2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hmm peki manuel dedikleri gibi zor mu elektrikli mi olsun illa
Ben kızımı 38. haftada dünyaya getirdim, makine sütün artmasını sağladı açık ve seçik söyliyim. Yoksa ben belli süre çalışmadım emzirmeye devam ettim, acil durumda çocuğu emziremediğim yerlerde makine hep elimin altında oldu. Avent almıştım ben hem manuel hem elektrikli özellikli. Manuelle uğraşamazdım kendimi biliyorum.

Aynen canım demiştim ama ben denemedim hiç. Kullanan bi kaç kişiden duymuştum bide geçenlerde Instagram'da birinde de denk geldim. Herhalde faydalı bişey alayım diyorum :)
Merhaba kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama. çocuklar okula basladi.ben canlı ders veriyorum izne ayrılmadım yazmaya pek fırsat bulamıyorum garmastan pomati ben iki oglumdada kullandım çok memnun kaldım.ilkinde almamıştım göğsüm yara oldu herşeyi denedim zeytinyağı tahin yağı falan dediler ama pek faydası olmadı son çare eczaneye gidip krem almıştı eşim eczacıya sormuş oda bu kremi vermiş 1 2 kere sürdüm geçmişti.2.de doğumdan önce aldım o yüzden ondada yara oldu ama krem sürünce hemen geçti bundada alacağım inşallah

ayva çekirdeği jelini de notlarınız arasına alın derim ben. krem de kullanmıştım ama ayva çekirdeğinden yaptığım jel sürdüğüm anda rahatlatıyordu, yıkamaya gerek yok sadece siliyordum emzireceğim zaman.

Teşekkür ederiz çok iyi oldu söylemeniz.Lansinohtan daha etkili gibi duruyor bu garmastan pomad.Emzirmeden önce yıkanması gerekir ama değil mi?
Ayva çekirdeği jeli her derde deva zaten de uğraşmak zor oluyor ya

Ben şimdiden buzluğa birkaç ayva çekirdeği atıcam, taze olsun bulunsun diye, tam mevsimi artık. Adam yiyor ben bakıyorum canım istiyor midemi yakıyor. Arkadaş bir düzelsin midem neler neler yiycem kiloyu miloyu takmıycam.

Teşekkür ederiz çok iyi oldu söylemeniz.Lansinohtan daha etkili gibi duruyor bu garmastan pomad.Emzirmeden önce yıkanması gerekir ama değil mi?

Ayva çekirdeği jeli her derde deva zaten de uğraşmak zor oluyor ya
Yikanmasina gerek yok öyle hatırlıyorum. hatta ben öyle rahat edemem deyip bezle sildigimi hatırlıyorum emzirmeden önce

Ayva çekirdeği jelini nasıl yapıyoruz canım? Sadece biraz suya koyup jellesmesini mi bekliyoruz

Of insallah su gümüş kapaklar bizi çok iyi korur da krem falan ihtiyaç duymayiz ya aşırı geriliyorum bu konuda

Bende yaa. Gümüş kapak kesin alırım diyordum ama o kadar olumsuz yorum okudum ki umudum kalmadı. Olumlışarda hep bloggerlar ürün tanıtımı yapanalr çıktı. E tabi herkeste farklı etkisi olacaktır ama 200 küsir lira.bir işe yaramazsa atsan atılmaz satsan satılmaz bi şey. Özellikle de bu kadar hijyenik bir ürünken. Şimdilik doğum öncesi Lansinoh krem alim duruma göre doğumdan sonra eşimin gidip alıp gelmesi 10 dk dedim. Süt sağma makinasını da doğum sonrasına aktardım.
Diğer ihtiyaçlarıa odaklanmak gerek. Şu ana akdar sadece kıyafet ve banyo ihtiyaçlarını bitirdim. Yatağı, arabası bi sürü şeyi var daha.. ne zor işlermiş yok o organik olsun yok bu kullanışlı olsun yok şu sağlam olsun yok bunu kullanır mı karar vermek almaktan zor.

Besik icin kenar korumalik yaptirabilecegim bi site veya instagram hesabi biliyor musunuz?
Ben sana özelden yazım. Bir kaç instgram adresi bulup sadece aklımda dursun diyefiyat sordum ben. Ama nasıldır bilemem.

ya bu göğüs ucu için illa hazır kremlerden almak şart mı? ben çatlak önleyici yağımı da kendim yaptım. göğüs ucu için de benzer bir şeyler hazırlar kullanırım diyordum, zeytinyağı, susam yağı, badem yağı karışımı gibi. faydası olmaz mı az mı kalır acaba?

tüp bağlamak mı, kac cocugunuz var bir de karar vermek zor oldu mu isteyince acılıyo mu bu tüpler : )

Besik icin kenar korumalik yaptirabilecegim bi site veya instagram hesabi biliyor musunuz?

beberoomtekstil hesabı. sağolsunlar hem hızlı hazırladılar hem de güzel ürün hazırlamıslar fiyatı da benzer yapanlardan oldukca uygundu. Cibinlik de hediye vermişlerdi. Bir gözatın . hareketli desen almak istiyorsanız güzel olabilir.

ya hem yara ustune atlet olsa değse acıtıyo o yuzden pomadsı bi krem olsa daha koruyucu olur merhem gibi vs. arkadaslar yag karısımı vs. etkili olur mu bilemedim. tek baına ayva da işe yaramıyor. hem neden yara oluyolar ya anlamadım ben bu işi. nasıl engelleriz
bir de gümüşlerin ayarı felan varmıs. napsak . cok yara olucna fitokrem vermişti son care olarak doktor, o a emzirilmeye uygun değildi. lansinoh hic bi işe yaramamıstı.

Ayva çekirdeği jelini nasıl yapıyoruz canım? Sadece biraz suya koyup jellesmesini mi bekliyoruz

çekirdek üzeri sıcak su koyup jelleşmesi bekleniyor sadece. Başka da bir numarası yok. Ama taze yapılıyor uzun süre dayanmıyor.

yağlar içine belki de balmumu ya da vazelin tarzı bişey konursa daha etkili olabilir gibime geliyor. Sadece yağ karışımı bilemedim ne kadar işe yarar sürünce koyu bir katman gibi kalması gerekir gibi canlandırdım gözümde

tesekkur ederim bakiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…