2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben bugün koruda zahide küçük için doğum paketi sordum 8.500dediler çok geldi şimdi sizinkileri görünce birde sincan koru bana uzak kaçıyor .. kararsız kaldım gerçejten

Ben bugün koruda zahide küçük için doğum paketi sordum 8.500dediler çok geldi şimdi sizinkileri görünce
Çukurambar pahalı canım bide doktora göre değişiyor sanırım. Arkadaşım ocakta orada doğum yaptı çiğdem güler e. 6 bine.ama ekstralar çıkmış 8 bine maal olmuş. Şubatta zamlanacak demişler zaten .

Aynen öyle valla . O yüzden hacettepe diyorum . Hem doçent profesör dolu hem riskli gebeliklerde 1 numara .Orasi da döner sermaye ama bunların yarısı kadar tutmaz. Iş oraya giriş yaptırabilmekte.

Benim canım o kadar cok tatlı, hamur işi , karbonhidrat cekiyorki. Midem bulansa da yemesem diyorum. Çünkü iştahım çok açıldı. Doyamıyorum resmen . Kilo aldım gibi. Benim gibi olan var mı

10. haftaya giriyorum bende artik baslamayi dusunuyorum ama krem mi kullansam yoksa badem yagi gibi dogal seyler mi emin olamadim

Kızlar ya bu kese şekline göre cinsiyet belirleme olayı nedir. Yuvarlak olursa kız fasulye gibi olursa erkek oluyor falan.. Tutan var tutmayan var kadınlar kulübü ndede baya konuşulmuş

Kızlar ya bu kese şekline göre cinsiyet belirleme olayı nedir. Yuvarlak olursa kız fasulye gibi olursa erkek oluyor falan.. Tutan var tutmayan var kadınlar kulübü ndede baya konuşulmuş
Ya boşver kuzum bunları.Tutmuyor onlar.Hiç kafanı yorma.Öyle olsa doktor direkt söyler bu kız bu oğlan diye.Şurda 4-6 hafta sonra öğreneceğiz zaten

benim fasulye gibi bakalim ne olacak

Benim canım o kadar cok tatlı, hamur işi , karbonhidrat cekiyorki. Midem bulansa da yemesem diyorum. Çünkü iştahım çok açıldı. Doyamıyorum resmen . Kilo aldım gibi. Benim gibi olan var mı
Yok benim bulantım var tam bir tabak yemek bile yiyemiyorum sabah zaten kusuyorum bence dikkat et stevia diye bi toz tatlandırıcı var onunla meyveli tatlılar yapabilirsin şekerin yükselmesin sonra bebeğe yarayacak şeyler kat yediğin şeylere badem ceviz fındık gibi

Evet var aşırı yiyorum Allah sonumu hayır etsin midemiz bulunmadığı için bunlar oluyo kuzum

Benim arkadaşım da tutmuştu. Fasulye gibiydi kese erkek olmuştu. Ama bilime inancımız tam tabi yine de

Hacettepe'den nasıl randevu alınıyor peki? Poliklinikler ne durumda? Hocalar gebe takibi kabul ediyor mu acaba? Ankara Tıp'taki hocaların genelde özel muayenehanesi var Esra hoca var kurum içinde gebe takibi yapan o da çok zor hasta kabul ediyor. Direk özel hastane düşünmektense üniversite hastanesinde hoca hastası olmak daha güvenilir geliyor bana. Tabi bunlar şimdiki düşüncelerim süreç ilerledikçe ne düşünürum bilemiyorum

Evet var aşırı yiyorum Allah sonumu hayır etsin midemiz bulunmadığı için bunlar oluyo kuzum
Gebelikte çok kilo iyi bişe değil kuzum doğumdan sonra da bebek bakımında çok zorlanırsın son haftalar nefes alışverişin bile zor olur ye ama bol bol sebze ye kuruyemiş ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…