2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
bio oil sürüp bekleyip lierac sürüyorum tekrar hemen çamaşırımı giymiyorum iyice emilmesini bekliyorum
bacaklarımda çatlaklar oluşmaya başlamıştı bunları uyguladığımda durdu.

bio oil sürüp bekleyip lierac sürüyorum tekrar hemen çamaşırımı giymiyorum iyice emilmesini bekliyorum
bacaklarımda çatlaklar oluşmaya başlamıştı bunları uyguladığımda durdu.
ben de bio oil kullaniyorum normalde ama gobegimin altinda kedi cizmis gibi kirmiziliklar var 2-3 tane . catlak nasil olur onu bile bilmiyorum. bunlar kirmiziyken onlem alinirmis belki hafifler diye ben de simdi bio oil ve c vitamini yagi surup dermoroller yaptim deri altina insin serum diye. bir umut

Dermaroller yapma canım zaten karın derin hassas iyice zarar verebilir

Benim midemi de her sey yakıyor ya bulamadim neyin dokunduğunu. Önce demir hapı ve omega vitamin yapiyor sandim. 2 gundur ara vermistim. Bugün öğlenden sonra yine yandı. Akşam olmuyor ama

benim 24 saat hiç bitmeyen mide şikayeti en baştan bu yana devam ettiği için kanıksadım ve ona göre bi beslenme düzeni oluşturdum. İlaçlar zaten onlar delip de geçiyor mübarek...

kırmızıyken bişiyler yapılıp durduruluyormuş diye duydum ben de. Ama dermoroller için emin olamadım bu dönemde iyi gelir mi?

Kızlar bebişleriniz ne durumda benim ki maşallah 7/24 durmuyor cook hareketli bazen canımı acıtcak kadar sert vuruyor
İkinci gebeliğim.16'da İlk hareketlerini hissetmiştim.23'ten sonra beni uykudan uyandıracak kıvama geldi maşallah.şimdi dışardan bile belli oluyor hareketleri.

Hangi marka ve model canım bende araştırıyorum istediğim bi model var ama şarjı çok çabuk bitermi onda takılıyorum
Xiamo benimki de silme özellikli. Şarjı hiç kafanıza takmayın. Nerde şarjı biterse istasyonuna kendi dönüyor şarjı dolunca da çıkıyor kaldığı yerden devm ediyor. Süper bir şey alın,aldırın derim

e&e Anti-Kolik Bebek Reflü Yatağı
Kızlar merhaba bu ürüne denk geldim. Reflü yatağı ama hem titreşimli hem müzikli özellikle kolik bebekler için. Yorumlarda çok iyi. Kullanan /duyan var mı ? Reflü yatağı almamıştım aibuna niyetlendim. Sadece kayıyor diye şikayetler vae. Ben belden bağlamalı babyjem bakıyordum aslında ..

İkinci gebeliğim.16'da İlk hareketlerini hissetmiştim.23'ten sonra beni uykudan uyandıracak kıvama geldi maşallah.şimdi dışardan bile belli oluyor hareketleri.
Evet canım benimde ilk gebeliğim olmasına rağmen 16. Haftada hissetmeye basladım doktor erken diyodu ama ben gercekten hissediyordum cok hareketli ultrasonda bile bir saniye durmuyor

Kizlar bi sorum olucak belki cok sacma ama ?

simdi ben yavas yavas alisverise basladim gercekten gerekli oldugunu düsündügpm seyleri aliyorum .

zibin yani citcitli body aldim uzun kollu ve kisa kollu

eve gelince aklima takildi

uzun kollu zibinlari giydirince icine atlet giydirilmeli mi? Yoksa üzerine bisi giydirilmeli mi evin icindeolucak sonucta pstüne bisi giydirilsw cook aicak olmazmi ?

ilk aldigimda altina ayaklialtik giydiririm diye düsündüm ama pzerine ne olur hic düsünmedim
Tulum da aldim bi iki tane

ve bi iki tane 50 beden aldim zibinlardan 56 ve 62 aldim 68 icin kisa mi uzun mu alsam bilemedim ?

Benimde cevabını bulamadığım bir soruydu bu ilk doğumumda. Uzun kollu badi almadım yarım kollu almıştım. ÜzErine alt üsttakım yada tulum giydirip Battaniyeye sardım. Ama doğum öncesi bacakları üşür diye ince patikli alt zıbın almıştım bir iki defa dışarı giderken giydirdim çok soğuklarda. Yine alırım herhalde tek kat dışarı çıkarken az olabilir ama evde gerek olmaz sıcak olur zaten

Xiami vacuum mop pro benimki canım. Evim de küçük sayılmaz ve full şarj ile tüm evi süpürebiliyor. Zaten şarjı bitecek gibi olursa kendi istasyonuna dönüp biraz şarj olduktan sonra devam ediyor temizliğe
Benim istediğim model bu ama dediğim gibi emiş gücü çok iyi ama şarjı en az gidenler modeller arasında oyuzden tereddüt ediyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20201017-133931.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 31
Şöyle anlatiyim tamemen evin sıcaklığına bagli. Kaloriferli ev ise genelde 22-24 derece olur. Siz ne giyiyorsaniz ondan 1 kat daha fazlasi derler. Ama mesela Avrupa ' da atlet giydirilmiyor yelek de öyle. Bizimkiler ocak ayinda doğarsa insallah, en soğuk aylar olacagindan içine zıbın ya da body, üzerine ayakli tulum, üzerine de yelek/hirka giydirilebilir.
Beden olarak da benim kizim 50 cm dogmustu 1 hafta sonra 54 cm ölçüldü. Yani Allah korusun erken dogum tehlikesi yoksa ilk 3 ay için 54-62 cm.alinabilir.

Ben ilk gebeligimde mustela kullanmistim bir de yağ karışımı yaptirip onu sürüyordum. Sadece bacaklarimin kilo alan üst yerleri çatladı. Bu sefer kocamaar ciftliginden saf badem yagi aldim.4.aydan beri kullanıyorum, çatlak yok şimdilik. Bol su icin diyorlar ayrıca zaten içiyorsundur.

Tessekpr ederim bakalim bi sogusnlarda uzun kollu zibon aldiydim ksia kollu olanlari 68 aldim avrupada yasiyorum ztn evde kaluferli belki evde uzun kollu zibin tulumla yeterli olur inshallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…