2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar tartım bozuldu.Sinbo idi Şok tan almıştım.Onlar 2 yılda bozuluyor zaten..Bana önerebileceğiniz aşırı pahalı olmayan kaliteli ama uygun fiyatlı (40-80 TL) tartı var mi kullandiklariniz nasıl?
Canim bendeki techfit çam dijital baskül .Ev hediyesi olarak gelmişti .Şimdilik memnunum bak istersen uygun da bişey .

Zaten doğuma yakın düşünüyorum dolapta beklesin istemem. Sadece gümüşlerle kalmayım o zaman lansinohu bende kullandım çok fayda etmemişti tek güzelliği yıkamaya gerek kalmıyor. Konforlu emzirmeyi çok istiyorum işkence olmasın yeter herşeyi yaparım

Ben lansinosh kremini aldım 40 ml 70 tl falandi . .Ara sızlıyor sürüyorum doğuma yakın hergun sürerim.

Canim ben garmastan pomat diye bi krem var onu çok duydum. Alicam kenarda bulunsun nolur nolmaz. Lansinoh krem yerine de zeytinyağı sürmek çok daha faydalı gibi şeyler okudum ama tabi bilemiyorum. İnşallah hiç ihtiyaç duymayiz ama benim meme uçlarım zaten çok hassas kesin sıkıntı yaşarım

Ya evet çok işe yaramıyor aslında haklısın...Ama yine de en iyisi de o sanırım...Burda bir arkadaş başka bir krem ismi paylaşmıştı gebeliklerimizin başında çok etkili demişti.Not aldım diye hatırlıyorum ama bulamadım notlarımın arasında

Kızlar A101 de bugün bebek ürünleri vardı. Bir şeyler alan oldu mu

ha ben bimden aldım .
Gecen hafta bim e gittiysen cok sey kaybetmemissindir. Hemen hemen aynı babynest icin bekledim bende
babynesti aldım bimden güzel zaten yanımda ezilmesin diye almak istiyordum diğer türlü zaten pek işe yaramaz bende zaten reflü yatagı var onu kullanırım diye dusunuyorum . en azından bir işlevi var. Diğerini yatakta vs. bırakmak için.

Ben Almanyadan Nuk kulak ve alından ölcebilen almıstım. Şimdi fiyatlar ucmus ama bak 6 yıl oldu hala kullanıyorum maşallah hiç yanıltmadı. Koltuk altı olcmeleri dogru olcer ama şu var ki cocuk hasta ve huysuz oldugunda hele ki 3 yas ve ilerisinde koltuk altına izin vermez. o yuzden iyisini alın bi kere alın.

Black friday indirimi nerede ?

Canim bendeki techfit çam dijital baskül .Ev hediyesi olarak gelmişti .Şimdilik memnunum bak istersen uygun da bişey .
Ya şimdi internetten baktım da, 200 TL civarına arzumun digitalleri var almışken böyle mi alsam.Vücut analizi diyor da onu yapamaz tabi sadece kiloya göre oranlama yapıyor. Vücut analiz programı internette de var. Kilona göre oranlama yapıyor. 150 TL analizsiz olanlar ...Gerçek vücut analizi yapan cihazlar araba parası..Onlar da tam doğru ölçemez bence. Ne diyorsun almışken böyle mi alsam uuzn yıllar bozulmaz

Canım sen bu kremin ismini daha önce paylaşmış mıydın? Sen miydin acaba başka biri miydi çok etkili diyen

Canım sen bu kremin ismini daha önce paylaşmış mıydın? Sen miydin acaba başka biri miydi çok etkili diyen
Aynen canım demiştim ama ben denemedim hiç. Kullanan bi kaç kişiden duymuştum bide geçenlerde Instagram'da birinde de denk geldim. Herhalde faydalı bişey alayım diyorum :)

Canim bütçe olarak 200lere cikacaksan Xiaomi'nin analizli baskülü cook övülüyor. Bide bebiş doğduktan sonra, bebek kucagindayken onun da ağırlığını ölcebiliyor. Telefona bi app kuruyosun sanırım, bilgileri orda kayıtlı tutuyor. Bi incele istersen hoşuna gidebilir

Kızlarr tecrübeli annelerrr 12 tane alt üst yeni doğan takımım var bir iki tanede tulum var hediyede gelir diye düşünüyorum cünkü cabuk büyücek yeni doğanları en fazla 2 ay giyebilcek yeter mi sizce yoksa biraz daha alayım mı ?

Ah canım ne gerek vardı şimdi böyle atraksiyonlara ne güzel üç ay daha uyurdum camış gibi . Annelikte korktugum şeylerin başında geliyor uykusuzluk. Ya uykusuz olur da cok agresif , mutsuz biri olursan diye korkuyorum zaten

Beş yıldır uykuyu almadan uyandirilmak nedir ya öyle uyanınca agresif olmuyor musun bebise , eşe

İkimiz ayniymisiz benimde esim almak istiyordu izin vermiyordum benden gizli almis simdi iyi ki almis dedim. Dun ben bebegin odasini temizlerken o da evi sildi supurdu

Kesinlikle yeter canım.Hiç şüphen olmasın.Bende 5-6 tane vardı hediye de geldi.Fazlasıyla yetti.Zaten hemen küçüldüler.
Belli olmaz canım.Her çocuk birbirinden farklı.Ben hiç uykusuzluk çekmedim. Oğlumla beraber yattık hep.14 saat kesintisiz uyurdu.Sadece emmeye kalkardı 3-4 kez onu da ben farketmezdim uykusunda memeyi bulur,emer geri uyurdu.Şimdi de öyledir.Bırak 14 saat yine uyur.
Tamam hemen bakıyorum

Tamam canım artık almıyorum o zaman

Garmastan bende kullandım yıkanması sorun oluyor tam krem etki edecekken yıkayıp emzirme zamanı geliyor. Tekrar başa dönüyorsun. Saf zeytinyağı aldım 8. Ayda süreceğim uçlarına şuan bile yarıklar oluşmuş ve uçları acayip hassas.

Canim ben mochi aldım. Çok güzel yorumları vardı. İhtiyaç duyarsam sonradan elektrikli alırım diye düşündüm
Mochiyi bende alacaklar listeme ekledim. Uzun zamandır araştırıyorum. Bebek emdikten sonra kalanı sağlarım buzluğa atarım. Sütün çoğalması için sağmak şart. Yorumlar çok iyi dediğin gibi. Geçen gün e bebekte de gördüm lansinohta çıkarmış aynısından vakumlu eller serbest. Ama mochi düşünüyorum

Beş yıldır uykuyu almadan uyandirilmak nedir ya öyle uyanınca agresif olmuyor musun bebise , eşe
Agresif olsan nolacak canım bitmeyen döngü. Yapacak bişey yok. Hele 2 yaş zamanında zombi gibiydim. Kışın daha heryer karanlıkken başlıyordu bizim günümüz. Öğlen çocuk uyuyuncada insan ne yapacağını şaşırıyor. İş mi yapsan hobilerinlemi ilgilensen gidip uyusan mı onu düşünene kadar da zaten uyanıyordu. Ailelerde uzak hani anneye bıraksan o da yok. Sayılı gün gelip giderler. İşte kutsal dediğimiz annelik budur. Herşeyden fedakarlık ediyorsun. Ben yok çocuk var merkez o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…