2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Gümüş olunca biraz pahali oluyor, ne kadara aldiniz? benim zamanimda yoktu kapaklar, öyle yara da olmamıştı memem. Bu gümüş kapak konusunda kararsızım ama çok da öneriliyor.
Çok fazla marka çıkmış hepsinin yorumu hemen hemen aynı. Hepsiburada dan indirimim vardı 96 TL ye aldım. 999 ayar saf gümüş. Benim uçları çok yara olmuştu. Fiyatta uygun olunca almak istedim ilk bir hafta 10 gün hassasiyet herkeste olacak burda o hassasiyeti yaralara çevirmeden önlem almak önemli olan o..

Canim o indirimi ben de görmüştüm silverlinda marka sanırım. Sepete attım attım çıkardım ama alivercem ben de. Marka anlamsız bu konuda. Önemli olan saf gümüş olması ki bu 999 ayar yani en yüksek. İnşallah fayda görürüz

temassiz en guzeli. surekli atesini kontrol altinda tutman gereken zamanlar olacak. o uyurken falan olceceksin.ayni zamanda suyun sicakligi , yogurt mayalarken sütün sicakligi gibi islerde de ise yariyor

Son düzenleme:
Hayırlı akşamlar anneler
Göğüs pompası almak şart mı ya bi sepete atıyorum bi siliyorum karar veremedim bir türlü
Benim çok fazla sütüm vardı canım ve emziremiyodum da uçları çok kötü olmuştu die mecbur sağoyıdum.Ama ben makine almamıştım 10 sene önce yokmuydu acaba şu eczanelerde satılan pompalar varya ondan almıştım canım onunla hallediyodum.Bence bekle doğumdan sonra ihtiyaç duyarsan o zaman alırsın

Ben de aldım robot süpürge inan elim ayağım oldu. Çamaşır katlayıp ütü yaparken de acı cekiyorum bebişim kıyafetleri nasıl yıkayıp ütülüyecez bakalım
Benim Xiaomi robotum var. Bizde durumlar tersti eşim sürekli alalım dedi bende gerek yok fuzuli masraf diyordum. O zaman hamile değildim bir gece esti tamam al dedim iyi ki de demişim. Tüm kız arkadaşlarım deli misin eşin alalım diyor sen niye yok dyorsun diye hem süpürme hem silme özelliği olandan alın mutlaka. Ben genel olarak memnunum süper siliyor ve süpürüyor diyemem. Ana temizliğinizi yapın sonrasını robota bırakın, ama dehşet toz topluyor. Bebek olduktan sonra daha da rahat ederim

Aynen canım markaya takılmamak lazım saf gümüş olması lazım. Bütün markaların yorumlarını okudum hepsi hemen hemen olumlu o yüzden en uygununu aldım. İnşallah işe yarar.

Canım koltuk altı tabi ki en sağlıklı ölçüm şeklidir ama 5-6 aylık olduğunda koltuk altından ölçüm yapamadım ben.Ölcturtmuyordu ağlıyordu durmuyordu mümkün değildi koltuk altına o şeyi koymak.Gece acil eczaneye gittik sanırım 3 yıl kadar oluyor bizimki 4 yaşında olduğunda göre...95 TL ye kızılötesi ateş ölçer aldık.O kadar rahat ettim ki...Şimdi fiyatları ne bilmiyorum ama artmıştır corona sebebiyle
Hayırlı akşamlar anneler
Göğüs pompası almak şart mı ya bi sepete atıyorum bi siliyorum karar veremedim bir türlü
Sart değil çünkü kullanıp kullanmayacağın belli değil.Ben ilk çocuğumda 1 kez bile ihtiyaç duymadım.Belki bir yere gitmen gerekir 1-2 kez sağman gerekir onda da el pompası yeterli olur ama çok sağman gerekir çalışacaksındır buzluğa atacaksındır el pompası yetmez.Bence ihtiyaç halinde alınması gereken birşey.Hastanede ihtiyac duysan her eczanede her marka var.Internetten alsan 2 günde gelir.Onden para verilecek birşey değil

Aynen canım markaya takılmamak lazım saf gümüş olması lazım. Bütün markaların yorumlarını okudum hepsi hemen hemen olumlu o yüzden en uygununu aldım. İnşallah işe yarar.
Ben de düşünüyorum gümüş kapak.Lansinohlar da pahalı zaten...Küçücük bir tüp alsan 100 lira.Linki atar mısın canim

