- 15 Ocak 2020
- 761
- 1.170
- 63
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #17.401
Canim bendeki techfit çam dijital baskül .Ev hediyesi olarak gelmişti .Şimdilik memnunum bak istersen uygun da bişey .Kızlar tartım bozuldu.Sinbo idi Şok tan almıştım.Onlar 2 yılda bozuluyor zaten..Bana önerebileceğiniz aşırı pahalı olmayan kaliteli ama uygun fiyatlı (40-80 TL) tartı var mi kullandiklariniz nasıl?
Zaten doğuma yakın düşünüyorum dolapta beklesin istemem. Sadece gümüşlerle kalmayım o zaman lansinohu bende kullandım çok fayda etmemişti tek güzelliği yıkamaya gerek kalmıyor. Konforlu emzirmeyi çok istiyorum işkence olmasın yeter herşeyi yaparımYani meme ucu yarası %80 annede olur.İlk kez emziren annelerde kesin olur.Mesela ben sagma pompasi,emzik,biberon,mama bunların önceden alınıp konmasına gerek yok diyorum her zaman ...Duruma göre ihtiyac halinde alınır aninda temin edilebilecek seyler diyorum ama göğüs ucu yarası ile ilgili önlemler konusunda fikrim farkli.Ilk dogumumda hastane çantama koymuştum lansinoh.Bebek emdiği anda hemen kanadı yara oldu zaten 3 ay da kullandım....Ara ara da yara oldu 2.5 yil emzirdim ben ilk oglumu..Ikincide de koydum emzirmek nasip olmadi.Biraz sagim yaptim onda da yara oldu kanadı tabi...10 mg olanlardan alabilirsin canım 35-40 TL civarı sanırım fiyatı.Ama hemen alma doğuma yakın taze al son kullanma tarihi açısından.Bir de çok ucuz olanlar uzun zamandır bekleyen kremler oluyor açıldıktan sonra 6-12-18 ayda tüketilmesi gerekir amblemi oluyor son kullanma tarihi belirtmiyor bazı kremlerde ama neden beklemiş olsun ki.Kimyasal sonuçta...Bez bile eskiyor içeriğinin özelliğini kaybediyor krem mi kaybetmeyecek.Bir de o kremleri silmiyoruz emzirmeden önce..Silmenize gerek yoktur diyor bebek te emiyor tabi o kremi
Ben lansinosh kremini aldım 40 ml 70 tl falandi . .Ara sızlıyor sürüyorum doğuma yakın hergun sürerim.Yani meme ucu yarası %80 annede olur.İlk kez emziren annelerde kesin olur.Mesela ben sagma pompasi,emzik,biberon,mama bunların önceden alınıp konmasına gerek yok diyorum her zaman ...Duruma göre ihtiyac halinde alınır aninda temin edilebilecek seyler diyorum ama göğüs ucu yarası ile ilgili önlemler konusunda fikrim farkli.Ilk dogumumda hastane çantama koymuştum lansinoh.Bebek emdiği anda hemen kanadı yara oldu zaten 3 ay da kullandım....Ara ara da yara oldu 2.5 yil emzirdim ben ilk oglumu..Ikincide de koydum emzirmek nasip olmadi.Biraz sagim yaptim onda da yara oldu kanadı tabi...10 mg olanlardan alabilirsin canım 35-40 TL civarı sanırım fiyatı.Ama hemen alma doğuma yakın taze al son kullanma tarihi açısından.Bir de çok ucuz olanlar uzun zamandır bekleyen kremler oluyor açıldıktan sonra 6-12-18 ayda tüketilmesi gerekir amblemi oluyor son kullanma tarihi belirtmiyor bazı kremlerde ama neden beklemiş olsun ki.Kimyasal sonuçta...Bez bile eskiyor içeriğinin özelliğini kaybediyor krem mi kaybetmeyecek.Bir de o kremleri silmiyoruz emzirmeden önce..Silmenize gerek yoktur diyor bebek te emiyor tabi o kremi
