- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #17.441
Ben kızımı 38. haftada dünyaya getirdim, makine sütün artmasını sağladı açık ve seçik söyliyim. Yoksa ben belli süre çalışmadım emzirmeye devam ettim, acil durumda çocuğu emziremediğim yerlerde makine hep elimin altında oldu. Avent almıştım ben hem manuel hem elektrikli özellikli. Manuelle uğraşamazdım kendimi biliyorum.Hmm peki manuel dedikleri gibi zor mu elektrikli mi olsun illa
Merhaba kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama. çocuklar okula basladi.ben canlı ders veriyorum izne ayrılmadım yazmaya pek fırsat bulamıyorum garmastan pomati ben iki oglumdada kullandım çok memnun kaldım.ilkinde almamıştım göğsüm yara oldu herşeyi denedim zeytinyağı tahin yağı falan dediler ama pek faydası olmadı son çare eczaneye gidip krem almıştı eşim eczacıya sormuş oda bu kremi vermiş 1 2 kere sürdüm geçmişti.2.de doğumdan önce aldım o yüzden ondada yara oldu ama krem sürünce hemen geçti bundada alacağım inşallahAynen canım demiştim ama ben denemedim hiç. Kullanan bi kaç kişiden duymuştum bide geçenlerde Instagram'da birinde de denk geldim. Herhalde faydalı bişey alayım diyorum :)
ayva çekirdeği jelini de notlarınız arasına alın derim ben. krem de kullanmıştım ama ayva çekirdeğinden yaptığım jel sürdüğüm anda rahatlatıyordu, yıkamaya gerek yok sadece siliyordum emzireceğim zaman.Zaten doğuma yakın düşünüyorum dolapta beklesin istemem. Sadece gümüşlerle kalmayım o zaman lansinohu bende kullandım çok fayda etmemişti tek güzelliği yıkamaya gerek kalmıyor. Konforlu emzirmeyi çok istiyorum işkence olmasın yeter herşeyi yaparım
Teşekkür ederiz çok iyi oldu söylemeniz.Lansinohtan daha etkili gibi duruyor bu garmastan pomad.Emzirmeden önce yıkanması gerekir ama değil mi?Merhaba kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama. çocuklar okula basladi.ben canlı ders veriyorum izne ayrılmadım yazmaya pek fırsat bulamıyorum garmastan pomati ben iki oglumdada kullandım çok memnun kaldım.ilkinde almamıştım göğsüm yara oldu herşeyi denedim zeytinyağı tahin yağı falan dediler ama pek faydası olmadı son çare eczaneye gidip krem almıştı eşim eczacıya sormuş oda bu kremi vermiş 1 2 kere sürdüm geçmişti.2.de doğumdan önce aldım o yüzden ondada yara oldu ama krem sürünce hemen geçti bundada alacağım inşallah
Ayva çekirdeği jeli her derde deva zaten de uğraşmak zor oluyor yaayva çekirdeği jelini de notlarınız arasına alın derim ben. krem de kullanmıştım ama ayva çekirdeğinden yaptığım jel sürdüğüm anda rahatlatıyordu, yıkamaya gerek yok sadece siliyordum emzireceğim zaman.
Yikanmasina gerek yok öyle hatırlıyorum. hatta ben öyle rahat edemem deyip bezle sildigimi hatırlıyorum emzirmeden önceTeşekkür ederiz çok iyi oldu söylemeniz.Lansinohtan daha etkili gibi duruyor bu garmastan pomad.Emzirmeden önce yıkanması gerekir ama değil mi?
Ayva çekirdeği jeli her derde deva zaten de uğraşmak zor oluyor ya
3 haftada 1 canimKızlar doktor randevularınız 3 haftaya düştü mü? Dün benimki bi dahaki randevuyu 3 hafta sonraya verdi. Sanırım bi dahaki sefere 2 haftaya falan düşecek
Ayva çekirdeği jelini nasıl yapıyoruz canım? Sadece biraz suya koyup jellesmesini mi bekliyoruzayva çekirdeği jelini de notlarınız arasına alın derim ben. krem de kullanmıştım ama ayva çekirdeğinden yaptığım jel sürdüğüm anda rahatlatıyordu, yıkamaya gerek yok sadece siliyordum emzireceğim zaman.
