- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #27.901
Ben m/l olanı almıştım, 78 kilo ile gittim doğuma. Bir tık dar mı acaba dedim ilk giyerkem ama sızdırmaması acısından iyiydi. İkinci gün daha rahat giyiyordum şişler de inmeye baslayınca. Büyük bedeni de alınabilir ama zaten cok fark yokmuş öyle diyorlar.Depend kac no almak lazım ben 75 kıloyum
Evet ya yakalayamayınca da ağzı açık bakakalıyo öyle çok eğleniyorumBen o saldırı anını çok seviyorum çok komik oluyor tipini yedigim
Takanın insafına bağlıSuni sancı alan arkadaşlar artırarak mi devam ediyolar seruma
Benim raporda izne çıkış tarihi ve tahmini doğum tarihi var. Normalde rapora gerek yok dediler ama ben yine de doktordan istemiştim. Bugün aradılar, raporu istediler. İnşallah izin kullanımında da sorun çıkarmazlar.Kızlar şimdi sirketimin insan kaynaklarından aradılar. Raporumda izin bitiş tarihi yazmadığı için ödeme alamadığımı, hastaneden bitiş tarihi girmelerini istememi söylediler. Sizin çalışamaz raporlarında bitiş tarihi var mı? Daha bebek doğmadan öyle bi tarih giriyolar mi kafam karıştı
Takanın insafına bağlı
Benim de bu şekilde raporum. Bu sabah arayıp rapor bitiş tarihi olmadığından ödeme alamazsın, hastaneden rica et bitiş tarihi yazsınlar falan dedi ik personeli. Bebek doğmadan rapor bitiş tarihi nasıl yazılacak zaten dimi? Aktarma vs var yeniden düzenleniyor o doğum sonrası diye biliyorum. İş yerleri işte illaki yoracaklar bazı zamanlarBenim raporda izne çıkış tarihi ve tahmini doğum tarihi var. Normalde rapora gerek yok dediler ama ben yine de doktordan istemiştim. Bugün aradılar, raporu istediler. İnşallah izin kullanımında da sorun çıkarmazlar.
Canım çok geçmiş olsun insallah geçmemiştir. Ama sezaryen de zorunlu test yapılıyor bir arkadaşımın tarihi alınmıştı 2 ocakta sezaryen olacaktı. test pozitif çıkınca ertelendi. 7 ocakta sezaryen oldu testi negatif çıkınca. Hastalık süreci de zor geçmedi atlattı.Ayy kizlar evde koronali var bana gecmis mi biomiyorum gecmisse bundan sonraki süreç nasıl olur acaba
Hakkınızda hayırlısı olsun canım.Bence bu zamana kadar gelmişsin bundan sonra doktorunun dediklerinle hareket etmen daha mantıklı canımKızlar görüşlerinize ihtiyacım var iyice kafam karıştı. Bugün dr kontrolüm vardı. 39+3 deyim. Bebek 25 aralıktan beri kanalda ve erken doğar diye düşünürken şuan kanala indikçe inmesine rağmen ne suyum geldi, ne aşırı sancım var. Dr ilk doğumum sezeryan olduğu için 40 haftayı geçirmeden alırım sezeryanla diye cuma gününe randevu verdi. Ama şuan için herşeyin o kadar normalki bebek iyi, suyu yeterli, plesanta yerin iyi dedi. Sadece bir sancın olup gelmen kaldı dedi. Ama eğer cumaya kadar doğmazsa ssvd leri riske atamam sezeryan yapalım diyor. Cuma tam 40+0 oluyorum. İlk çocuğum 11 yaşında sezeryan yerim iyi. Acaba ne yapsam bilemedim. Tehlikeye atmadan dr a uyacağım büyük ihtimalle ama kafamda karışmadı değil