Canim ben garmastan pomat diye bi krem var onu çok duydum. Alicam kenarda bulunsun nolur nolmaz. Lansinoh krem yerine de zeytinyağı sürmek çok daha faydalı gibi şeyler okudum ama tabi bilemiyorum. İnşallah hiç ihtiyaç duymayiz ama benim meme uçlarım zaten çok hassas kesin sıkıntı yaşarımZaten doğuma yakın düşünüyorum dolapta beklesin istemem. Sadece gümüşlerle kalmayım o zaman lansinohu bende kullandım çok fayda etmemişti tek güzelliği yıkamaya gerek kalmıyor. Konforlu emzirmeyi çok istiyorum işkence olmasın yeter herşeyi yaparım
Ya evet çok işe yaramıyor aslında haklısın...Ama yine de en iyisi de o sanırım...Burda bir arkadaş başka bir krem ismi paylaşmıştı gebeliklerimizin başında çok etkili demişti.Not aldım diye hatırlıyorum ama bulamadım notlarımın arasındaZaten doğuma yakın düşünüyorum dolapta beklesin istemem. Sadece gümüşlerle kalmayım o zaman lansinohu bende kullandım çok fayda etmemişti tek güzelliği yıkamaya gerek kalmıyor. Konforlu emzirmeyi çok istiyorum işkence olmasın yeter herşeyi yaparım
Canim ben mochi aldım. Çok güzel yorumları vardı. İhtiyaç duyarsam sonradan elektrikli alırım diye düşündümHayırlı akşamlar anneler
Göğüs pompası almak şart mı ya bi sepete atıyorum bi siliyorum karar veremedim bir türlü
Kızlar A101 de bugün bebek ürünleri vardı. Bir şeyler alan oldu mu
babynesti aldım bimden güzel zaten yanımda ezilmesin diye almak istiyordum diğer türlü zaten pek işe yaramaz bende zaten reflü yatagı var onu kullanırım diye dusunuyorum . en azından bir işlevi var. Diğerini yatakta vs. bırakmak için.Gecen hafta bim e gittiysen cok sey kaybetmemissindir. Hemen hemen aynı babynest icin bekledim bende
Kızlar ateş ölçer olarak ne aldınız ya da alacaksınız ? Ben bir tane ebebekten omron koltuk altı ölçüm yapan ateş ölçer aldım. Kulak ve temassızlar için kararsızım. Acaba gereksiz mi az para da değil yani.
Arkadaslar şu black friday indirimleri fln guzel seyler kalir mi acaba? Ben bebise hic bir sey almadim daha. Biraz bakınayım dedim fiyatlar uçmuş. Aklimdakiler ve evde olmayanlar şunlar:
* Hastane çıkışı set
* Tulumlar, çorap, yelek, başlık, battaniye vb.
* Müslin set, kanguru, sling, uyku tulumu
* Bebek küveti, lansinoh krem, süt poşeti, emzik
Evde olanlar (ana kucağı, bebek arabası, süt sağma mak., beşik, bebek karyolasi, biberon, omuz bezi, birkaç takım tulum, body, çorap, battaniye, uyku tulumu)
Ya şimdi internetten baktım da, 200 TL civarına arzumun digitalleri var almışken böyle mi alsam.Vücut analizi diyor da onu yapamaz tabi sadece kiloya göre oranlama yapıyor. Vücut analiz programı internette de var. Kilona göre oranlama yapıyor. 150 TL analizsiz olanlar ...Gerçek vücut analizi yapan cihazlar araba parası..Onlar da tam doğru ölçemez bence. Ne diyorsun almışken böyle mi alsam uuzn yıllar bozulmazCanim bendeki techfit çam dijital baskül .Ev hediyesi olarak gelmişti .Şimdilik memnunum bak istersen uygun da bişey .
