2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
İkinci gebeliği olan arkadaşlarım karnınız ilkine göre büyük mü. Benim ilk hamileliğimde 4 ay dümdüzdü bunda şimdiden göbek çıktı
Benim rahim antevert yani anatomik olarak öne doğru o nedenle göbeğim çıktı bazen daha belirgin bazen biraz daha düz oluyo

O ilacı bilmiyorum.Onceki hamileliğimde bir ilaç kullanmıştım ismini hatırlayamıyorum ama bu sefer bulantılarım dayanılmaz boyutta olmadığı için kullanmıyorum.Doktorunuz tavsiye ettiyse ve bulantı dayanılmaz seviyede ise kullanabilirsiniz

benim cildim cok kuru onceden catlaklarim var biraz o yuzden endiseleniyorum catlak olacak diye

Ben daha başlamadım ama duştan sonra bebe yağı, normal zamanda da hindistan cevizi yağı mi kullansam dedim daha tam araştırmadım ama .

Badem yağına dikkat diyeyim çünkü bildiğim kadarıyla tüyleri besliyor. Hatta seneler önce ben kaşlarıma tatlı badem yağı sürüyordum.

Bende kamudayım başlıyoruz Pazartesi. İlk çocuklarınız kaç yaşında? Benimki tam 26 aylık şuan biraz gerginim yaş farkı az mı zorlanır mıyım diye
Benim kızım da 26 aylık ben şubat annesi olacağım ins 4 şubat görünüyor şuan icin durumumuz baya benzer. Bu başlığa doktor tavsiyesi istemek için geldim

Selamlar hanımlar Hepinizin gebeliği hayırlı olsun sağlıkla kucağıniza alın ins yavrularınızi. Ben şubat annesiyim sizlerden Ankara için hastane ve doktor tavsiyesi istemeye geldim. Fiyatı çok uçuk olmayan özel hastane doktor ve devlet hastanesi tavsiyeniz var mıdır? Kontrollere nerede gidiyorsunuz Ankara'da? İlerleyen süreçte ne planlıyorsunuz. Yolun başında iyice bilgi sahibi olmak istiyorum ilk gebeliğim karambole gelmişti geç kaldığım için. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

Ankara'da doktor tavsiyesi için ayrı bir mesaj yazdım teşekkür ederim benim kızda had safhada 2 yaş sendromu var bir de eve kapandık şu sıralar gerildi iyice umarım kardeşi geldiğinde atlatmış oluruz
2 yaş sendromundan sonra 3 ve 4 yaş sendromları var Neyse ki "terrible two " tadında değiller daha hafif...Aralarının az olması daha iyi olabilir.Hani derler ya büyüklerimiz "birlikte büyürler" diye...Hep beraber göreceğiz nasıl olacak

Selam canim hoşgeldin. Bende Ankarada yim ve doktor arayışım sürüyor . Gebelik yeni olduğu için hacettepeyi zorlayacağım. Özel ise eşimden dolayı indirimim varmış yeni öğrendim koru hastanesini düşünebilirim. Sincan koru daha uygunmuş ortalama doğum paketi 5 bin sanırım. Dikmen 'de cerrahi tıp merkezi var o da doğumlarını Çukurambar koruda yaptiriyormus 6 bin.Sami ulus un bestepedeki yerinden baya memnun olan var devlet. (eski turgut özal)

Kızlar şekersiz Türk kahvesi bağırsakları harekete mi geçiriyor yoksa kabızlığı arttırıyor mu?

Canım ben ankarada yaşıyorum bende araştırıyorum daha yeniyim zahide küçük iyi dediler haftaya ona gideceğim
Canim onu bende düşünüyorum ama koru çok yoğun diyorlar o anlamda ilgi alaka nekadar iyi olabilir kafanda sorular var .Gittikten sonra yaz olur mu
Bende doktor önerisi arıyordum, sanırım Ufuk üniversitesinde Aslı hocaya gidecem. Sen??
Canim pek iyii şeyler duymadım ufuk hastanesi ile ilgili nette baya bi kötü yorum var 2017 de arkadaşım oraya gidiyordu doğum zamanı almamışlar büyük doğuma göndermişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…