demiyor salca baharat tursu aci vs hepten biraktim Yok kac gündür gecmek bilmiyor ilacta artik etki mi etmiyor anlamadim
Ya bak.bi de aklıma mayalı yiyecekler geldi. Maya her şeyde var ekmeklerde vs. Ben ekşi mayalı özel yapim ekmek aldırdım eşime onu yiyorum. Buzdolabına koydum 1 hafta bayatlamıyor. Yoksa mayalı şeyler hem.bagirsaklarimi hem.de midemi mahvetmişti.

Zeytin sütü diye bir yağ duydum bebekler için doğalmış. Ben karnima çatlak için doğal soğuk sıkım badem yağı almıştım. Yoksa o markette sayılan yağların içi kimyasal doludur. Pişik olursa çinko içerikli kremler pisiği geçiriyor diye biliyorum. Çocuk doktoruna sorulabilir tabii bu konu.

göbek bağı düşene kadar yıkamayı düşünmüyordum ben açıkçası şimdi sen de öyle söyleyince rahatlıyor falan diye aklım karışmadı değil

Canım bebeğin iyi çok şükür sağlıklı ve tez zamanda geçecek bu günler üzme kendini sakın Aynen dediğin gibi bunda da var mutlaka bi hayır

Ben 30. haftalikken beru biraktim onlari dinakt ettigim halde yasiyordum ama ilacla hallediyorudum artik oda fayda etmiyor iyce azfi mide yanmasi gecmiyor bi türlü
Az kaldı canım sık dişini. İlaçlar zaten bi süre sonra hem fayda etmiyor hem mide asiditesine zararlı malesef.. başka doğal bi çözüm araştır bakalım belki birileri biliyordur

Galiba benimkide o yüzden siddetlrndi ekmek arasina kasar yemistim ondan dolayi olsbilir ozaman . Yine ilac aldim bakalim gecer belli

Az kaldı canım sık dişini. İlaçlar zaten bi süre sonra hem fayda etmiyor hem mide asiditesine zararlı malesef.. başka doğal bi çözüm araştır bakalım belki birileri biliyordur
Bu mide den cekmedigim kadar hicbirseyden cekmedim ben hamile kalmadan yillar ömce ülserden cektim herseyi deniyorim ztn bakalim saha da deniycem

Biz göbeği düşmeden daha hastaneden gelince yıkarız canım hemde hergun yıkarız güzelce kurulayınca birsey olmuyor zaten. Göbeği düştükten sonra iyice kurusun diye 2 yada 3 gün yıkamayız kaç tane çocuk büyüttük çok şükür hiç sorun yaşamadık.

Bu haftlarda hala mide yanmasi yasayan var mi basi da cok asagida halbuki Deli oldum vallaha ne uyku kaldi ne bisi
Ben beeen benim oldum olası mide problemim var ilk 4 ay istifra ettim ardından yanma hiç bisey fayda etmedi beslenemedigim için lansor kullanmaya başladım çok iyi geldi bana

Benim öyle sanki saati var 12'yi geçince dediğin gibi 2 ye kadar savaşıyor her akşam şaşmiyor

karnım kasıldıkça kendini aşağı doğru itiyor ayaklarıyla kaburgamdan destek alıp. karnım semsert oluyor çocuğun bütün şekli belirginleşiyor dışardan bakınca sanki hiç su kalmamış gibi.
ama geceleri bunu yapan kız, sabahları tam bir minnoş. şu an çok yumuşak karnım mesela doktora gideceğim ya zıtlaşıyor

Sudocreamin de içeriği iyi değilmiş ne kullanacağım şaşırdım
şöyle içeriği temiz doğala en yakın ne önerebilirsiniz kızlar pişik ve şampuan olarak
Mustela düşünmüyorum bu arada
Bu arada yenidoğan bebeklerin ciltleri çok hassas bazı uzmanlar ilk bir ay hiç şampuan kullanmayın bazısı da en fazla haftada bir kullanın diyor. Zaten bebek tertemiz ter bezleri bile gelişmemiş olduğundan ihtiyaçları yok diyorlar. Bence de öyle ben daha hiçbir bebeğin pis koktuğunu görmedim süt kokar hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…