Canım sen bu kremin ismini daha önce paylaşmış mıydın? Sen miydin acaba başka biri miydi çok etkili diyenCanim ben garmastan pomat diye bi krem var onu çok duydum. Alicam kenarda bulunsun nolur nolmaz. Lansinoh krem yerine de zeytinyağı sürmek çok daha faydalı gibi şeyler okudum ama tabi bilemiyorum. İnşallah hiç ihtiyaç duymayiz ama benim meme uçlarım zaten çok hassas kesin sıkıntı yaşarım
Aynen canım demiştim ama ben denemedim hiç. Kullanan bi kaç kişiden duymuştum bide geçenlerde Instagram'da birinde de denk geldim. Herhalde faydalı bişey alayım diyorum :)Canım sen bu kremin ismini daha önce paylaşmış mıydın? Sen miydin acaba başka biri miydi çok etkili diyen
Canim bütçe olarak 200lere cikacaksan Xiaomi'nin analizli baskülü cook övülüyor. Bide bebiş doğduktan sonra, bebek kucagindayken onun da ağırlığını ölcebiliyor. Telefona bi app kuruyosun sanırım, bilgileri orda kayıtlı tutuyor. Bi incele istersen hoşuna gidebilirYa şimdi internetten baktım da, 200 TL civarına arzumun digitalleri var almışken böyle mi alsam.Vücut analizi diyor da onu yapamaz tabi sadece kiloya göre oranlama yapıyor. Vücut analiz programı internette de var. Kilona göre oranlama yapıyor. 150 TL analizsiz olanlar ...Gerçek vücut analizi yapan cihazlar araba parası..Onlar da tam doğru ölçemez bence. Ne diyorsun almışken böyle mi alsam uuzn yıllar bozulmaz
Ah canım ne gerek vardı şimdi böyle atraksiyonlaraCanım uykusuzluğun sebebi var.Anneden anneye değişir ama 2 hamileligimde de yasadim bunda da yaşıyorum. Vucut anneyi bebek doğduktan sonraki uykusuzluga alistirmak icin bazi hormonlar salgılayıp uyanık tutuyor.Yani bir nevi uykusuzluğa hazırlık. Tatbikat diyelimBence de gerek yok böyle şeylere ama Ben kitap okuyup geri uyuyorum yatmaya zamanım varsa..Kitap okumayi cok severim normal zamanlarda saatlerce okurum ama bu ara birsey kesfettim bölünen uykumu geri getiren tek şey kitap okumak.Bir dene belki sende de ise yarar..Tv, telefon veya tablet vb elektronik cihazlara bakarsan uykun iyice açılır mavi ışık yaydığı için.O yüzden yeniden uyumak istiyorsan telefonu bırakacaksın elinden
Beş yıldır uykuyu almadan uyandirilmak nedir yaBen 5 yıldır erken uyanıyorum.çok sayılıdır uykumu alarak kendim uyandığım. Hep uyandırıldım. Şimdi ikinciye daha alışkın olacağım gece defalarca uyanıyorum hem lavabo için hemde oğlum üzerini çok açıyor örtmek için. Deliksiz uyku yok bende.
İkimiz ayniymisizBenim Xiaomi robotum var. Bizde durumlar terstieşim sürekli alalım dedi bende gerek yok fuzuli masraf diyordum. O zaman hamile değildim bir gece esti tamam al dedim iyi ki de demişim. Tüm kız arkadaşlarım deli misin eşin alalım diyor sen niye yok dyorsun diye hem süpürme hem silme özelliği olandan alın mutlaka. Ben genel olarak memnunum süper siliyor ve süpürüyor diyemem. Ana temizliğinizi yapın sonrasını robota bırakın, ama dehşet toz topluyor. Bebek olduktan sonra daha da rahat ederim
Kesinlikle yeter canım.Hiç şüphen olmasın.Bende 5-6 tane vardı hediye de geldi.Fazlasıyla yetti.Zaten hemen küçüldüler.Kızlarr tecrübeli annelerrr 12 tane alt üst yeni doğan takımım var bir iki tanede tulum var hediyede gelir diye düşünüyorum cünkü cabuk büyücek yeni doğanları en fazla 2 ay giyebilcek yeter mi sizce yoksa biraz daha alayım mı ?
