2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
oxfordlu valla 52 yim yıllardır hiç şaşmaz. 10. haftada bugün tartıldım 55 olmuşum.
55 az gibi olduğu için idrak edemiyorum bence şu an ama halim hal değil. perşembe zaten doktor tartınca sövecek kendime geleceğim

Bende 53 tüm başlarken şimdi 62 ile başladım 70 i geçmek istemiyorum bakalım

archimom benim gozumde de gerçekten yüce bir insansın ve yüce bir anne. Kimin bi sıkıntısı olsa nolursa olsun okadar güzel telkin edip insanları rahatlatiyorsun ki sanal da olsa hakkın ödenmez.Keske ayni gucle bizde sana yardimci olabilsek.Benim teyzemin zihinsel engelli kızı var onun neler çektiğini ne zorluklara göğüs geldiğinide cok iyi bilirim .Bir anne Allah kizimi benim ardima koymasin önce onu sonra beni alsin diye dua eder mi ?Ediyor işte . Belki seninki daha zorlu bi süreç ama sen o kadar güçlü bi kadınsın ki altından kalkamayacağını zerre düşünmem. Dualarım her daim seninle Grubun en şahane annesi

Rabbım acil şifalar versin canım sen gerçekten çok özel bir annesin herkesin imtihanı farklı Rabbım mukafatını fazlası ile nasıp eder ıns

Günaydın güzel anneler Saat 2de randevum var dua edermisiniz herşey yolunda olsun bebeği kalp atışını duyup görebileyim Herkes çok güzel haberler alsın bugün çok mutlu bir gün olsun herkese
Insallah pıtpıt gösterecek sana kendini annesi ❤ Hayırlı haberlerini bekliyorum ben de 5te gidecegim

Estağfurullah kuzum sizin guzelliginiz ve hepimiz şahane anneleriz..Anne olmak başlı başına şahane olmak demek zaten Birbirimize her zaman destek olacağız ve sağlıkla alacağız bebislerimizi kucağımiza inşallah. Cok teşekkür ederim

Günaydın güzel anneler Saat 2de randevum var dua edermisiniz herşey yolunda olsun bebeği kalp atışını duyup görebileyim Herkes çok güzel haberler alsın bugün çok mutlu bir gün olsun herkese
O kadar güzel bir duyguki. Hamile olduğunu anlıyorsun o zaman. İnşallah duyacaksın sende kalp atışını

archimom çok bilinçli donanımlı olduğunuz belli oluyor Allah yardımcınız olsun siz şahane bir annesiniz
P Pelusyastik Estağfurullah ve tesekkur ederim guzel dilek ve sozleriniz icin...Kuzucuk eve gelir de en yuksek performansla elimize yuzumuze bulastirmadan hic sorun çıkmadan bakabilirsek şahanelik o zaman baslayacak Simdi ne var ki konusmak kolay eve gelsin de o zaman belli olacak ne kadar şahaneymisiz.Cok ta korkuyorum itiraf etmek gerekirse ama yapacağız umuyorum Bu arada nick çok tatlı.

Benim kontrolde bu hafta yarın mı gitsem bekledikçe stres tavan yapıyor. Güzel haberlerle gelelim inşallah
Acele etme canım ya gunu gelince gidersin.Kalan 7 ay geçmez valla böyle 1 yıl gibi gelir... Yurtdışında yaşayanlar bilir belki de şehir efsanesi bilmiyorum toplam 3 kez ultrasona giriyorlarmış hamilelik boyunca yıllardır öyle derler ya...Bu konuda aydınlatan olursa seviniriz doğru mu?Eğer doğruysa sabırsız annecikler olarak biz de biraz sabretmeyi öğrenelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…