Öyle yapayım artık inşallah ihtiyaç duymam, duymayız

Duruma göre alınacaklar listesinde dursun madem Teşekkürler

Merhaba kizlar buraya girmeyeli baya oldu ya aksilik hic birakmiyo zamanim olmuyo korona bitti simdi de kaynanam rahatsiz o bizde gelen giden oldugu icin pert oluyorum ustune kizim bid3 yaramax soguk aldi.... sıkıntı eksik olmuyo yani Rabbim saglik versin karnimdaki hic aklima gelmiyo pek ya harketlenince oyle aklima geliyo....
Onun icin hic alisveris yapmadim daha gerci kizimin kiyafetleri var ama hastane çıkışı falan almam gerek hala erken oldugunu düşündüğüm icin onu da simdi erteliyorum

Günaydın kızlar . Her gecen gün daha erken uyanıyorum. İki gündür yedide ayaktayim . Uyumak istiyorum yaaa
Canım uykusuzluğun sebebi var.Anneden anneye değişir ama 2 hamileligimde de yasadim bunda da yaşıyorum. Vucut anneyi bebek doğduktan sonraki uykusuzluga alistirmak icin bazi hormonlar salgılayıp uyanık tutuyor.Yani bir nevi uykusuzluğa hazırlık. Tatbikat diyelim Bence de gerek yok böyle şeylere ama Ben kitap okuyup geri uyuyorum yatmaya zamanım varsa..Kitap okumayi cok severim normal zamanlarda saatlerce okurum ama bu ara birsey kesfettim bölünen uykumu geri getiren tek şey kitap okumak.Bir dene belki sende de ise yarar..Tv, telefon veya tablet vb elektronik cihazlara bakarsan uykun iyice açılır mavi ışık yaydığı için.O yüzden yeniden uyumak istiyorsan telefonu bırakacaksın elinden

Günaydın kızlar . Her gecen gün daha erken uyanıyorum. İki gündür yedide ayaktayim . Uyumak istiyorum yaaa
Ben 5 yıldır erken uyanıyorum. çok sayılıdır uykumu alarak kendim uyandığım. Hep uyandırıldım. Şimdi ikinciye daha alışkın olacağım gece defalarca uyanıyorum hem lavabo için hemde oğlum üzerini çok açıyor örtmek için. Deliksiz uyku yok bende.

Kızlar tartım bozuldu.Sinbo idi Şok tan almıştım.Onlar 2 yılda bozuluyor zaten..Bana önerebileceğiniz aşırı pahalı olmayan kaliteli ama uygun fiyatlı (40-80 TL) tartı var mi kullandiklariniz nasıl?

Yani meme ucu yarası %80 annede olur.İlk kez emziren annelerde kesin olur.Mesela ben sagma pompasi,emzik,biberon,mama bunların önceden alınıp konmasına gerek yok diyorum her zaman ...Duruma göre ihtiyac halinde alınır aninda temin edilebilecek seyler diyorum ama göğüs ucu yarası ile ilgili önlemler konusunda fikrim farkli.Ilk dogumumda hastane çantama koymuştum lansinoh.Bebek emdiği anda hemen kanadı yara oldu zaten 3 ay da kullandım....Ara ara da yara oldu 2.5 yil emzirdim ben ilk oglumu..Ikincide de koydum emzirmek nasip olmadi.Biraz sagim yaptim onda da yara oldu kanadı tabi...10 mg olanlardan alabilirsin canım 35-40 TL civarı sanırım fiyatı.Ama hemen alma doğuma yakın taze al son kullanma tarihi açısından.Bir de çok ucuz olanlar uzun zamandır bekleyen kremler oluyor açıldıktan sonra 6-12-18 ayda tüketilmesi gerekir amblemi oluyor son kullanma tarihi belirtmiyor bazı kremlerde ama neden beklemiş olsun ki.Kimyasal sonuçta...Bez bile eskiyor içeriğinin özelliğini kaybediyor krem mi kaybetmeyecek.Bir de o kremleri silmiyoruz emzirmeden önce..Silmenize gerek yoktur diyor bebek te emiyor tabi o kremi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…