2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Mustela nın göğüs ucu kremini duymustum bende onu alayım diyordum. Gören bilen var mı nasıl bir şey

Kızlar bide bu krem var. Yorumlar çok olumlu. Bitkisel bir krem bunu düşünüyorum bende

Eklentiler

• IMG_20201016_115946.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 68
Doktor kağan kocatepede bu kremi tavsiye ediyodu geçen gün canım bende bundan almayı düşünüyorum.Kendi sütünüzle birlikte masaj yaparak sürün diodu

Bence aşırı pahalı bişey alma dijital sonuçta ömürleri eski usul baskullere göre daha kısa eczaneler hala eskileri kullanıyor.

Of insallah su gümüş kapaklar bizi çok iyi korur da krem falan ihtiyaç duymayiz ya aşırı geriliyorum bu konuda

Kızlar ya ben sabahtan tartı arıyordum.40-100 TL aralığında ararken hepsinin yorumlarını okudukça midem bulandı. Diyetisyenlerin kullandığı Tanita nın analizli tartısına kadar çıktım. Fiyatı 400 TL ama ömürlük tabi. Birkaç olumsuz yorum var o da boyutuyla ilgili..Japonlar kendi ayaklarına göre yapmışlar..Ne diyorsunuz alayım mı

Hiç üzülmeyin eşiniz ne güzel sizi ve bebeği koruyor, keşke herkeste bu anlayış olsa. Tabi evinizden düzeninizden uzak kalmanız sizi yorabilir ama geçici bir dönem diye düşünün, 14 gün en iyi ihtimalle karantina

40 100 tl aralığında ararken 400 e çıkmak hahaha almaaaaaa

Aldım bile. Benim için kilo kontrolü önemli canım ya..Öncelik meselesi.Tüp bağlama ile beraber 3250 TL ye sezeryan olacağım.Bir önceki hastanede 4000 TL istiyorlardı. Para için değil ama doktor için hastane değiştirdim.Ona sayarım

Hem bebek için masrafım da yok..Herşeyim hazır. Kendimi şımarttım

Besik icin kenar korumalik yaptirabilecegim bi site veya instagram hesabi biliyor musunuz?

Kızlar doktor randevularınız 3 haftaya düştü mü? Dün benimki bi dahaki randevuyu 3 hafta sonraya verdi. Sanırım bi dahaki sefere 2 haftaya falan düşecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…