Normal doguma hazırlandın mi peki cnm? Perine masaji, squat , nefes çalışması gibi...En azından psikoloji olarak hazırlanmak lazım. SSVD için aradan çok yıl geçmiş aslında ama annenin yaşı da önemli normal doğumda. Bir de bebeğin kilosu ve baş çevresine de bakılıyor. Hakkında hayırlısı olsunKızlar görüşlerinize ihtiyacım var iyice kafam karıştı. Bugün dr kontrolüm vardı. 39+3 deyim. Bebek 25 aralıktan beri kanalda ve erken doğar diye düşünürken şuan kanala indikçe inmesine rağmen ne suyum geldi, ne aşırı sancım var. Dr ilk doğumum sezeryan olduğu için 40 haftayı geçirmeden alırım sezeryanla diye cuma gününe randevu verdi. Ama şuan için herşeyin o kadar normalki bebek iyi, suyu yeterli, plesanta yerin iyi dedi. Sadece bir sancın olup gelmen kaldı dedi. Ama eğer cumaya kadar doğmazsa ssvd leri riske atamam sezeryan yapalım diyor. Cuma tam 40+0 oluyorum. İlk çocuğum 11 yaşında sezeryan yerim iyi. Acaba ne yapsam bilemedim. Tehlikeye atmadan dr a uyacağım büyük ihtimalle ama kafamda karışmadı değil
Doğum yapmadan rapor bitiş tarihi belirtemezler zaten. Doğum sonrası verilen raporda iznimizin ne zaman biteceğinin yazacağını söyledi doktorum. Hesaplama yaparken de aktarmayı falan nasıl yapacağımızı sordum. Çünkü kafam karışıyor bu hesap işinde. Doktorum toplamda 112 gün iznimin olduğunu söyledi.Benim de bu şekilde raporum. Bu sabah arayıp rapor bitiş tarihi olmadığından ödeme alamazsın, hastaneden rica et bitiş tarihi yazsınlar falan dedi ik personeli. Bebek doğmadan rapor bitiş tarihi nasıl yazılacak zaten dimi? Aktarma vs var yeniden düzenleniyor o doğum sonrası diye biliyorum. İş yerleri işte illaki yoracaklar bazı zamanlar
Doktorun ile birlikte hareket etmelisin bence ama benim kendi fikrim ilk cocugun 11 yasinda sezeryan üzerine 11 yil gecmis normal dpgum icin hic bi sakincasi yok gibi neden risk olarak gördügünü detaylica konusup ona göre karar verirdim. Tandigim cogu kisi sezeryandan 1 yil sonra bile normal dogum yaptilar hemde 41 haftalikken .....Kızlar görüşlerinize ihtiyacım var iyice kafam karıştı. Bugün dr kontrolüm vardı. 39+3 deyim. Bebek 25 aralıktan beri kanalda ve erken doğar diye düşünürken şuan kanala indikçe inmesine rağmen ne suyum geldi, ne aşırı sancım var. Dr ilk doğumum sezeryan olduğu için 40 haftayı geçirmeden alırım sezeryanla diye cuma gününe randevu verdi. Ama şuan için herşeyin o kadar normalki bebek iyi, suyu yeterli, plesanta yerin iyi dedi. Sadece bir sancın olup gelmen kaldı dedi. Ama eğer cumaya kadar doğmazsa ssvd leri riske atamam sezeryan yapalım diyor. Cuma tam 40+0 oluyorum. İlk çocuğum 11 yaşında sezeryan yerim iyi. Acaba ne yapsam bilemedim. Tehlikeye atmadan dr a uyacağım büyük ihtimalle ama kafamda karışmadı değil
Ben müslin bez ve battaniye olayını abartmışım biraz bi penye bi kalın battaniyeyi kullandım sadece. Bebeğe 3 takım götürmüştüm hepsini kullandı hatta sonuncusu da kirlenirse diye korktum. Doğumdan sonra giydiğine ağzında kalan kanlar bulaşmıştı. İkincisine içinde kalan amniyon sıvısını kustu kanlı kanlı. Lazım olabiliyor yani zaten ufacık parçalar fazladan almaya çekinmeyin. Kesinlikle iyiki almışım dediğim gümüş kapak. Bi gecelik bi pijama götürmüştüm. İkisini de kullandım. Gecelikle rahat emziremedim çünkü. 10ar bez Depend fazla fazla yetti. Çoğu kişi emzirme atletini giymemiş ama giydim ben içim boş boş rahat edemedim.Doğum yapan taze annişler hastaneye götürüpte kullanmadım dediğiniz veya şu yetmedi dediğiniz şeyleri biximle paylaşır mısınızm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?