2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Dürüst olmak gerekirse üzülmedim sadece dış gebelik olma ihtimali beni korkuttu. Her zaman daha iyi bir şey olacağına inandığım için kötü şeyler artık beni pek etkilemiyor. Eşim çok etkilendi. Anlamadim. Yani suratı enerjisi düştü ki ilk çocuk değil bu. Cok sukur evladımız var. Olur bı daha diyorum ben bişey demedim ki sen iyi ol yeter diyo.

Bir sorum daha olucak benim anneler kese 8.59 mm dedi doktor ama sata göre geç döllenme dedi üç hafta sonrasına gel dedi siz de kaç mm di kese boyutu sonra kaçırmakta gördünüz bebişi
Sevgili Merimerii canım tüm bebisler birbirinden farklıdır.Dollenme tarihi,annenin regl döngüsü,bebişim gelişme durumu vb nedenlerle farklılık gösterir.Kiminin kesesi büyük ,kiminin bebisi küçük olur.Kiyaslama yapmak doğru olmaz bu nedenle.Kiyas yapınca e benimki de 6.haftada neden kalp atışı duyamadık, benimkinin günü seninle aynı neden 1 mm küçük gibi anneyi gereksiz strese sokan sorular yağmuru oluşuyor.Bebislerimiz kendi standartlarında sağlıkla gelişsinler biraz rahat olalım

haklısın sadece biraz rahatlatılmaya herşeyi yolunda olduğunu duymaya ihtiyacım var sanırım

Olmaz canım merak etme bebişi kalbi atıyor için rahat olsun benim test yapılmadan önce kesenin biri bozuktu diğerindede içinde bebek yoktu. Bu durumda genelde en başta düşük yada bozukluk oluyor

Herkese merhaba gruba girip bir kere yazdım sonra tekrar yazma fırsatım olmadı ben de 2021 Ocak annesi adayıyım kısmet olursa
Bir sorum olacak sizlere mide bulantısı için prilam Dr kullanan var mı aranızda doktorum kontrole gittiğimde verdi icmedigim zaman o gün zindan oluyor resmen içmek istemiyorum ama çok da zor geçiyor çok kararsız kalıyorum

Olmaz canım merak etme bebişi kalbi atıyor için rahat olsun benim test yapılmadan önce kesenin biri bozuktu diğerindede içinde bebek yoktu. Bu durumda genelde en başta düşük yada bozukluk oluyor
Oy canım ya rabbim bi daha göstermesin inşallh sana da ve herkes içinde anladım k6zum ne bilim ben bi an stres yaptım geçti şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…