2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende bugun oyledyidm canim midem bulaniyo gibi ama değil biseyler yemek istiyom ama canom istemiyo cok tuhaf
Kendi evimde olmayınca daha rahat yiyorum onu anladım bir de. Heralde evde yaparken yağ soğan salça falan yemeğin her etabının kokusunu alıyorsun ondan. Annemlere yemeğe gittiğimizde daha rahat yiyorum. Yağ soğan salça yazarken bile midem bulandı.

Arkadaşlar yediklerinize dikkat ediyor musunuz. Ediyorsanız nasıl ? Mesela kokoreç yiyor musunuz bu aksam yapacağım ama sakatat yasak sanırım internetten baktığım kadarıyla. Bu konuda siz neler yapıyorsunuz

kizlar catlak olusumuna karsi krem yag vs kullanmaya basladiniz mi? Basladiysaniz ne kullaniyorsunuz? Benim cildim catlamaya cok musait badem yagi mi surmeye baslasam diyorum

kizlar catlak olusumuna karsi krem yag vs kullanmaya basladiniz mi? Basladiysaniz ne kullaniyorsunuz? Benim cildim catlamaya cok musait badem yagi mi surmeye baslasam diyorum
Yağları bilmiyorum ama ben lierac ve badger alacağım, içerik olarak badger daha güvenli, ama daha erken tabi sag salim bir ilerleyeyim de inşallah

Yağları bilmiyorum ama ben lierac ve badger alacağım, içerik olarak badger daha güvenli, ama daha erken tabi sag salim bir ilerleyeyim de inşallah
benim cildim cok kuru onceden catlaklarim var biraz o yuzden endiseleniyorum catlak olacak diye

Arkadaşlar yediklerinize dikkat ediyor musunuz. Ediyorsanız nasıl ? Mesela kokoreç yiyor musunuz bu aksam yapacağım ama sakatat yasak sanırım internetten baktığım kadarıyla. Bu konuda siz neler yapıyorsunuz
Canım sakatat yasak evet. Ben normalde gündelik hayatımda cok dikkat ederim yediklerime. Yıllar olmustur ki paketli ürünler karbonhidrat agırlıklı seyler asla yemem. suanda canım hiiiiç bir sey cekmiyor kilo bile vermişim o yüzden en fazla kızarmış ekmek beyaz peynir filan yiyebiliyorum. Doktor haftada 2şer kez et ve balık dedi. Et yiyebildim ama suan balık yemeğe cesaretim yok gibi

Günaydın kızlaaaar

iki gündür midem bir garip. Bulantı gibi ama yemek yiyemeyecek durumda da değilim ama mutfağa girmek istemiyorum, yemek görünce bi garip oluyorum
Ben de aynıyım. Tam anlamıyla bulantı değil ama midem bi büküm büküm gibi canım hiç yemek yemek istemiyor zorla yiyorum bir şeyler

benim cildim cok kuru onceden catlaklarim var biraz o yuzden endiseleniyorum catlak olacak diye
Benim de taaa ergenlik zamanından catlaklarım var cildim cok müsait catlamaya. Acele etmeyeyim dedim. Kalp atısından sonra ender saracın bi tarifi var o yağ karısımından yapıp sürmeyi planlıyorum doğuma kadar

Oğlum 4 buçuk yaşında. Seninki daha iyi aslinda, ben baya rahata alismistim çünkü. Şimdi al baştan olacak herşey
Benimkide 5 yaşında.. Herşey düzene girmişti yemek uyku falan. Bende rahatlığa alıştım şimdi herşey sil baştan olacak uyku mama gaz vss. Bazen karnımı seviyor bebek gelecek diye bazende sevmiyorum bebeği diyo yanar döner oldu kuzum o da haklı evin şehzade si tahtı sarsılacak

Yaaa aynı oğluma makarna yaptım tiksinti den duramadım salçalı yemek dışında bişeyler yapmaya çalışıyorum onunda kaçarı yok

Ben ilk gebeligimde lierac kullanmıştım ve bol su içmiştim fazla kilo da almadığım için çatlama olmadi.2. de düşük kiloyla hamile kaldığım için kendime çok güvendim ne de olsa çatlamıyorum dedim,25 kg aldım.Catlamayan hicbir yerim kalmamış.Simdi ise zaten yuksek kilo ile hamile kaldığım ve bu surecte kilo verecegim için ilk işim çatlak kremi almak oldu.Sinoz aldım.Henuz kullanmaya başlamadım.Ama bu hafta başlayacağım

Ben dikkat etmekten ziyade direkt hamile diyeti yapıyorum.7.haftaya girdim 2 kilo verdim.Oncesinde de 2 kilo vermiştim.Bir topik açtık orda diyet listesi falan paylaşıp birbirimizi motive edecek ve tartı takibi yapacağız.Gebelikte kilo takiplerimiz ve kontrolümüz.Topiktekilerin çoğu burdan arkadaşlar.Burayi çok meşgul etmeyelim kilo meselesi ile dedik.Haftada 3 gün de 1 saat 15 dk tempolu yürüyüş yapıyorum

Genelde sebze yemeye özen gösteriyorum ekmeği çok azalttım şeker hamur işi yemiyorum et yiceksem çok iyi pişiriyorum ilk haftamda bulantım yoktu ciğer yemiştim sonra okuduğumda sakatat yenilmemesi gerektiğini gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…