Of insallah su gümüş kapaklar bizi çok iyi korur da krem falan ihtiyaç duymayiz yaaşırı geriliyorum bu konuda
Ben sana özelden yazım. Bir kaç instgram adresi bulup sadece aklımda dursun diyefiyat sordum ben. Ama nasıldır bilemem.Besik icin kenar korumalik yaptirabilecegim bi site veya instagram hesabi biliyor musunuz?
ya bu göğüs ucu için illa hazır kremlerden almak şart mı? ben çatlak önleyici yağımı da kendim yaptım. göğüs ucu için de benzer bir şeyler hazırlar kullanırım diyordum, zeytinyağı, susam yağı, badem yağı karışımı gibi. faydası olmaz mı az mı kalır acaba?Ben şimdiden buzluğa birkaç ayva çekirdeği atıcam, taze olsun bulunsun diye, tam mevsimi artık. Adam yiyor ben bakıyorum canım istiyor midemi yakıyor. Arkadaş bir düzelsin midem neler neler yiycem kiloyu miloyu takmıycam.
Benimki
3 haftada 1 canim
Kızlar doktor randevularınız 3 haftaya düştü mü? Dün benimki bi dahaki randevuyu 3 hafta sonraya verdi. Sanırım bi dahaki sefere 2 haftaya falan düşecek
Canım sen kaç haftalık oldun. Hayretler içinde okuyorum ya böyle yazanlarıkızlar bazen öyle itikliyor ki beni bebek resmen ayağının içini hissediyorum
32ye kadar ayda bir devam ederiz diye düşünmüştüm ben ama demek ki bu haftalarda 3e düşüyo geneldeBenimki
3 haftada 1 canim
Canım benim doktor 32.haftaya kadar ayda bir demiştiKızlar doktor randevularınız 3 haftaya düştü mü? Dün benimki bi dahaki randevuyu 3 hafta sonraya verdi. Sanırım bi dahaki sefere 2 haftaya falan düşecek
Benimki biraz pimpirikli canım belki de ondanCanım benim doktor 32.haftaya kadar ayda bir demişti
tüp bağlamak mı, kac cocugunuz var bir de karar vermek zor oldu mu isteyince acılıyo mu bu tüpler : )Aldım bile.Benim için kilo kontrolü önemli canım ya..Öncelik meselesi.Tüp bağlama ile beraber 3250 TL ye sezeryan olacağım.Bir önceki hastanede 4000 TL istiyorlardı. Para için değil ama doktor için hastane değiştirdim.Ona sayarım
Besik icin kenar korumalik yaptirabilecegim bi site veya instagram hesabi biliyor musunuz?
Ayva çekirdeği jelini nasıl yapıyoruz canım? Sadece biraz suya koyup jellesmesini mi bekliyoruz
ya bu göğüs ucu için illa hazır kremlerden almak şart mı? ben çatlak önleyici yağımı da kendim yaptım. göğüs ucu için de benzer bir şeyler hazırlar kullanırım diyordum, zeytinyağı, susam yağı, badem yağı karışımı gibi. faydası olmaz mı az mı kalır acaba?
tesekkur ederim bakiyimtüp bağlamak mı, kac cocugunuz var bir de karar vermek zor oldu mu isteyince acılıyo mu bu tüpler : )
beberoomtekstil hesabı. sağolsunlar hem hızlı hazırladılar hem de güzel ürün hazırlamıslar fiyatı da benzer yapanlardan oldukca uygundu. Cibinlik de hediye vermişlerdi. Bir gözatın . hareketli desen almak istiyorsanız güzel olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?