2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhaba güzel anneler dün ilk kez gittim doktora kese göründü 8.59 mm dedi üç hafta sonra gel dedi bebek ve kalp atışı görebilmek için. Sadece folik asit verdi. Geç döllenme olabilir dedi. Sağlık ocağına git dedi hangi testler yapılıyor sağlık ocağında ??

Merhaba kızlar. 3 gün önce doktora gitmiştim.kese dışında ufak kanama alanları vardı.bizde kan uyuşmazlığı olduğu için önlem amaçlı iğne yapıldı.uyuşmazlığı olanların aklında bulunsun ufak bir kanama bile olsa hemen iğne olmak gerekiyor tedbir için.

Hamileyim deyince gereken tüm testleri yapıyorlar. Bazı arkadaşlar bazı testlerin yapılmadığını söyledi ama şehre sağlık ocağına göre değişiyor olabilir.

Canm bn hastanede yaptrdım rutin testler onlar yapar zaten gebe olduğunu söleyince idrar tam kan sayımı anti hiv rubella proteın tsh kan grubu falan hepsüne baktılar

Doktorum sağlık ocağına gönderince gittim.Tahliller için yapamıyoruz elimizde tüp yok dediler.Ne zaman gelir peki dedim hiç bilmiyoruz ne zaman geliceğini belirsiz dediler.Daha sonra hastaneye sordum 900 tl tutuyo dedi.Özel laboratuara gidip sordum 450 tl dediler

Telaş yapma canım bir sıkıntı olduğunu zannetmiyorum. Kontrolde druna ablanın durumundan bahsedersen.
Canım doktorla görüştüm ablan da olduysa sen de de olabilir olmayadabilir. 2 ve üstü düşüğün yok şükür test de yapılmaz ilaç da kulanndıramam bu durumda. Gidişatına bakacaz dedi. İnşallh da kötü bişi olmaz ya

sağlık ocağına bildirmeme gitmeme gerek yok o zaman değil mi
Ben sağlık ocağında yaptırdım gerekli testleri.Cuma kan verdim,pazartesi tahlil sonuçlari çıkacak.Tum testler yapildi.Bununla birlikte gebeliginizi sağlık ocağına bildirmeniz gerekiyor testleri orda yaptırmasanız bile...

Teşekkür ederim başka şehirde normalde aile hekimim aldırdım buraya 5haziran da işlemler tamamlanıcakmış tekrar teşekkür ederim

Bir sorum daha olucak benim anneler kese 8.59 mm dedi doktor ama sata göre geç döllenme dedi üç hafta sonrasına gel dedi siz de kaç mm di kese boyutu sonra kaçırmakta gördünüz bebişi

O ne testi öyle o kadar pahalı şu ilk yapılan rutin testler mi

Yasin çok küçük daha, benden sana tavsiye bir iki sene evliliğinin tadını çıkar sonrasında keyiflenince bebek kendiliğinden geliyor. Ben de ikinci bebeğimde düşük yaşadım ama yaşım 32 :) ki yasim genç diyorum daha zamanm var bir kaç aya yine olur diyorum. Sakın üzülme karamsar asla olma.
Hayat o kadar lezzetli ve güzel ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…