- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #17.381
Çok fazla marka çıkmış hepsinin yorumu hemen hemen aynı. Hepsiburada dan indirimim vardı 96 TL ye aldım. 999 ayar saf gümüş. Benim uçları çok yara olmuştu. Fiyatta uygun olunca almak istedim ilk bir hafta 10 gün hassasiyet herkeste olacak burda o hassasiyeti yaralara çevirmeden önlem almak önemli olan o..Gümüş olunca biraz pahali oluyor, ne kadara aldiniz? benim zamanimda yoktu kapaklar, öyle yara da olmamıştı memem. Bu gümüş kapak konusunda kararsızım ama çok da öneriliyor.
Canim o indirimi ben de görmüştüm silverlinda marka sanırım. Sepete attım attım çıkardım ama alivercem ben de. Marka anlamsız bu konuda. Önemli olan saf gümüş olması ki bu 999 ayar yani en yüksek. İnşallah fayda görürüzÇok fazla marka çıkmış hepsinin yorumu hemen hemen aynı. Hepsiburada dan indirimim vardı 96 TL ye aldım. 999 ayar saf gümüş. Benim uçları çok yara olmuştu. Fiyatta uygun olunca almak istedim ilk bir hafta 10 gün hassasiyet herkeste olacak burda o hassasiyeti yaralara çevirmeden önlem almak önemli olan o..
temassiz en guzeli. surekli atesini kontrol altinda tutman gereken zamanlar olacak. o uyurken falan olceceksin.ayni zamanda suyun sicakligi , yogurt mayalarken sütün sicakligi gibi islerde de ise yariyorKızlar ateş ölçer olarak ne aldınız ya da alacaksınız ? Ben bir tane ebebekten omron koltuk altı ölçüm yapan ateş ölçer aldım. Kulak ve temassızlar için kararsızım. Acaba gereksiz mi az para da değil yani.
Benim çok fazla sütüm vardı canım ve emziremiyodum da uçları çok kötü olmuştu die mecbur sağoyıdum.Ama ben makine almamıştım 10 sene önce yokmuydu acaba şu eczanelerde satılan pompalar varya ondan almıştım canım onunla hallediyodum.Bence bekle doğumdan sonra ihtiyaç duyarsan o zaman alırsınHayırlı akşamlar anneler
Göğüs pompası almak şart mı ya bi sepete atıyorum bi siliyorum karar veremedim bir türlü
Benim Xiaomi robotum var. Bizde durumlar terstiBen de aldım robot süpürge inan elim ayağım oldu. Çamaşır katlayıp ütü yaparken de acı cekiyorum bebişim kıyafetleri nasıl yıkayıp ütülüyecez bakalım
Aynen canım markaya takılmamak lazım saf gümüş olması lazım. Bütün markaların yorumlarını okudum hepsi hemen hemen olumlu o yüzden en uygununu aldım. İnşallah işe yarar.Canim o indirimi ben de görmüştüm silverlinda marka sanırım. Sepete attım attım çıkardım ama alivercem ben de. Marka anlamsız bu konuda. Önemli olan saf gümüş olması ki bu 999 ayar yani en yüksek. İnşallah fayda görürüz
Canım koltuk altı tabi ki en sağlıklı ölçüm şeklidir ama 5-6 aylık olduğunda koltuk altından ölçüm yapamadım ben.Ölcturtmuyordu ağlıyordu durmuyordu mümkün değildi koltuk altına o şeyi koymak.Gece acil eczaneye gittik sanırım 3 yıl kadar oluyor bizimki 4 yaşında olduğunda göre...95 TL ye kızılötesi ateş ölçer aldık.O kadar rahat ettim ki...Şimdi fiyatları ne bilmiyorum ama artmıştır corona sebebiyleKızlar ateş ölçer olarak ne aldınız ya da alacaksınız ? Ben bir tane ebebekten omron koltuk altı ölçüm yapan ateş ölçer aldım. Kulak ve temassızlar için kararsızım. Acaba gereksiz mi az para da değil yani.
Sart değil çünkü kullanıp kullanmayacağın belli değil.Ben ilk çocuğumda 1 kez bile ihtiyaç duymadım.Belki bir yere gitmen gerekir 1-2 kez sağman gerekir onda da el pompası yeterli olur ama çok sağman gerekir çalışacaksındır buzluğa atacaksındır el pompası yetmez.Bence ihtiyaç halinde alınması gereken birşey.Hastanede ihtiyac duysan her eczanede her marka var.Internetten alsan 2 günde gelir.Onden para verilecek birşey değilHayırlı akşamlar anneler
Göğüs pompası almak şart mı ya bi sepete atıyorum bi siliyorum karar veremedim bir türlü
Ben de düşünüyorum gümüş kapak.Lansinohlar da pahalı zaten...Küçücük bir tüp alsan 100 lira.Linki atar mısın canimAynen canım markaya takılmamak lazım saf gümüş olması lazım. Bütün markaların yorumlarını okudum hepsi hemen hemen olumlu o yüzden en uygununu aldım. İnşallah işe yarar.
