2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
tüp bağlamak mı, kac cocugunuz var bir de karar vermek zor oldu mu isteyince acılıyo mu bu tüpler
Benim 2 oğlum var.2.oğlum malesef doğumdan önce plesantam ayrıldığı için engelli oldu.Yasamini yoğun bakımda surduruyor,beyninin tamamı hasar aldığı için bir çeşit komada ve makinalarla yaşıyor..Karnimdaki bebegim 3.çocuğum olacak spiralle hamile kaldım.Tup baglatma kararını almam hic zor olmadi.37 yaşındayım.Tekrar çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum.Tupleri tekrar açabiliyorlar ama baglamaktan daha zor,operasyon gerektiriyor..Tüpler bagliyken tup bebek yapılabiliyor.Ozellikle yaş illeriyse bunu öneriyorlar zaten doktorum laf aramızda tekrar çocuk sahibi olmak istersen tüp bebek yaparsın hem cinsiyeti de kız olur diye takıldı bana.Tabi ben düşünmüyorum zaten de bilgi amaçlı paylaşmış olayım

Kızlar ben de dış genital bölgede et beni gibi bişey çıktı.hamile olunca hemen çıktı doktoruma sordum buyura kanama kaşınma yaparsa bakarım hamilelikte olur ole şeyler dedi neyse bugün biraz baktım çok az milim büyümüş kanama kaşınma yok ay bu nedir ya doktor bişey olmaz hamilelikte çıkar dedi ama ne bilim kafana takıldı

Benim midemi de her sey yakıyor ya bulamadim neyin dokunduğunu. Önce demir hapı ve omega vitamin yapiyor sandim. 2 gundur ara vermistim. Bugün öğlenden sonra yine yandı. Akşam olmuyor ama

Of insallah su gümüş kapaklar bizi çok iyi korur da krem falan ihtiyaç duymayiz ya aşırı geriliyorum bu konuda
Gerçekten iyi bir hemsireye denk gelirsiniz insallah. Çünkü dogru emzirmede yara olmuyor.Ben çok tecrubesizdim. Doğum sonrasi 3. gün indi sütüm. Bebeği tutmayi fln beceremiyordum. Ama oyle yara oldugunu fln hatirlamiyorum. 2.5 yil emzirdim. Şimdi 7 yil sonra nasıl olcak heyecanliyim. Insallah sıkı tutar memeyi sağlıkla kucagimiza aliriz hepimiz.

Bebek direkt emecegi icin ya ayva cekirdegi gibi doğal bir sey olacak ya da yıkanmayan lansinoh vb kremler. Çünkü 2 saatte bir emiyor. Ilk günler devamli memeye yapisik zaten alissin diye. Yağları hiç duymadim göğüs ucu icin ama belki uzmani bilen vardir. Bir de aklimdayken söyleyim. Süt gelsin diye 2 ya da 3 saat beklemeyin devamli emzirin. 1 ay sonraki kontrolde kilo alisi ve gelisimi muazzam olacaktır

Kızlar ya aşırı derece kaburgamda sırtımda batma var. Bebişin baskı yapmasi için erken dimi daha? Üşüttüm mü yoksa

Kızlar ya aşırı derece kaburgamda sırtımda batma var. Bebişin baskı yapmasi için erken dimi daha? Üşüttüm mü yoksa

Bence erken canım daha. Ama şöyle olabilir. Rahmin genişlediği Bi nokta Bel sinirine dokunmuştur. Ondan ağrı yapıyordur. Sen belini sıcak tutmaya çalış. Ilık duş al. Orana su tut. Eşine zeytinyağı ile masaj yaptır

Kızlar bebişleriniz ne durumda benim ki maşallah 7/24 durmuyor cook hareketli bazen canımı acıtcak kadar sert vuruyor

Canım sen kaç haftalık oldun. Hayretler içinde okuyorum ya böyle yazanları benimki niye hala pırpır ediyor içerde ben de mi anormallik var ya. Ben 26+3 um ayak mayak hissetmek imkansız benim için
erken kuzum daha benim 26 dayken sadece pıt pıt hıçkırıklarını duyuyordum. 29a geldim ben çok az kalmış bazen delecek gibi olacak karnını ama o bile güzel

bu arada ben genç odası almaya karar verdim beşiğimiz var direkt genç odası alıcam tek kişilik karyolayla birlikte. odası zaten çok büyük hanımefendinin yirmi metrekare. yatak odamdan büyük
sadece çalışma masası almayacağım.
tek kişilik yatakta da bazen ben uzanırım ne bileyim hasta olur yanında yatmak gerekir

Ben de aldım robot süpürge inan elim ayağım oldu. Çamaşır katlayıp ütü yaparken de acı cekiyorum bebişim kıyafetleri nasıl yıkayıp ütülüyecez bakalım
Hangi marka ve model canım bende araştırıyorum istediğim bi model var ama şarjı çok çabuk bitermi onda takılıyorum

Hangi marka ve model canım bende araştırıyorum istediğim bi model var ama şarjı çok çabuk bitermi onda takılıyorum
Xiami vacuum mop pro benimki canım. Evim de küçük sayılmaz ve full şarj ile tüm evi süpürebiliyor. Zaten şarjı bitecek gibi olursa kendi istasyonuna dönüp biraz şarj olduktan sonra devam ediyor temizliğe

kizlar moralim cok bozuk. ilk gebeligimde hic catlamadim ki son ayda gobegim inanilmaz buyuktu . sadece nelendiriyordum aklima geldikce. cok ozel birseyde yapmamistim. annemde hic catlamamis bu arada. genetigim iyi catlamiyorum derken bugun catlak olustu bende . inanilmaz uzuldum. napicam simdi ben hicbir fikrim yok bu catlagin onune gecmek icin bu olusan catlak icin ne yapilir duzelmesi icin. bilen varsa fikir versin bana

Eşim sırtıma masaj yaptı biraz hafifledi canım. Üşüttüm herhalde, nefes alıp verirken batıyo resmen. Her şeyi bebise bağlıyorum bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…