2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben evde hem besik hem de karyola oldugu icin oldugu için yeni bakmadim ama 6-7 aylik oldugunda beşik türü yataklar küçük gelmeye başlıyor, ben 6 aylikken odamizi ayirmistim ve geceleri emzirmeye kalkip boşuna eziyet çekmişim. Şimdi emzirme süresince kendi odamda yatirmayi düşünüyorum.

Takip etmek lazım. Bazen indirim varmış gibi gösteriyorlar. Sen alacağın ürünleri fiyatlarıyla not et. İndirim zamanı indirime girenleri alırsın. Bende bir kaç parça alacağımı bekletiyorum fiyatları düşerse alırım indirimde

Yoookk ben de hayatta açmama telefonumu beslenmeydi dinlenmeydi Bebeğimle ilgilenecem

Hayırlı akşamlar anneler
Göğüs pompası almak şart mı ya bi sepete atıyorum bi siliyorum karar veremedim bir türlü

Ben philips avent düşünüyorum. Ama fiyatlar da uçuk. Şuanda alıp kullanmayan var mı diye 2.el bakmaya başladım. Bakalım bulursam şansıma.
Belki çok lazım olmayacak yada kullansak bile çok az kullanacaz. Ben çokta para vermek istemiyorum ona ya.
Ben sürekli bir şeyler aldıkça annem 5 tane doğurdum ama senin aldıklarına hiç ihtiyaç duymadım diyip duruyo

Benden sana tavsiye baza alıp odasına koy yanına da park beşik yada anne yani beşiği çünkü baza çok rahat ve uzun yıllar kullanılıyor...

Yaaa ben de öyle düşünüyorum bazen. Gereksiz mi oldu acaba diye. Mümkün mertebe az almaya çalışıyorum ama

Gümüş kapak aldım mesela.
Belki de hiç lazım olmicak
Süt sağma da 6.ayda filan okula başlarsam lazım olur diye düşünüyorum ama.
Belki sütüm de gelmeyecek.
Hep olasılık
Sağlıcakla gelsinler de.
Kalanları biz de Satarız napalım

Aynen sağlıkla gelsinler de hayırlısıyla napalım ihtimaller doğrultusunda alalım madem

gecen gun bu pompayi ben sormustum konusulmustu aralik annelerinde mi ocak annelerinde miydi hatirlamiyorum ama sonuc olarak ben ihtiyac duyarsam almaya karar verdim. Eczaneden veya ebebekten dakikalar icinde temin edebilecegim bi urun cunku

gecen gun bu pompayi ben sormustum konusulmustu aralik annelerinde mi ocak annelerinde miydi hatirlamiyorum ama sonuc olarak ben ihtiyac duyarsam almaya karar verdim. Eczaneden veya ebebekten dakikalar icinde temin edebilecegim bi urun cunku
Bencede bunlar sonradan halledilebilen selyer aceleci davranmasa gerek yok bencede belki hic emmiycek yada hic bi soeun yasamadan emzirebilcek . En son care esi gidip yollamak olabilir
Bence

Bende öyle yapayım o zaman duruma göre aldırırım eşime. İnşallah hiç ihtiyaç duymayız.

Beni anlatmışsın resmen aynı sorun bende de var evi süpüremez oldum ağrılardan eşimden robot süpürge istedim yoksa sakatlancak gibiyim.
Ben de aldım robot süpürge inan elim ayağım oldu. Çamaşır katlayıp ütü yaparken de acı cekiyorum bebişim kıyafetleri nasıl yıkayıp ütülüyecez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…