2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bel ağrısı hep oluyor vücut agirlastik bide rahimde ağrı oluyor kemiklerim ağrıyor genişledikçe
YouTube dani açıyorsun pilates derslerini bende başlamak istiyorum
Ben reformer pilates yapıyorum.Pilates hocam var.Kendi başıma spor yapacak biri değilim malesef

Ben de neko alacagım iki ayrı fiyat var cok da anlamadım farkı birisi 500 birisi 250 fark neden olabilir siz biliyor musunuz
Birisi baby size biri toddler olabilir mi acaba?Uzun zamandır hiç kanguru bakmamıştım.Açıkçası henüz fiyatlarına hiç bakmadım.İlk aylar için cesaret edebilirsem wrap sling düşünüyorum.Bakalim neye karar vereceğim

Kızlar A101 de bugün bebek ürünleri vardı. Bir şeyler alan oldu mu
Evet oyuncak dolabı gibi bir şey gelmişti onu aldık kilere koyup içine bebek bezi ıslak mendil fln koyacağım. Baya şeyi toparlar gibi. Bir de anne bebek çantasını almış kayınvalidem ama daha görmedim nasıldır bilmiyorum fisher price ama. Aslında ben bir tane pull and bear dan normal sırt çantası almıştım bu yedek olacak. Bir de ağız mendili ve battaniye almış.

Kızlar ateş ölçer olarak ne aldınız ya da alacaksınız ? Ben bir tane ebebekten omron koltuk altı ölçüm yapan ateş ölçer aldım. Kulak ve temassızlar için kararsızım. Acaba gereksiz mi az para da değil yani.

canım ben mesilife alacağım, çevremdeki arkadaşlarım hep onu önerdiler. ebebekte medisana var, sakın almayın. geçen bir arkadasımın bebeği ateşlenmişti her defasında farklı ölçüm yapıyordu alet çok problem yaşadılar. mesilife hem yüzey de ölçüyormuş mesela banyo suyuna yaklaştırıp temassız suyun sıcaklığını da ölçebiliyorsun

Ben Chicco koltuk altı aldım canım. Aslında Braun kulaktan ölçen de alicaktim da kararsız kaldım almadım şimdilik

ben iki tane aldım bir tane de annem aldı yeter dedik daha almayacağım.
bir tane yastığı bir tane yorganı var sence yedeklemeli miyim?
Benimde 1 yorgan var, yastik bitane almistim gecen hafta bimde cok ucuz olunca bitane daha almistim canim

Beni anlatmışsın resmen aynı sorun bende de var evi süpüremez oldum ağrılardan eşimden robot süpürge istedim yoksa sakatlancak gibiyim.

En güzeli bence cok iyi düşünmüşsün. Benim de 7 yil onceden kalma lohusa takimlarim var bir tane ekru pijama takimi bir de gül kurusu renkte gecelik ve sabahlik takım. Benimki erkek cocuk olunca gül kurusu renk acayip mi olur diye düşünüyorum. Ya en baslarda cok ozeniyordum fotograf çekimi bebek şekerleri, oda süslemeler fln. Ama şimdi gereksiz harcama yapmayayım zaten ücretsiz izne cikarsam en az 1 sene maaş alamam diye düşünüyorum. Oda süslemesi de gereksiz kimse gelemeyecek zaten

Oda suslemesi falan hic yapmicam valla belki bi tul alir kapiyi esime suslettiririm bide balon stantlari oluyor ya ondan koyarim. O da belki yani onu bile yapacagimi sanmiyorum.

Netten mi aliyorsunuz? Ben de bakayim lcw nin bebek tulumlari da fiyati iyi hem de güzel diyorlar.

Kızlar biz eşimle bebise oda takımı almaya karar verdik. Anne yanına da park yatak düşünüyoduk ama odasında beşik falan olacağı için, bide ben 1 yaşına gelmeden odasını ayırma niyetinde olduğum için park yatak biraz fazla olabilir diye düşündüm. Daha ufak bişey olarak da bi tek sepet beşik geliyo aklıma. Çok para da vermek istemiyorum açıkçası. Var mı tavsiye edebileceğiniz bişey?

Arkadaslar şu black friday indirimleri fln guzel seyler kalir mi acaba? Ben bebise hic bir sey almadim daha. Biraz bakınayım dedim fiyatlar uçmuş. Aklimdakiler ve evde olmayanlar şunlar:
* Hastane çıkışı set
* Tulumlar, çorap, yelek, başlık, battaniye vb.
* Müslin set, kanguru, sling, uyku tulumu
* Bebek küveti, lansinoh krem, süt poşeti, emzik

Evde olanlar (ana kucağı, bebek arabası, süt sağma mak., beşik, bebek karyolasi, biberon, omuz bezi, birkaç takım tulum, body, çorap, battaniye, uyku tulumu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…