2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben kullanmıyorum doktor vermedi test falan mı yaptrdınız bunun için acaba hiç konusu bilr geçmedi bizde bu ilaçların
Benim ailede kan pıhtılaşma sorunu vardı bana da önlem amaçlı verdiler canım vermediyse doktorun gerekli görmemiştir bu da iyi bir şey

Çok geçmiş olsun ama benm ilk gebeliğim ilk gebelik yaşayanlarda hamileyken yaptırabiliyo mu ki
Herkese yapılmıyor düşük geçmişi olanlara genetik test yapılıyor oradan belli oluyor. İğneden göbeğim kevgire döndü ben isterdim ilaçsız ağrısız hamilelik geçirmek şanslısın canım

merhaba kizlar
Az önce günlük ped e az miktarda acik kahverengi akintim olmuş
Bunu yaşayan var mi? Daha önce 6. Hafta bi düşüğüm var simdi 9. Haftadayim korkuyorum düsük belirtisi mi acik kahve akinti

Çok geçmiş. Olsun canım inşlallah sağ salim kucaklarımıza alırız boşa gtmez hayrlısıyla emekleriniz ama kafama takıldı şimdi ablamlada görüştüm onda kan pıhtılaşması olmuş ben bilmıyordum bu durumu doktor da hiç konuşmadık bunu kafama takıldı inşallh bi sorun olmazn

merhaba kizlar
Az önce günlük ped e az miktarda acik kahverengi akintim olmuş
Bunu yaşayan var mi? Daha önce 6. Hafta bi düşüğüm var simdi 9. Haftadayim korkuyorum düsük belirtisi mi acik kahve akinti
Açık kahve benm de oldu canım doktor parlak kırmızı olmadığı sürece takma demişti sonra da bi daha da kahve akıntı da olmadı şükür

Amim inşallah canım Dru na sorabilirsin ablandaki durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…