Öyle yapayım artık inşallah ihtiyaç duymam, duymayızBenim çok fazla sütüm vardı canım ve emziremiyodum da uçları çok kötü olmuştu die mecbur sağoyıdum.Ama ben makine almamıştım 10 sene önce yokmuydu acaba şu eczanelerde satılan pompalar varya ondan almıştım canım onunla hallediyodum.Bence bekle doğumdan sonra ihtiyaç duyarsan o zaman alırsın
Duruma göre alınacaklar listesinde dursun mademCanım koltuk altı tabi ki en sağlıklı ölçüm şeklidir ama 5-6 aylık olduğunda koltuk altından ölçüm yapamadım ben.Ölcturtmuyordu ağlıyordu durmuyordu mümkün değildi koltuk altına o şeyi koymak.Gece acil eczaneye gittik sanırım 3 yıl kadar oluyor bizimki 4 yaşında olduğunda göre...95 TL ye kızılötesi ateş ölçer aldık.O kadar rahat ettim ki...Şimdi fiyatları ne bilmiyorum ama artmıştır corona sebebiyle
Sart değil çünkü kullanıp kullanmayacağın belli değil.Ben ilk çocuğumda 1 kez bile ihtiyaç duymadım.Belki bir yere gitmen gerekir 1-2 kez sağman gerekir onda da el pompası yeterli olur ama çok sağman gerekir çalışacaksındır buzluğa atacaksındır el pompası yetmez.Bence ihtiyaç halinde alınması gereken birşey.Hastanede ihtiyac duysan her eczanede her marka var.Internetten alsan 2 günde gelir.Onden para verilecek birşey değil
Canım uykusuzluğun sebebi var.Anneden anneye değişir ama 2 hamileligimde de yasadim bunda da yaşıyorum. Vucut anneyi bebek doğduktan sonraki uykusuzluga alistirmak icin bazi hormonlar salgılayıp uyanık tutuyor.Yani bir nevi uykusuzluğa hazırlık. Tatbikat diyelimGünaydın kızlar . Her gecen gün daha erken uyanıyorum. İki gündür yedide ayaktayim . Uyumak istiyorum yaaa
Linki beceremedim canım görsel atayım sayfadan aratırsınBen de düşünüyorum gümüş kapak.Lansinohlar da pahalı zaten...Küçücük bir tüp alsan 100 lira.Linki atar mısın canim
Sağol canım. Tamam burdan alırımLinki beceremedim canım görsel atayım sayfadan aratırsınEki Görüntüle 2705712
Ben 5 yıldır erken uyanıyorum.Günaydın kızlar . Her gecen gün daha erken uyanıyorum. İki gündür yedide ayaktayim . Uyumak istiyorum yaaa
Kremde alsam mı diyorum. Kararsız kaldım. Bazıları krem ile birlikte kullanmış. Bazısı kreme hiç ihtiyaç duymamış. İşte bilemiyoruz başıma ne gelecek belkide hiç hassasiyet olmayacak. Belirsiz bir durumSağol canım. Tamam burdan alırım
Yani meme ucu yarası %80 annede olur.İlk kez emziren annelerde kesin olur.Mesela ben sagma pompasi,emzik,biberon,mama bunların önceden alınıp konmasına gerek yok diyorum her zaman ...Duruma göre ihtiyac halinde alınır aninda temin edilebilecek seyler diyorum ama göğüs ucu yarası ile ilgili önlemler konusunda fikrim farkli.Ilk dogumumda hastane çantama koymuştum lansinoh.Bebek emdiği anda hemen kanadı yara oldu zaten 3 ay da kullandım....Ara ara da yara oldu 2.5 yil emzirdim ben ilk oglumu..Ikincide de koydum emzirmek nasip olmadi.Biraz sagim yaptim onda da yara oldu kanadı tabi...10 mg olanlardan alabilirsin canım 35-40 TL civarı sanırım fiyatı.Ama hemen alma doğuma yakın taze al son kullanma tarihi açısından.Bir de çok ucuz olanlar uzun zamandır bekleyen kremler oluyor açıldıktan sonra 6-12-18 ayda tüketilmesi gerekir amblemi oluyor son kullanma tarihi belirtmiyor bazı kremlerde ama neden beklemiş olsun ki.Kimyasal sonuçta...Bez bile eskiyor içeriğinin özelliğini kaybediyor krem mi kaybetmeyecek.Bir de o kremleri silmiyoruz emzirmeden önce..Silmenize gerek yoktur diyor bebek te emiyor tabi o kremiKremde alsam mı diyorum. Kararsız kaldım. Bazıları krem ile birlikte kullanmış. Bazısı kreme hiç ihtiyaç duymamış. İşte bilemiyoruz başıma ne gelecek belkide hiç hassasiyet olmayacak. Belirsiz bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?