2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben de öyle düşünüyorum ama buralardan randevu almak zor . Netten telefondan randevu vermiyor kadin dogum sekreterligine gidip almak gerwkiyor Pandemi nedeni ile yeni gebe kabul etmiyoruz demisti hacettepe ama 1 hazirandan sonra bakalım nolcak .2 hafta bir kontrol 158 tl .Tanıdık bulmak gerekiyor ordan.Birde 10. Haftaya kadar kabul ediyorlarmis takip için.

Hayırlı olsun Rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin.ankarada yaşamıyorum ama tavsiye edebileceğim doktor var ama hastane biraz pahalı sanırım Memorial kudret erkenekli tavsiye ederim riskli gebelik üzerine de deneyimli.teyzemiz oluyor kendisi

Kızlar merhaba, 6. Haftamdayım. Bu gün hafif bir kaşıntı başladı vücudumda. Sizde de olmuş muydu? Hormonlardan mı acaba? Biraz stres de yaptım ondan da olabilir tabi bilemiyorum.

Kızlar merhaba, 6. Haftamdayım. Bu gün hafif bir kaşıntı başladı vücudumda. Sizde de olmuş muydu? Hormonlardan mı acaba? Biraz stres de yaptım ondan da olabilir tabi bilemiyorum.
Benim ilk gebeliğimde heryerim kaşınıyordu. Litre litre nemlendirici kullanmıştım. Banyodan sonra mutlaka bütün vücudunuza nemlendirici sürün. Bioderma atodermi tavsiye ederim.

Benim ilk gebeliğimde heryerim kaşınıyordu. Litre litre nemlendirici kullanmıştım. Banyodan sonra mutlaka bütün vücudunuza nemlendirici sürün. Bioderma atodermi tavsiye ederim.
Tamamdır tavsiyeniz için tesekkürler
Tamamdır tavsiyeniz için tesekkürler uygulayacağım, normalde de kuru bir cildim var, hem su tüketimini arttırıp hem de nemlendiriciyle çözülür umarım

Aynen ya ne uykuyla ne asermeyle ne kese şekliyle alakali degil bence. Hayirlisi olsun, saglikli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…