Belli olmaz canım.Her çocuk birbirinden farklı.Ben hiç uykusuzluk çekmedim. Oğlumla beraber yattık hep.14 saat kesintisiz uyurdu.Sadece emmeye kalkardı 3-4 kez onu da ben farketmezdim uykusunda memeyi bulur,emer geri uyurdu.Şimdi de öyledir.Bırak 14 saat yine uyur.Ah canım ne gerek vardı şimdi böyle atraksiyonlarane güzel üç ay daha uyurdum camış gibi . Annelikte korktugum şeylerin başında geliyor uykusuzluk. Ya uykusuz olur da cok agresif , mutsuz biri olursan diye korkuyorum zaten
Tamam hemen bakıyorumCanim bütçe olarak 200lere cikacaksan Xiaomi'nin analizli baskülü cook övülüyor. Bide bebiş doğduktan sonra, bebek kucagindayken onun da ağırlığını ölcebiliyor. Telefona bi app kuruyosun sanırım, bilgileri orda kayıtlı tutuyor. Bi incele istersen hoşuna gidebilir
Tamam canım artık almıyorum o zamanKesinlikle yeter canım.Hiç şüphen olmasın.Bende 5-6 tane vardı hediye de geldi.Fazlasıyla yetti.Zaten hemen küçüldüler.
Belli olmaz canım.Her çocuk birbirinden farklı.Ben hiç uykusuzluk çekmedim. Oğlumla beraber yattık hep.14 saat kesintisiz uyurdu.Sadece emmeye kalkardı 3-4 kez onu da ben farketmezdim uykusunda memeyi bulur,emer geri uyurdu.Şimdi de öyledir.Bırak 14 saat yine uyur.
Tamam hemen bakıyorum
Garmastan bende kullandım yıkanması sorun oluyor tam krem etki edecekken yıkayıp emzirme zamanı geliyor. Tekrar başa dönüyorsun. Saf zeytinyağı aldım 8. Ayda süreceğim uçlarına şuan bile yarıklar oluşmuş ve uçları acayip hassas.Canim ben garmastan pomat diye bi krem var onu çok duydum. Alicam kenarda bulunsun nolur nolmaz. Lansinoh krem yerine de zeytinyağı sürmek çok daha faydalı gibi şeyler okudum ama tabi bilemiyorum. İnşallah hiç ihtiyaç duymayiz ama benim meme uçlarım zaten çok hassas kesin sıkıntı yaşarım
Mochiyi bende alacaklar listeme ekledim. Uzun zamandır araştırıyorum. Bebek emdikten sonra kalanı sağlarım buzluğa atarım. Sütün çoğalması için sağmak şart. Yorumlar çok iyi dediğin gibi. Geçen gün e bebekte de gördüm lansinohta çıkarmış aynısından vakumlu eller serbest. Ama mochi düşünüyorumCanim ben mochi aldım. Çok güzel yorumları vardı. İhtiyaç duyarsam sonradan elektrikli alırım diye düşündüm
Agresif olsan nolacak canım bitmeyen döngü. Yapacak bişey yok. Hele 2 yaş zamanında zombi gibiydim. Kışın daha heryer karanlıkken başlıyordu bizim günümüz. Öğlen çocuk uyuyuncada insan ne yapacağını şaşırıyor. İş mi yapsan hobilerinlemi ilgilensen gidip uyusan mı onu düşünene kadar da zaten uyanıyordu. Ailelerde uzak hani anneye bıraksan o da yok. Sayılı gün gelip giderler. İşte kutsal dediğimiz annelik budur. Herşeyden fedakarlık ediyorsun. Ben yok çocuk var merkez o.Beş yıldır uykuyu almadan uyandirilmak nedir yaöyle uyanınca agresif olmuyor musun bebise , eşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?